سلامنقل قول:
اگر سیستم پایداره و مشکل دما هم ندارین ، مشلی بوجود نمیاد. البته امیدوارم پاور سیستم توان کافی رو برای آورکلاکتون داشته باشه
Printable View
سلامنقل قول:
اگر سیستم پایداره و مشکل دما هم ندارین ، مشلی بوجود نمیاد. البته امیدوارم پاور سیستم توان کافی رو برای آورکلاکتون داشته باشه
پاور من 700 وات اکتیو است و اصلا مشکلی ندارهنقل قول:
اگه ممکنه با توجه به لینک هایی که از مادر برد و سی پی یو داده ام بفرمایید تا چه ولتاژی برای سی پی یو و n b میتونم بدهم و برای استفاده دایمی مجازه و ایا جا داره بازم ولتاژ بدم و فرکانس رو بالاتر ببرم چون با این ولتاژ روی فرکانس 3750 پایدار نمیشه
ببیند دوست عزیز ؛نقل قول:
بالا بردن ولتاژ شرط اصلی آور نیست
شما وقتی دیدید سیستم استیبل نیست میتونید یک دهم به ولتاژ اضافه کنید. در کل نمیشه نتیجه گیری کرد که این cpu روی این مین با چه اندازه ولتاژی استیبله
در ضمن شما می تونید حداکثر ولتاژ توصیه شده برای cpu رو از سایت AMD پیدا کنید.
ممنون
تو سایت amd ولتاژ رو از 0.85 تا 1.4 نوشته و دما رو تا 70 درجه
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20945%20-%20HDX945WFK4DGM%20%28HDX945WFGMBOX%29.html
اما چرا با اینکه تو بایوس ولتاژ رو 1.4125 ست میکنم تو ویندوز و نرم افزار cpu z یکم بیشتر نشون داده میشه
http://up.iranblog.com/images/qsgu2wi4q2hcroz4469m.jpg
این فقط بخاطر باگ نرم افزاریهنقل قول:
سعی کنید از آخرین ورژن CPUZ استفاده کنید . ورژن فعلی شما خیلی قدیمیه
سلام خدمت دوستان و نويسندگان و دسدندرکاران اين سايت خوب و مفيد!!
اميدوارم که حال همگي خوب باشه!
راستش 4-5 روزي ميشه که دارم اينترنت رو زيرو رو ميکنم که بتونم cpu رو اورکلاک کنم.
مطالب زياده و تفکيک صحتش زمان ميبره و ... خلاصه وقت گيره!
مشخصات سيستمم رو در زير براتون مينويسم و تقاضا دارم که سريعا" راهنماييم کنين.فقط يه چيزي قبلش بگم اون اينه که من رو full hd 1920*1080 همه ي بازيهارو انجام ميدم و کارت گرافيکم با کابل hdmi 1.3 به LED متصل شده!!
مشخصات سيستم من :
vga : ati radeon hd 5770 gddr5
mainboard : asus p5p43td
ram : 2*4gig ddr3 a-data bus 1600(g) gaming serios dual
cpu : intel core 2 quad q8300 4mb cash 2.50 ghz 45 nm
power : 700 tsco real
LED : 22" lg
hdmi : 1.3a
cooler : stock
case fans : 4
خيلي ممنون ميشم هر چه سريعتر روش اورکلاک cpum رو بگين.بازم ممنون...!