با سلام خدمت دوستان.
اول از همه به حرف اون نفر قبلی گوش نکنین. همچین حال میده آدم میگه الانه سیستمم منفجر می شه .الان سیستمم نابود می شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته آقا نیما مزاح می فرمایند بلا چیه فقط یه کمی بهشششششون یکوچولو فشار می یاریم.همین.
خب دوست عزیز بحث رو با نام خدا شروع می کنیم.
خب فرکانس FSB رو با خیل راحت بزار رو 300 بعد نزدیک .2 دهم ولت هم به CPU ولتاژ بده اونوقت می بینی که سیستمت مثل تراکتور برات کار می کنه! فقط یه وقت از دیدن اعدادی مثل فرکانس 4000 برای CPU سکته نکنی.!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عذر می خوام شوخی کردم.
خب اول باید ببینیم که هدفتون از اور این سیستم چیه؟!
اگه استفاده روزانه ست که باید یه خنک کننده خوب داشته باشید.سیستمتون خنک باشه و به همراه پاور مناسب.برای این کار قبل از شروع اورکلاک سیستمتون رو زیر تست برنامه ای مثل wPrime قرار داده تا حداکثر دما ی سیستمتون مشخص بشه که اگر مناسب بود کار اورکلاک رو شروع کنیم.لازم به ذکرم که همه ی مادربرد ها حتی ارزان ترین مادربرد ها نیز امکانات مختصری برای افزایش توانایی دارند.
بعد از مناسب بودن دما باتوجه به ضرب بسته بودن CPU شما تنها راه برای اورکلاک CPU شما از طریق فرکانس مرجع یا به اختصار FSB می باشد.برای شروع فرکانس مرجع رو با گام 1 تا 5 واحد افزایش دهید.برای مطلع شدن از فرکانس CPU خود می توانید فرکانس مرجع که 100 یا 200 می باشد رو در ضریب یا به اختصار Multi player CPU ضرب کنید تا فرکانس CPU مشخص گردد.
بعد بازه نسبتا کمی باید ضریب رم رو کم کنید که رم بش از اندازه اورکلاک نشه یا جلوی اورکلاک رو نگیره.
همین .
یه نکته در حین این تست مدام به دمای سیستمتون توجه کنید که بالا نره در حد 50 تا 60 تو لود کامل مناسب به نظر میرسه.البته مناسب از نظر بنده همون دمای 40 تا 48 درجه اونم تو لود کامل هست.
اگه مادربردتون خوب باشه و امکانات داشته باشه می تونید راحت به فرکانس بالای 3000 یا حتی 4000 برسید.در بین تست اگر دما مناسب بود سیستم پایدار نبود یک گاه به CPU ولتاژ بدید تا پایدار بشه.
حالا شما استارت کار رو بزنید هر جا مشکل داشتید دوستان راهنمایی می کنن.البته من به اورکلاک سیستم های Intel زیاد آشنایی ندارم .هر چی بلد بودم گفتم.خلاصه ببخشید که فقط در این حد تونستم کمکتون کنم.
در ضمن می تونی از نیما که یکی از بهترین ها در این فورم هست کمک بگیری.تجربه ای که ایشون تو اورکلاک دارن کمتر کسی فکر کنم داشته باشه.
در ضمن ایشون اوستای بنده هم هستن. همین ایشون بودن که من رو در امر اورکلاک یاری کردن.
در ضمن مشخصات سیستم دوستمون به شرح زیر است:
مشخصات قطعات و وسایل
گوشی:nokia 101مادربرد:asus p5kpl seکارت گرافیک:nv GF9400GT 1GB DDR2حافظه ( رم ):2هارددیسک:320مانیتور:LG t530bمنبع تغذیه:atx600خنک کننده:fabrice khodesh :Dپردازنده:intel e5300برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks