سلام بر عزیزم ممنون لطف دارین این رم ها رو با 2 تا فن 8 سانتی متری خنک کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام شهریار جان ما کوچیک همه هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کوه که نکندیم داداش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر وقت بشه حتما سعی می کنم ثبت کنم اینها را.
به روی چشم سعی می کنم با مادربورد بعدی بهتر کنم این فرکانس رو.
سلام دوست من ممنون لطف دارین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم ما در خدمتیم هر چند دیر به دیر سر می زنیم.
بله به دلیل فرکانس بالا به رمها ولتاژ 2.72 اعمال کردم.
البته اگر توی عکس ها هم دیده باشین مقدار ولتاژ را با برنامه AI NOS گذاشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا بدون ولتاژ تست نکردم ببینم چقدر بالا می روند انشالله در تست بعدی حتما تست می کنم و می گذارم.
مدل تراسر فکر کنم دارای LED است و خنک کننده آن از فلز مرغوب تری برای خنک کردن استفاده شده.
ولی از لحاظ کارای بنده تست نکردم.
یک سرچ بزنین ببینین آیا تفاوتی دارند با هم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks