پاسخ: بیشترین تاثیر در سرعت رم : تایمینگ یا باس؟
نقل قول:
Cache and memory benchmark همونی که تو پست اول گذاشتید،خوب برای اون کار باید باس خود مادربورد اورکلاک بشه،در کل به نظرم بهتره با آزمایش و خطا جلو برید و بهترین پرفرمنس رو بگیرید،البته من اطلاعات درست و حسابی در مورد اوکلاک ندارم شاید بقیه ی دوستان که تخصص بیشتری در این زمینه دارند بتونند شما رو بیشتر راهنمایی کنند
راستی من که با این گزینه هم در ضریب 3.33 و هم در 1.50 بنچ گرفتم تا حد پایداری بالا تر هنگ میکنه بالاترین اف اس بی رو گزاشتم و تست گرفتم در پست یک هم موجود هست اما این گزینه فقط سرعت رم رو نشون میده و عملکرد کلی رو نشون نمیده
حالا چی بزارم؟
با سپاس
نقل قول:
راستی من که با این گزینه هم در ضریب 3.33 و هم در 1.50 بنچ گرفتم تا حد پایداری بالا تر هنگ میکنه بالاترین اف اس بی رو گزاشتم و تست گرفتم در پست یک هم موجود هست اما این گزینه فقط سرعت رم رو نشون میده و عملکرد کلی رو نشون نمیده
حالا چی بزارم؟
با سپاس
منظورتون رو از اینکه فقط سرعت رم رو نشون میده متوجه نمیشم،این تست به صورت کلی عملکرد سی پی یو و رم و باس کلی سیستم و لتنسی رو نشون میده،اگر هم هنگ میکنه که یعنی سیستم مشکل دما و... داره و باید یه فکری به حالش بکنید،نرم افزارهای تست دیگه ای هم هستند مثل:
SiSoftware Sandra
BurnInTest
wPrime
برای تست پایداری هم این نرم افزارها به دردتون میخورن:
prime95
Hot CPU Tester
LinX
OCCT
وقتی قطعه ها رو اور میکنید دما رو هم حتما چک کنید با نرم افزارهایی مثل HWMonitor
من از نظر دما هیچ مشکلی ندارم ( 9 تا فن داره سیستم)
من منظورم از هنگ این بود که بالا تر از اینی که گزاشتم fsb رو بزارم همون موقع هنگ میکنه بدون اینکه بزارمش زیر فشار
و منظرم از اینکه فقط سرعت رم رو نشون میده این بود که چون فقط وقتی تست میگیرم سرعت رم رو در رایت رید و کپی و نانوثانیه نشون میده و همین طور حافظه ی L1 و L2 و سرعت هسته و.. رو نشون نمیده
چیکار کنم؟ با performance test تست بگیرم خوبه چون خیلی چیز ها رو نشون میده
سپاس
نقل قول:
من از نظر دما هیچ مشکلی ندارم ( 9 تا فن داره سیستم)
من منظورم از هنگ این بود که بالا تر از اینی که گزاشتم fsb رو بزارم همون موقع هنگ میکنه بدون اینکه بزارمش زیر فشار
و منظرم از اینکه فقط سرعت رم رو نشون میده این بود که چون فقط وقتی تست میگیرم سرعت رم رو در رایت رید و کپی و نانوثانیه نشون میده و همین طور حافظه ی L1 و L2 و سرعت هسته و.. رو نشون نمیده
چیکار کنم؟ با performance test تست بگیرم خوبه چون خیلی چیز ها رو نشون میده
سپاس
اینکه سیستم نه تا فن داشته باشه تضمین کننده ی اینکه سیستم مشکل گرما برای اورکلاک نداره نیست،باید سی پی یو یه فن درست و حسابی داشته باشه،دما رو حتما چک کنید،در مورد هنگ کردن هم اگر هنگ میکنه یعنی سیستم پایدار نیست و باید مقدار کمتری اورکلاک کنید و یا دلیل اینکه هنگ میکنه رو پیدا کنید مثل دما و...توی این تست قسمت مموری که سرعت رید و رایت و کپی رو مینویسه فقط سرعت رم نیست به سی پی یو و باس مادربورد و... هم بستگی داره،برای تست شما فقط کلاک سی پی یو رو پایین بیارید میبینید که قسمت مموری هم لتنسی و رید و رایتش تغییر میکنه،میتوید از هر دو استفاده کنید و یا چند تا نرم افزار ترکیبی
نتایجی باور نکردنی گرفتم:
به صورت معمولی:
تست cpu:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تست رم:
تست کلی سیستم:
با ضریب رم 3.33 و fsb 233 بالاتر = هنگ
تست cpu:
تست رم:
تست کلی سیستم:
باضریب 1.50 و fsb 360 بالاتر =هنگ
تست cpu:
تست رم:
تست کلی سیستم:
این تست ها رو با نرم افزار passmark performance test گرفتم چون با everest قبلا گرفتم
اینطوری که من نگاه کردم و تست گرفتم همون که ضریب رم 1.50 و خود سی پی یو 3.50 بوده یعنی اف اس بی 365 بالاترین عملکرد رو داشته نزدیک 2 برابر
باسپاس
سلام
من مثل همون بالایی که تست گرفته بودم اینبار هم تست گرفتم اما اون خودش با ضریب 1.50 تایمینگ رو می گزاشت 3.3.3.9 بالاخره فهمیدم چطوری در بایاس تایمینگ رو تغییر بدم این بار تغییر دادم فقط چهارمین عدد رو تغییر دادم که شد: ( بقیه رو بیارم پایین تر پایدار دیگه نمیشه) 3.3.3.7 اما اینقدر در تست فرق کرد که دهنم باز مونده بود یعنی فقط چهارمین عدد رو 2 تا کم کردم بقیه همون تنظیمات شد این:
تست cpu:
تست رم:
تست کلی سیستم:
اینطوری در تست کلی حدودا 100 امتیاز بیشتر گرفتم
یعنی اینقدر تایمینگ تاثیرش بیشتر از باس هست؟
کلا الان تاثیر کاهش تایمینگ بهتر از بالا بردن باس هست؟
کاهش تایمینگ به رم فشار میاره مثل بالا بردن باس یا نه؟
سپاس