کلا بایوس مود شده کمتر برای لپتاپ ها ساخته میشه . اگر تونستم نقشه رو پیدا کنم خبرشو بهت میدم . تو لیست چند تا لپتاپ hp بود اونا رو امتحان کن .
کلا بایوس مود شده کمتر برای لپتاپ ها ساخته میشه . اگر تونستم نقشه رو پیدا کنم خبرشو بهت میدم . تو لیست چند تا لپتاپ hp بود اونا رو امتحان کن .
amirpcp30 (12-07-14)
|
سلام دوستان
بنده این لپ تاپ رو باز کردم و چند تا ایسی عکس گرفتم میخواستم بپرسم کدوم قیمت بورد ایسی کلاکش هست و چه چیزهایی روی اون نوشته م=که مشخصش میکنه؟
راستی من لپ تاپ رو بعد 4 سال باز کردم که تمیز کنم روی چیپست یک آلومینیوم بود با دو تا پیچ روی اون بسته شده بود باز که کردم زیر اون یک لایه دو میلیمتری مثل ادامس بود با رنگ متمایل به زرد همینطور چند تا ترانزیستور کنار سی پی یو بود که از خنک کننده سی پی یو استفاده میکرد اون هم از همینا داشت من نداشتم از اینا تعویض کنم خمیر سیلیون هم نمیشد اینقد زیاد بزنم فقط با سرناخن تمیزش کردم و کمی جمعش کردم که زخیم تر شه دوباره همون رو استفاده کردم مشکلی نداره؟ راستی اسمش چی هست؟
با سپاس
اون ماده در اصل یک جور ضربه گیر و ضد فشار هست . باعث میشه هیتسینک روی چیپ ها فشار بیش از حد نیاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (06-10-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنماییتون
انتقال گرما رو هم انجام میده؟
پس مشکلی نداره از همون قبلیه استفاده کردم و مثل خمیرسیلیکون تعویض نکردم؟
از کجا ایسی کلاک رو میتونم بفهمم برای اورکلاک؟
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توصیه میکنم روی gpu و cpu از پد سیلیکونی استفاده کنید . در بازار و علا الدین موجوده .ایسی کلاک هم باید عکس واضح بگذارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (06-10-15)
در ضمن روی مادربرد لپتاپ مدل دقیق رو نوشته مثلا quanta و ... دقیق بگید تا چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای گرافیک و سی پی یو از خمیر Tuniq TX-4 استفاده کردم ، برای چیپ مین بورد و ترانزیستور های بالای سی پی یو میخواستم ببینم استفاده ای چند باره اون ماده و تعویض نکردن مثل خمیر سیلیکون مشکلی نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس از بورد اگه بدونید کدوم قسمتشه ایسی کلاک ، ایسی ها رو هم جدا عکس گرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ مین بورد که زیر هیتسینکش اون ماده رو داشت با قرمز مشخص کردم همینطور ترانزیتور های بالای سی پی یو ، هیت سینکی که روی این ترانزیستور ها با اون ماده متصل میشد همون بلاک سی پی یو بود ولی قسمت سی پی یو مسی بود
این عکس هم از هیت سینک که اون ماده هم مشخص کردم که وقتی متصل میشد می اومد روی ترانزیستور های بالای سی پی یو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 06-10-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks