پاسخ: اورکلاک E7200 و مشکلات گرمایی (مقداری عجیب )
CPU بنده که 7200 هست در حالت Idle دماش روی 33 درجه هست که رو 3400 Mhz که تنظیم میشد حداکثر دما میرسید به 57 درجه
اما الآن که گرافیک 4850 رو به سیستم اضافه کردم چون کارت یه مقدار گرما تولید میکنه دیگه اون پروفایل جواب نمیده یعنی با تست ، دما میاد بالای 60 درجه که مهدی و بقیه دوستان نظرشون این بود که دمای CPU نباید از 60 درجه با 100 درصد یوزیج بالاتر بره
به همین خاطر فعلا دارم با 3000Mhz کار میکنم تا بعدا یه کولینگ درست و حسابی پیدا کنم .
راستی یکی از این فنهای 12 گرین هم بستم روی درب کیس که به نظر من هوایی که تولید میکنه نصفه این فنهای کوچیک هست فقط حسنی که داره اینه که اصلا صدا نداره اما از نظر خنک کنندگی اصلا خوب نیست .
نقل قول:
CPU بنده که 7200 هست در حالت Idle دماش روی 33 درجه هست که رو 3400 Mhz که تنظیم میشد حداکثر دما میرسید به 57 درجه
اما الآن که گرافیک 4850 رو به سیستم اضافه کردم چون کارت یه مقدار گرما تولید میکنه دیگه اون پروفایل جواب نمیده یعنی با تست ، دما میاد بالای 60 درجه که مهدی و بقیه دوستان نظرشون این بود که دمای CPU نباید از 60 درجه با 100 درصد یوزیج بالاتر بره
به همین خاطر فعلا دارم با 3000Mhz کار میکنم تا بعدا یه کولینگ درست و حسابی پیدا کنم .
راستی یکی از این فنهای 12 گرین هم بستم روی درب کیس که به نظر من هوایی که تولید میکنه نصفه این فنهای کوچیک هست فقط حسنی که داره اینه که اصلا صدا نداره اما از نظر خنک کنندگی اصلا خوب نیست .
دوست عزیز من که نفهمیدم چی می خوای و چی گفتی
اما شرکت گرین از خودش فن نداره و تمامی فن هاش محصول درجه یک چینی هستند و اما فن های 8 mm دارای صدای بیشتر و به خاطر کم بودن محفظه باز خروجی دارای باد بیشتر هستند و الا دور فن ها تقریبا یکی هست و شما تفاوت احساس می کنی چون فن 12 mm باد رو در مساحت بیشتری نسبت به فن های 8 Mm پخش می کنن
سلام :
فن خوب مي خوايي بايد بري پاساژ امجد يا پاساژ عباسيان تو جمهوري
قيمت فن دور بالاي بلبرينگ دار از 12 تا 25 هزار هست .
فن 12x12 سانت رو مي گم .
من دوتا فن 12 سانت دارم که 480 ميلي آمپر هستند و انقدر با صفاهند که نگو ...
از فاصله 20 سانتي همه چيز رو مي خواد بکشه تو خودش !
سید مهدی Data رو بهت دادیم منتظز جواب پست های بی جوابمون هستیم :1. (26):
نقل قول:
سید مهدی Data رو بهت دادیم منتظز جواب پست های بی جوابمون هستیم :1. (26):
در مورد رم ها خیلی وقته ، این مدل دستم نیومده ! الان نمی تونم پروفایل 100% استیبل بهت تحویل بدم .
نقل قول:
در مورد رم ها خیلی وقته ، این مدل دستم نیومده ! الان نمی تونم پروفایل 100% استیبل بهت تحویل بدم .
I'm Wating For Your Stable Profile
Please Go On:give_rose: