خوب الان که دیگه فک کنم الکامپ تموم شد و همه ی اساتید هم اینجا انلاین میشن حالا چرا کسی جوابمو نمیده؟
خوب من امروز وقتی کامپیوتر رو روشن کردم داخل ویندوز شده بود fsb 297 هر بار یک چیزی نشون میده اما در داخل بایاس همون 350 رو گزاشتم الان هم گزاشتمش 360 اما نمی دونم چرا در داخل ویندوز بیشتر از 297 نمیشه یعنی بیشترینش الان بوده که 297 هست قبلا 285 و 283 شده بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میگم هنوز مشکل باس رو رو هم دارم یعنی بالاتر از 550 یا 540 نمیتونم بزارم اگه بزارم دیگه تصویر نمیده البته وقتی cpu اوره نه در حالت معمولی (باس خود رم 667 هست)
خوب من چیکار کنم؟
چرا جواب نمیدید؟
خوب الان که دیگه فک کنم الکامپ تموم شد و همه ی اساتید هم اینجا انلاین میشن حالا چرا کسی جوابمو نمیده؟
چچچچچیییییی ششششددددددددد؟؟؟؟؟؟
سلام
من همونطور که گفتم fsb رو 355 یا کمتر و بیشتر بزارم باز هم بالاتر از 3.5 با fsb ی 290 نمیره می خواستم ببینم مشکل از چیه
در دفترچه ی مین بورد این ها رو نوشته می خواستم ببینم به این ربطی داره یا نه ؟
enable use of a core 2 cpu with 1333 mhz fsb through overclocking . you must install the fsb 1333 mhz core 2 cpu with ddr II 533 (or above) memory module(s)
to use a ddr II 667 memory module on the motherboard, you must install a fsb 800mhz (or above) cpu
خوب الان fsb 355 هست که در ویندوز شده 284 و الان با نرم افزار crystal cpuid چک کردم fsb رو نوشته 1137 که نوشته اصلش 800 هست (system bus)
خوب می خواستم ببینم مشکل از چیه و اینایی که نوشته چی هستند؟
در ضمن پست های قبلی رو هم جواب بدید.
|
سلام عزیز
داداش شما ماشاالله چه قد عجله دارید برا اور کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو سه روز رفتیم الکلمپ و بگشتیم توفان به پا کردین. واقعن تلاشتون رو باید ارج نهاد. من می خواستم. برای هر پسنی که دادین تشکر کنم، چون شما با وجود این که کسی جواب بیشتر سوال های شمارو نداد(کسی نبود که بده الکلمپ بودن همه عزیزان) ولی خوب عمل کردین و همه چیز ور خودتون بهش رسیدین.
خوب من همیشه از این گونه اور ها خیلی میترسم، چون عجله باعث میشه بیشتر قطعات به باد بره و باعث تجریبات واقعا تلخی برای شما بشه.
خوب تا اینجا خوب کار کردین و فرکانس خیلی خوبی هم تا به حال بهش رسیدین. اما...
این چند نکته رو برا من و خودتون مشخص کنید:
1- شما الان تا چه اندازه می خوایید اور کنید.
2- می خوایید بیشترین فرکانس رو با سی پی یو و مادر بوردتون برید. وسپس پایدار ترین رو استفاده کنید؟
3- در این سطح اور که من می کردم به خاطر این که از سیستمم خسته شده بودم می خواستم منفجرش کنم و برم زود تر سراغ یک سیستم دیگه شما هم همین نظر رو دارین؟
-------------------
خوب تا این جه به مسایل هاشیه پرداخته بودیم الان اصل مطلب.
تصویر بزارید از قسمت ولتاژ ها و قسمت های مورد استفاده در بایوس خودتون. بعدش هم من پیشنهاد می دم برای رسیدن به فرکانس های بالا تر اول از ویندوز اور کردن رو شروع کنید.
اما یک نکته که من متوجه شدم توی صحبت هاتون این بود که رم شما باس زیر 800 هست!
خوب این امر می تونه یکی از دلایلی باشه که اور شما به بنبست میخوره. (البته مدل رم رو کامل با تایمینگ ذکر کنید)
یک نکته دیگه با چنتا از برنامه های مربوط به سخت افزار هستش کار می کنید و در دسترس دارین.(چه برای تست ، چه برای مانیتورینگ) کامل اسامی رو ذکر کنید.
بعد از این که این چیزا رو مورد نظر قرار دادیم میریم سراغ باقی مباحث.
با ارزوی موفقیت
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
amirpcp30 (02-12-09)
خاک زیر پاتیم رفیقداداش شما ماشاالله چه قد عجله دارید برا اور کردن.
دو سه روز رفتیم الکلمپ و بگشتیم توفان به پا کردین. واقعن تلاشتون رو باید ارج نهاد. من می خواستم. برای هر پسنی که دادین تشکر کنم، چون شما با وجود این که کسی جواب بیشتر سوال های شمارو نداد(کسی نبود که بده الکلمپ بودن همه عزیزان) ولی خوب عمل کردین و همه چیز ور خودتون بهش رسیدین.
مشکلی نیست من در طول یک ماه پیش 2 تا پاور سوزوندم منتظر سومیشمخوب من همیشه از این گونه اور ها خیلی میترسم، چون عجله باعث میشه بیشتر قطعات به باد بره و باعث تجریبات واقعا تلخی برای شما بشه.
تا هر جا که بشه چون خیلی خنکه 25 تا داغ می کنه و فنشو بگیری که نچرخه میرسه به 28 الی 30 و بیشتر هم نمیشه اگه هم اور تا 3.5 باشه میشه دماش حدودا 291- شما الان تا چه اندازه می خوایید اور کنید.
من تا جایی که میشه می خواهم برم و پایدار هم باشه ( با این دما به این راحتی ها ناپایدار نمیشه)2- می خوایید بیشترین فرکانس رو با سی پی یو و مادر بوردتون برید. وسپس پایدار ترین رو استفاده کنید؟
نمی خواهم 1 روزه بسوزه حداقل 6 ماه دیگه کار کنه3- در این سطح اور که من می کردم به خاطر این که از سیستمم خسته شده بودم می خواستم منفجرش کنم و برم زود تر سراغ یک سیستم دیگه شما هم همین نظر رو دارین؟
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...0&postcount=21تصویر بزارید از قسمت ولتاژ ها و قسمت های مورد استفاده در بایوس خودتون. بعدش هم من پیشنهاد می دم برای رسیدن به فرکانس های بالا تر اول از ویندوز اور کردن رو شروع کنید.
ااین مشکلاتی که در این پست نوشتم حل شده فقط یه دلیلاینکه عکس ها رو می خواستید لینک این پست رو دادم
667 دارماما یک نکته که من متوجه شدم توی صحبت هاتون این بود که رم شما باس زیر 800 هست!
شایدهمین طور باشه این رو هم بگم وقتی من میزارم روی 360 اف اس بی رو باس رم میشه 540 بالاتر دیگه برم تصویر نمیده(همین ور که گفتم اف اس بی در ویندوز بعدا مینویسه 284 که بالاتر میره اما با نرم افزار ها که چک می کنم میبینم همونه)خوب این امر می تونه یکی از دلایلی باشه که اور شما به بنبست میخوره. (البته مدل رم رو کامل با تایمینگ ذکر کنید)
مدل رم:برند رندیشن باس 667
در این پست شات هایی از cpu-z هست که مدل دقیق تر رو میتونید ببینید:
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...7&postcount=25
من بانرم افزار های مثل easy tune که برای اور هست و نرم افزارهایی مثل occt برای تست کار کردم اگر هم بیش از این ها نیازه لینک بدید یا اسمشو بگید دان کنم.یک نکته دیگه با چنتا از برنامه های مربوط به سخت افزار هستش کار می کنید و در دسترس دارین.(چه برای تست ، چه برای مانیتورینگ) کامل اسامی رو ذکر کنید.
منتظرمبعد از این که این چیزا رو مورد نظر قرار دادیم میریم سراغ باقی مباحث.
با ارزوی موفقیت
باتشکر
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 02-12-09 انجام شده است
پست بالا ویرایش شد...
همچنان منتظرم
بازم ممنون
اول ولتاژ رو بذار رو 1.35 یا 1.4 بعد اگه تهرانی یه سر بیا دفتر ما با 5200 تا با نقره دو جاشو اتصال بدم بشه 266
تو این حالت اگه دست به fsb نزنی کلاک جنریتور مادر بوردت 266 ول میکنه تو سیستم و cpu شما بدون اوور میشه
مالتیپرx 266 که با توجه به مالتیپر 12 برای 5200 پس 12x266=3192 یا به زبان بازاری بدون اور میشه 3.2
fsb رو هم طبق تجربه من اگه خودت جر بدی 40 تا بیشتر نمیره پس میرسی به 266+40=300حدود تا که میشه
300*12=3600 حالا بسته یا میخوای بازم بری بالاتر ؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (03-12-09)
ok
اول از همه بریم سراغ دما
داداش شما فکر نکن چون دما 30 درجه هستش محدودیت نمیده! چون دمای زیر 10 درجه هستش که مهدودیت دما رو از بین می بره و در دماهای زیر -5 هم اور بیشتر خواهد شد.
ولی شما از چه کولری استفاده می کنید؟
در مورد تا اون جایی که در توان باشه شاید توان سی پی یو شما برای اور بالا باشه اما مواردی مثل مادربرد یا رم یا پاور یا هر چیز دیگه می تونه محدودیت ایجاد کنه.
پس اگر فشار زیاد بیاری همونی میشه که تا حالا تجربه کردی و قطعاتی که محدودیت ایجاد می کنند چون فشار بالایی تحمل می کنند طاقت نمیارن و بر باد خواهند رفت. (ولی جان من جالبه چون من پاورم کم میاورد می زد مین رو می سوزوند.:دی مال شما خودش می سوزه ، چه پاور مردی داری به خدا)
خوب در مورد تصویر هم که توی عکس قسمت هایی که باید تغیر ولتاژ داد با رنگ زرد مشخص کردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر توضیحات می خوایید به صورت ساده می تونید در این پست پیدا کنید!
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...8&postcount=11
در مورد روش اور کلاک هم من خودم از این روش استفاده می کنم:
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...9&postcount=14
(لینک تاپیک اصلی دو پست بالا)
البته قسمت هایی که نیاز دارید شما باید مطالعه کنید. اگر هم قسمتیش مشکل داشتین بنده در خدمتتونم.
در مورد رم هم lدر عکس ها من جایی رو ندیدم که مادربرد تون داشته باشه.و سه راه براتون پیش میاد:
1- حالت اول از داخل ویندوز اور کنید و تایمینگ هم با نرم افزار بالاببرید. (که من پیشنهادم اینه)
2- رم رو تغییر بدین (که با این کار باز مین مشکل زا میشه)
3- مین رو تغیر بدین (که باز فشار وارد شده بر رم زیاد میشه)
از اونجایی که حنر اور کلاک اینه که قطعات پکیده رو به صورت اصولی از بیشترین کارایشون استفاده کرد پس شما همون گزینه اول رو انتخواب کنید.
در مورد نرم افزار ها هم که این هارو که معرفی می کنم برید دانلود کنید.
(پیشنهاد می کنم با لینک دانلود و نسخه جدیدشون رو اینجا توی تاپیک قرار بدین که تاپیک بار مثبت بیشتری پیدا کنه.)
این نام نرم افزار ها هستش:
CoreTemp32-1
EVEREST Ultimate Edition-2
LinX-3
MemSet-4
RealTemp-5
setfsb-6
super_pi_mod-7
cpuz-8
HWMonitor-9
wPrime-10
خوب این ها نرم افزار هایی هستش که من اشنایی دارم،(یعنی خیلی بیشتر هستن و بودن) ولی بیشترین کار برد هارو دارند. در اور سی پی یو.
خوب توضیحات هر کدوم از نرم افزار ها:
1- برای نمایش دمای سی پی یو (البته کلا برای مانیتورینگ هستش)
2-نرم افزار جامع و کامل در زمینه مانیتورینگ و برای بعضی تست ها ی مورد نیاز اور کلاکر ها(این همیشه خودم باهاش کار می کنم و همیشه لازم میشه)
3- این نرم افزار در ظاهر کوچک غولی هست برای تست سی پی یو (به قول یکی از دوستان تنها نرم افزاری که تا 150 درصد سی پی یو رو زیر فشار میبره)
4- این نرم افزار برای تغییر تایمینگ رم هستش و البته بیشتر در مورد رم کاربورد داره (این هم یکی از پر کاربرد ترین نرم افزار ها هستش برای من)
5-این نرم افزار هم مثل نرم افزار شماره یک هستش با شباهت های زیاد به هم
6- این هم نرم افزاریه که میشه از توی ویندوز اور کرد و اصلا هم وابسته به شرکت خواص یا مین خواص یا سی پی یو خاصی نیست. (این رو من پیشنهاد می دم برای بالا بردن fsb در ویندوز و اور کردن سی پی یو هستش )
7- این برنامه برای تست پایداری هستش و سی پی یو رو تا 50 درصد توی لود می بره.(این برنامه خیلی مورد اصتفاده قرار میگیره، جلو تر توضیح بیشتر می دم)
8- این برنامه که کاملا برای مانیتوریگه (خودتون آشنایی دارین، مشکلی هم داشتین در خدمتم)
9- این برنامه برای مانیتورینگ دما هستش و بسیار کارامد و تمام دماهای سیستم رو نشون میده (و حتی هار دیسک ها)
10- این برنامه هم برای تست پایداری سیستم هستش و سی پی یو رو 100 درصد در لود می بره (این برنامه هم خیلی لازم میشه)
-------------
خوب بیشترین برنامه هارو که استفاده می کنیم به ترتیب نام می برم بجز اونایی که مانیتورینگ هستش.
اول از همه setfsb-6 هستش که می تونید fsb رو در ویندوز بالا بورد.(البته کد مخصوص مین رو باید مشخص کرد که با فایل کنارش میشه مشخص کرد یا هم فوقش اساتید لطف می کنند می گن)
دوم از همه بعد از بالا بردن fsb باید پایداری سی پی یو رو سنجید، که در این حالت از برنامه های تست پایداری سنجید. که در مرحله اول در حالت 50 درصد لود تست باید کرد و در حالت دوم 100 لود و در حالت سوم 150 درصد لود باید تست بشه، که البته برای پایداری صد درصد سیستم با 150 درصد باید تست بشه که البته برای تست های در مقطع زمانی که برای ثبت رکرد گرفته میشه لازم نیست که پایداری 100 درصد داشته باشه
و در بین نرم افزار ها اولویت با super_pi_mod-7 است و دوم wPrime-10 و سوم LinX-3است.
(که در مواقه ای که لزوم نداشته باشه از linX استفاده نمی شود.)
و در مرحله سوم زمانی که تست پایداری گرفته میشه باید برنامه HWMonitor-9 رو باید چک کنید که دما ها در لود ها چقد دما بالا می رود.
-------------------
البته 3D mark ها و pc mark ها هم هستن که احتمال می دم خودتون بدونید چه کارایی رو انجام می دن.(واگر هم اطلاع ندارید دوستان توضیح خواهند داد.)
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
amirpcp30 (03-12-09)
اول ولتاژ رو بذار رو 1.35 یا 1.4 بعد اگه تهرانی یه سر بیا دفتر ما با 5200 تا با نقره دو جاشو اتصال بدم بشه 266من همین الان تا 3.5 رفتم بالاتر نمیره یعنی میزنم بالاتر مثلا 4.0 اما در ویندوز همون 3.5 هست (شاید مشکل مین و یا رم وحتی پاور باشه)300*12=3600 حالا بسته یا میخوای بازم بری بالاتر ؟؟؟؟
از کولر خودش تازه این رو هم بگم سرعتش روی 800 هست که این دما رو میده و دما بره بالا تا 2000 میچرخه و میشه همین طوری هم تنظیم کرد.ولی شما از چه کولری استفاده می کنید؟
خوب من تا این ها رو دان کنم فک کنم 4 ساعتی طول بکشهاین نام نرم افزار ها هستش:
CoreTemp32-1
EVEREST Ultimate Edition-2
LinX-3
MemSet-4
RealTemp-5
setfsb-6
super_pi_mod-7
cpuz-8
HWMonitor-9
wPrime-10
کارهایی که گفتید رو هم انجام میدم و خبر میدم
باتشکر
Jagvar (03-12-09)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks