پاسخ: آموزش آورکلاک در مادربرد ASUS
نقل قول:
سلام خدمت دوست عزیز و همین اول عذر خواهی به خاطر تایپ فینگلیش.میخواستم بگم که من سی پی یو رو اورکلاک کردم با تنظیمات زیر میخواستم ببینم که بازم جا داره واسه اورکلاک یا نه و همینطور دما چجوریاس.(فعلا" سی پی یو تا 3 گیگاهرتز اورکلاک شده و تست پایداری هم گرفته شده و کاملا" پایداره در حالت ماکسیمم حدود 85 درجه حرارتش هست!!
cpu ratio :7.5
fsb freqyency :400 mhz
dram frequency :1400 mhz
pcie frequency : 100
نظرتون چیه؟آیا بازم جا داره یا نه!؟!در ضمن هنوز ولتاژارو دست کاری نکردم!دی:
نقل قول:
dram frequency :1400 mhz
ديوايدر رم رو بريد بالاتر فرکانس 1600 تا 1800 با تايمينگ بالاتر هم مي تونيد بريد بدون اضافه کردن ولتاژ
معمولا چهار هسته اي ها اگر fsb wall نذاشته باشن و مشکل دما هم نباشه بايد تا 4 بتونيد پايدار داشته باشيد! البته بستگي به بورد هم داره
اور کلاک داداش من همش آزمايش خطاست، همين طور که تا الان پيش اومدي شما برو تا حد اکثر فرکانس رو بدست بياري البته با کنترل دما بعد ديگه مي تونيد در مورد فرکانس مناسب تصميم بگيريد
داداش وقتی باس رم رو 1600 میبرم ویندوز که بالا میاد هنگ میکنه سیستم و تنها چارش ریست میشه.به این معنی که رو باس 1600 سیستم ناپایدار میشه.فک کنم این به این خاطر باشه که باس سی پی یو 1333 هستش و بیشتر از اون رو ساپورت نمیکنه.یه چیز دیگه اونم اینه که من تا حالا دست به تایمینگا نزدم(مثل تایمینگ رو...و همیشه رو auto بوده).در ضمن دمای 85 درجه رو هم که گفتم در حالت عادی نیست که .... موقعی که اومدم تست پایداری بگیرم استرس لول رو گذاشتم رو ماکسیمم که این دما حداکثرش بود و تست پایداری با موفقیت انجام شد.حالا داداش چیی کارا کنم!؟!
نقل قول:
داداش وقتی باس رم رو 1600 میبرم ویندوز که بالا میاد هنگ میکنه سیستم و تنها چارش ریست میشه.به این معنی که رو باس 1600 سیستم ناپایدار میشه.فک کنم این به این خاطر باشه که باس سی پی یو 1333 هستش و بیشتر از اون رو ساپورت نمیکنه.یه چیز دیگه اونم اینه که من تا حالا دست به تایمینگا نزدم(مثل تایمینگ رو...و همیشه رو auto بوده).در ضمن دمای 85 درجه رو هم که گفتم در حالت عادی نیست که .... موقعی که اومدم تست پایداری بگیرم استرس لول رو گذاشتم رو ماکسیمم که این دما حداکثرش بود و تست پایداری با موفقیت انجام شد.حالا داداش چیی کارا کنم!؟!
برای قدم اول شما با استفاده از نرم افزار cpuz همین طور که حالت OC هست از کل تب هاش اسکرین بگیر بزار لطفا
بعد ولتاژ هایی که تا الان ست کردین هم نیازه
و این که در بایس شما چه گزینه هایی برای ولتاژ دارین؟