خوب حله چون تقریبا همه چی یادم اومد.
اون جا هایی که خط سفید رنگ کشیدم.رو ضرورت بیشتری دارند. و بیشتر مد نظر خواهند. بود.
خوب از اول شروع می کنیم.بصورت ساده بحث می کنیم. و هرجا که فکر می کنید. اطلاعات کافی دارد بگید تا به
جا های دیگه به پردازیم.
1-cpu ratio setting
در این قسمت می تونیم مالتی(ضریب) پردازنده رو بیاریم پایین.دلیلش هم اینه که با بالا رفتن fsb پهنای باند بیشتری خواهیم داشت.
والبته در اور های مختلف تعیین مالتیپلایر فرق میکنه.(چه هدفی از اور داشته باشیم)
2
-FSB Frequency
در این قسمت fsb رو تغییر می دیم و چون در پردازنده هایی که مالتی باز نداره(xtreme edition) تنها انتخواب ما برای اور کلاک همون بالا بردن fsbخواهد بود.
3
-DRAM frequency
در این قسمت هم با بالارفن fsb متناسب با ضریب رم افزایش فرکانس خواهیم داشت برای رم. که در مواقع که اور های سنگین خواهیم داشت یا در حالت نداشتن رم خوب فرکانس رو میاریم پایین تر.(خودش خیلی بحث کسترده ای هستش)
4
-DRAM timing control
تو این قسمت هم تایمینگ رو نسبت به فرکانسی که رم داره انتوخاب باید انجام بدیم.(و البته که این قسمت رو باید بیشتر از تمام قسمت ها روش بحث بشه.این رو بگم که خودم بعد از این همه مدت حالا فهمیدم قضیه تایمینگ ها چیه:دی)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم تصویر دوم
1-CPU voltage
این که کلا ضایع هستش چیه.
2
-cpu pll voltage
در این قسمت هم این رو بگم که در پایداری سیستم نقش مهمی رو داره و در اور کردن بعد از ولتاژ خود سی پی یو همین pll مطرح میشه.
3
fsb termination voltage
در این قسمت ابته فکر کنم سبز می کردم بهتر بود. چون در بیشتر مواقع مقدار اتو بهترین گزینه هستش. بجز در اور های سنگین.(بهث هایی باز روی این قسمت بین اساتید هستش که باید موشکافانه برسی کرد.مخصوصا در مورد مین های ایسوز)
4
-dram voltage
این هم که تعقریبا معلومه چیه. فقط نکته مهم اینه که ولتاژ رو نسبت به تایمینگ و فرکانس خود رم و مقدار فشاری که به رم حاصل میشه رو مد نظر قرار بدیم.
5
-nb voltage
این قسمت همون (north bridge) یا همون پل شالی یا VB (مخفف هستش) یا همون چیپ ست. همشون اسم هایی هستش که به همین قسمت مین می دن. و بر اساس فشاری که به مین بورد وارد میشه باید ولتاژ داد.
البته دمای این قسمت از مین رو باید پایین نگه داشت چون در اور خیلی تاثیر داره.
اولین مقداری که بعد از مقدار اتو من پیشنهاد می کنم 1.28 هستش و در فرکانس 4.00 برای سی پی یو شما هستش.(باز شرایط تعیین کننده خواهد بود. اخه به فرکانس رم هم بستگی داره. و خیلی چیزای دیگه.)
5
- load-line ...
این قسمت رو از اساتید شنیدم که در شروع اور بهتر هستش که در حالت (enable) فعال قرار دهیم.
گزینه هایی که با رنگ سبز نشون داده شده:
1
-GTL های مربوط به سی پی یو
من به شخصه در این قسمت رو بیشتر در فرکانس های بالای 4.6 توصیه می کنم از حالت اتو خارج بشه.
مقدارش هم روی فرکانس های مخطلف فرق می کنه.
2
-GTL NB
در این قسمت هم باز مثل بالا انجام خواهد گرفت
البته این رو اشاره کنم که هیچ کدوم از این ها برابر نخواهند بود.
3
-sb voltag
این هم همون (south bridge) پل جنوبی یا SB (مخفف)هستش که این هم من در اور های سنگین یک پله بالا می برم کمک می کنه.
(البته جاهایی که با سبز نشان دادم در اور های سنگسن از حالت دیفالت خوارج خواهد شد.)
با ارزوی موفقیت.
Bookmarks