پاسخ: Voltage range E2180 ؟
نقل قول:
امیر آقا بفرما اینم فرمایشات شما :
این عکس CPUz که 300*10 هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم اون رمی هست که با سیستمم مچ شد و تونستم باش اور کنم و مچ رم های خودمو بگیرم که
معلوم شد که مین مشکلی نداره و نداشته بلکه اون ماله رم ها بوده این همه افراد متخصص یکی نیامد بگه که ماله رم هست که تصویر نمیاد بالا من خودم با این موضوع تجربه ی قبلی داشتم و به محض اینکه امیر آقا گفتند که نه ماله CPU هست ن مین سریع فهمیدم که مشکل از کجاست که تو تاپیک هم گفتم که ماله رم هست زدم تو خال ولی خیلی خوب شد الکی الکی میخواستم مینو عوض کنم این مین به این خوبی را !!!!!
با تشکر .:11():
تا قطعات به صورت عملی تست نشند نمیشه نظر قطعی رو داد ! تو این انجمن هم هیچ کسی بابت مشاوره و راهنمایی شما ، پول دریافت نمیکنه ، که عواقب و ...... احتمالی رو به گردن بگیره .
======================================
تصاویر با حجم بالا رو به صورت لینک یا Thumbnail بزارید ! این بار چندمه....... . در صورت تکرار برخورد میشه .
خسته نباشی من دیگه اون رمه را از کجا گیر بیارم که دوباره اور کنم و ....
نهایتا در Full Load میشه :1.35
با تشکر.:11():
من از تینیپیک آپلود میکنم و از جای دیگه هم بلد نیستم اگه جایی دیگه هست همراه با توضیح بگو.
نقل قول:
من از تینیپیک آپلود میکنم و از جای دیگه هم بلد نیستم اگه جایی دیگه هست همراه با توضیح بگو.
شما میتونی عکس هات رو تو Image Hosting همین سایت به آدرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آپلود کنی .
برای استفاده از حالت Thumbnail هم بعد از آپلود شدن قسمت Clickable Forum Code رو برای گذاشتن تو فروم انتخاب کنید .
:1. (26):
نقل قول:
شما میتونی عکس هات رو تو
Image Hosting همین سایت به آدرس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آپلود کنی .
برای استفاده از حالت
Thumbnail هم بعد از آپلود شدن قسمت
Clickable Forum Code رو برای گذاشتن تو فروم انتخاب کنید .
:1. (26):
مهدی جان به خاطر همین بود که تکرار میشد !
حالا از شما ممنونم که توضیح دادید و از شما معضرت خواهی میکنم برای دفعات قبلی که اون طور آپلود میکردم !
تو مادربرد P5LD2 SE نهایتا چه باسی و چه MP ای و چه ولتاژی ؟
و تو مادربرد P5K Deluxe چه باسی وچه MP ای و چه ولتاژی ؟
و تو مادر برد P5K چه باسی و چه MP ای و چه ولتاژی ؟
va max temp full load chand ?
va max temp 0% load chand daraje ?