پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
اپلود عکس هم تو شهر سخت افزار روی insert image کلیک کن و در قسمت upload from my computer عکس را اضافه کن و اپلود میشه به راحتی .
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
نقل قول:
خب یه کم با تنظیمات ور رفتم و نتیجه شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 گیگاهرتز با ولتاژ 1.264 و پاس کردن تست cinebench با دمای نسبتا" مناسب:Love-ssa~! (1):
پ.ن
ممنون میشم یکی از دوستان آدرس آپلود سنتر سایت رو برام بذاره :lol:
فوق العاده ست خیلی پردازنده لو ولتاژی
برام خیلی جالبه تو سری اسکای لیک خیلی سی پی یو تست کردم و چندین سی پی خریدم تا سی پی یو که بتونه 5 بزنه پیدا کنم. و در بهترین حالت ممکن پردازنده ای پیدا کردم که 5 گیگاهرتز رو با ولتاژ 1.47 کاملا استیبل بود.
ولی با توجه به تستهای دوسته خوبم فرجام این پردازنده واقعا نظرمو جلب کرد که دوباره شروع کنم بخرم . هی بخرم هی بخر :lol::lol::lol:
تشکر فرجام عزیز بابت تستهای خوبت
نقل قول:
اپلود عکس هم تو شهر سخت افزار روی insert image کلیک کن و در قسمت upload from my computer عکس را اضافه کن و اپلود میشه به راحتی .
سلام بهادر جان
من هم همون رو مثل خیلی جاهای دیگه امتحان کردم اما پس از انتخاب عکس هیچ اتفاقی نمی افته :1. (28):
اینجا :
حتی نیم ساعت هم ولش میکنم و همینطوری باقی می مونه
نقل قول:
فوق العاده ست خیلی پردازنده لو ولتاژی
برام خیلی جالبه تو سری اسکای لیک خیلی سی پی یو تست کردم و چندین سی پی خریدم تا سی پی یو که بتونه 5 بزنه پیدا کنم. و در بهترین حالت ممکن پردازنده ای پیدا کردم که 5 گیگاهرتز رو با ولتاژ 1.47 کاملا استیبل بود.
ولی با توجه به تستهای دوسته خوبم فرجام این پردازنده واقعا نظرمو جلب کرد که دوباره شروع کنم بخرم . هی بخرم هی بخر :lol::lol::lol:
تشکر فرجام عزیز بابت تستهای خوبت
سلام امیر جان
به نظر میاد پردازنده خوبی باشه البته باید دید که پردازنده های دیگران به چه شکل هست
آخرین تستی که با بورد AORUS Z270 Gaming 5 زدم نتیجه شد فرکانس 5.1 با ولتاژ 1.32 برای تست Cinebench
عکس :
نقل قول:
تست با 7700k
* نمیدونم چرا عکس attach نمیشه :| فعلا روی یک آپلود سنتر دیگه گذاشتم بعدا عوض میکنم
سلام
آقا فرجام گل خوبی عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی که با چه کولینگی این تستها رو زدی
:give_rose::Love-ssa~! (1):
نقل قول:
سلام برادر
مشکلی نداره . وقتی آدرس عکس را بزنی . بعد گزینه upload file رو بزنی به راحتی اضافه میشه
به این شکل فرجام جان
احتمالا مشکل از نت یا بروزر من هست... چون وقتی عکس رو select میکنم هیچ button ای برای OK کردن وجود نداره و اگر هم به حال خودش رهاش کنم اتفاقی نمی افته و هیچی attach نمیشه
نقل قول:
احتمالا مشکل از نت یا بروزر من هست... چون وقتی عکس رو select میکنم هیچ button ای برای OK کردن وجود نداره و اگر هم به حال خودش رهاش کنم اتفاقی نمی افته و هیچی attach نمیشه
بله فرجام جان احتمالا ایراد از مرورگرت باشه .
نقل قول:
سلام
آقا فرجام گل خوبی عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی که با چه کولینگی این تستها رو زدی
:give_rose::Love-ssa~! (1):
سلام
سلام شرمنده یادم رفت جواب بدم
در تست ها از coolermaster 240 استفاده کرده بودم عزیز دل
1 :تعداد فایل پیوست
امروز یه حالی به کیس قدیمیم دادم ...
اساتید اگر نظری دارید که بتونم بهتر انجام بدم ممنون میشم ( اولین بارمه اور کلاک میکنم :lol: )
نقل قول:
امروز یه حالی به کیس قدیمیم دادم ...
اساتید اگر نظری دارید که بتونم بهتر انجام بدم ممنون میشم ( اولین بارمه اور کلاک میکنم :lol: )
تبریک
vcore رو تا 1.4 افزایش بدید در صورت در دسترس بودن ولتاژ های Pll و Vtt در بایوس این ارقام رو براشون ست کنید
vtt=1.4
pll=1.6
در صورتی که فن استوک اصلی داشته باشید در حالت 3 گیگاهرتز به راحتی می تونید استفاده کنید و فن بهتر مساوی فرکانس بالاتر
فقط حواستون به رم و ضریبش باشه که بیش از حد بالا نره چون ممکن باعث ناپداری بشه