2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
اینم یه Phenom x3 720BE ک آنلاک شده و2 سالی با اور مورد استفاده
البته با فن خودش و دمای اهواز
ممنون میشم برای Overبیشتر کمک کنند.:wink:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
نقل قول:
اینم یه Phenom x3 720BE ک آنلاک شده و2 سالی با اور مورد استفاده
البته با فن خودش و دمای اهواز
ممنون میشم برای Overبیشتر کمک کنند.:wink:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز ممنون میشم مادربورد و مدل پاور رو هم لطف کنید بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
1 :تعداد فایل پیوست
Re: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک ولید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با کولر ThermalRight Macho-hr2
پاسخ: Re: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
سلام دوست عزیز
خیلی خوب هست . دو تا سوال داشتم خدمتتون
اولی اینکه این رو توی سایت hwbot ثبت کردین ؟
دوم اینکه اگر عضو اورکلاکر های شهر سخت افزار هستین ممنون میشم نام اکانتون رو بدونم و اگر عضو نیستین میتونید از طریق لینک زیر ثبت نام کنید
با تشکر :give_rose:
Re: پاسخ: Re: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خیلی خوب هست . دو تا سوال داشتم خدمتتون
اولی اینکه این رو توی سایت hwbot ثبت کردین ؟
دوم اینکه اگر عضو اورکلاکر های شهر سخت افزار هستین ممنون میشم نام اکانتون رو بدونم و اگر عضو نیستین میتونید از طریق لینک زیر ثبت نام کنید
با تشکر :give_rose:
سلام
والا من اورکلاکر نیستم! همینجوری تفننی انجام میدم، سایت hwbot هم باهاش آشنایی ندارم، برای تیم اور هم اگه فرصت کنم ثبت نام میکنم.
پاسخ: Re: پاسخ: Re: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
نقل قول:
سلام
والا من اورکلاکر نیستم! همینجوری تفننی انجام میدم، سایت hwbot هم باهاش آشنایی ندارم، برای تیم اور هم اگه فرصت کنم ثبت نام میکنم.
ممنون عزیز بابت پاسختون
باز هم خوشحال میشم که عضو تیم بشین
با تشکر:give_rose:
نقل قول:
دوست عزیز ممنون میشم مادربورد و مدل پاور رو هم لطف کنید بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
مینبرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فعلاپاور گرین480w //البته850واتی هم دارم از مدار خارج کردم
نقل قول:
مینبرد
بسیار عالی :11():
نقل قول:
مینبرد
دوست عزیز مادربورد شما خوب هست ولی خنک کننده که استفاده میکنید چی هست چون برای اورکردن بیشتر از این نیاز به یک خنک کننده خوب دارین چون cpu های amd بر خلاف intel خیلی داغ تر هستن و اورکلاک سی پی یو های amd خیلی بستگی به دما داره
عزیز تا چه مقدار میخوایین اورکلاک کنید
با تشکر:give_rose:
Re: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
من این رکورد رو کجای سایت hwbot باید ثبت کنم؟