پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
منمنون از دوست خوبم آقای اورکلاکر عزیز بابت راهنمایی هاشون.باید بگم من ولید گرفتن رو بلدم ولی خب اشکالاتی داشتم که با راهنمایی های شما رفع شد. من ولید آفلاین گرفته شده بوده رو که در دسکتاب ذخیره کرده بودم رو در هنگام تعویض ویندوز از دست دادم. ولی اینبار اگه وقت داشتم می رم روی فرکانس های بالاتر.:wink:
2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
اورکلاک سی پی یو AMD Phenom II X3 تا 4510 مگاهرتز!
با سلام خدمت دوستان.بعد از چند وقتی که مشغول درس و دانشگاه بودم فرصتی پیش اومد که دوباره این PC یه کم تنبیه ش کنم که بدونه فاصله ی مرگ و زندگی براش چقدره کمه.خلاصه بدونه که مرگ و زندگیش دسته منه!
برای تست کیس رو به یه جای خنک منتقلش کردیم اونم تو حیاط خونه که دماش به راحتی با سوز و سرماش به 10 درجه سانی گراد می رسه.تو این دما شروع به ور رفتن با بایوس مادربرد کردیم که نهایتا به فرکانس 4510 برای CPU رسیدیم .
وقتی ولتاژ ها رو به رقم های غیر قابل پذیرش اونم رو سوکت چها پین ست می کردم مدام می گفتم که خدایا به CPU من کمک که بتونه تحمل کنه.هی می گفتم آره پسر(CPU) تو می تونی.
:1. (38):
جالبه که تو این تست وقتی که ولتاژ ها رو زیاد می کردیم یاد حرف های نیما می افتادم که مدام می گفت تو این PC رو یه روز منفجرش می کنی من می دونم!
اینم فرکانس CPU=4510 MHz رو ایر با ولتاژ 1.692:wink:
اینم از ولتاژ ها البته یه مرحله قبل از رسیدن به فرکانس 4510.
این ولتاژ ها برا فرکانس 4300 می باشد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6 :تعداد فایل پیوست
اورکلاک AMD Phenom II x3 B55 تا فرکانس 4620 روی ایر کولینگ و ولتاژ وحشتناک 1.87 ولت!!!
اینم از نتایج تست:
در این تست دمای مادربرد به 73 درجه رسیده بود و دمای CPU هم بدون هیچ گونه پردازشی به 43 در جه رسیده بود!
البته همین چند دقیقه پیش هم سعی کردم که به فرکانس 4800 اونم با ولتاز 1.92 دست پیدا کنم که نشد.البته دمای هوا هم زیاد سرد نبود باید یه روز که هوا خیلی سرد شد امتحان کنم.
البته دلیل اصلی که تو فرکانس های بالا پایدار نیست از وصل کردن سوکت 4 پین به جای سوکت 8 پین هست.واقعا افسوس می خورم که در موقع انتخاب پاور بی دقتی کردم و فقط به توان خروجی توجه کردم.در حالی که با نمونه 8 پین این پاور تنها 10 هزار تومان تفاوت بود.ولی الآن باید نزدیک به 150 تومن هزینه کنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم از تست Wprimeدر فرکانس 4180!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].
5.49GHZهم دارم فعلا در دسترس نیست ( رو یه هارد دیگه )
5.15GHZ با همین وضعیت تست MultiThread پاس میکنه البته به علت قرار داشتن این سیستم داخل کیس مشکل شدید دما وجود داره ، احتمالا رو HP-1216X و با یک فن قویتر بالاتر از این هم تست پاس کنه.
شرح در FSB
دوستان 2 هفته ای میشه که یه پردازنده 1090 به دستم رسیده که مموری کنترلر قوی داری و تا 485 تا FSB می خوره.
البته رم بنده زیاد جالب نبود و بیش از 432 پیش نرفت.
ولی یکی از دوستان که همین پردازنده رو تست کرده تا 485 FSB براش زده.:wink:
اینم نتایج تست:
لینک ولید:
لینک HWBot:
1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
سلام
اینم یه رکورد با وتر کولینگ ساخت خودم و بلاک الومینیوم
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)
سلام و عرض ادب
اینم یه ولید خوب متاسفانه برد یاری نمی کرد و هی اذیت وگرنه رنک رو زده بودیم :1. (11):
البته بگذریم از اینکه عایق کاری بدی هم داشتم :whistle:
در هر حال nex run will be better :lol:
1 :تعداد فایل پیوست
سلام به همه ی اورکلاکی ها
اینم برای من
خنک کننده XSPC RS360
لینک ولید
بیشتر هم جا داره ولی خب سیستم میخوام دماش همین بمونه:wink:
الان 7 روزه سیستمم با cpu 100 درصد داره رندر میکنه :lol: