پاسخ: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد شركت كنيد
نقل قول:
این هم اوور کلاک من البته دفعه اولم بود...
لطفا اگه مشکلی هست راهنمایی کنید...
یادش بخیر من یه دونه Intel Pentium 4 90nm داشتم که با فن استوک از 2.4 به 3.2GHZ رسوندمش!
مال شما که 130nm است و کوره ای از گرما و اگه زیاد اورش کنی نه تنها به CPU لطمه میزنی بلکه مادربوردتم چون واسه این کار بهینه سازی نشده (با توجه به قدیمی بودنش) امکان داره صدمه ببینه!
این اوری که کردی تاثیر زیادی در Performance پردازنده نداره چون هم تک هسته ای هست و هم معماری خیلی قدیمی داره (واسه من که نداشت%) :give_rose:
پاسخ : سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد شركت كنيد
نقل قول:
این هم اوور کلاک من البته دفعه اولم بود...
خیلی خوبه ! بدون کمک خودت تا اینجا بردی خیلی خوبه .:wink:
شما این اورکلاکی که انجام دادی باید تست پایداری و تست حرارت هم بگیرید که ببینیم آیا این فرکانس که ست کردی به سیستم شما صدمه ای وارد نمیکنه ؟
پس برای پایداری از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برنامه و برای تست حرارت هم چون اکثر فعالیت های سیستم 100% نیست بهتره که هنگام فعالیت مانند بازی یا برنامه ی فشرده سازی تست دما بگیری !
( فقط کاربردش اینه که فرق 100% لود با 90 %لود { مثال } 10 درجه یا بیشتر دما رو اضافه میکنه که همین 10 درجه وقتی شما 100% لود نمیشه CPU ت پس میتونه امنش کنه در فرکانس بیشتری که مشکلی براش پیش نیاد توی بازی یا ... ولی اگر بخوای تست 100% رو مد نظر بگیری باید مثلا به جای 2.6 2.4 بزاری !! )
E7400 @ 4.5 Ghz | vCore : 1.8v On AIR
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متاسفانه این پردازنده برای حالت تک هسته ای تازه برای فرکانس 4.5 گیگاهرتز ولتاژ 1.8 ولت را میخواد تا پایدار بشه :1. (27):
من با آخرین ولتاژ مادربرد هم که 1.92 هست بدم فکر نمیکنم بیشتر از 4.8 بشه رفت یا باید مادربرد را مد کنم یا از خیر اورکلاک این پردازنده فعلاً بگذرم تا یک پردازنده با Batch Number خوب بیاد دستم . :1. (27):
AMD Phenom II 810 Overclocking
امروز در حضور استاد عزیزم ، پیام حداد ( xtreme ) بعد از 6 ماه دویاره دستی به اورکلاکینگ بردیم . :1. (38):
============================
wprime 32Mb
===============================
پی نوشت :
1 - رکورد های فوق با کولر Tuniq Tower 120LPF به دست آمده .
2 - رکورد های فوق فقط بعد از 30 دقیقه سعی و خطا به دست آمده و نهایت تلاش برای داشتن رکورد با بازدهی بالا اعمال شده . به هیچ وجه ولتاژ های نامتعارف به کار نرفته !
3- در صورت وجود وقت بیشتر و استفاده از ولتاژ های نامتعارف به راحتی فرکانس 4.1 در دسترس بود .
خیلی عالیه ، تبریک میگم هم به شما و هم به برادر اکستریم عزیز :yes:
دوستان دما توی این فرکانس با این ولتاژ چه قدر هست ؟ به نظر چیپ خوبی میاد با ولتاژ بیشتر هم اگه وقت شد تست بزنید حتما :1. (21):
نتایج جدید تست ها با E7400 جدید در لابراتوار شهر سخت افزار به همراه معین عزیز و امیر علی عزیز ...
متاسفانه برد DFI ما و برد های دیگه که فعلاً داریم توانایی دادن ولتاژ بیشتر از 1.87v را ندارند و برای این چیپ به ولتاژ بیشتری برای فرکانس های بالاتر نیاز داریم . :11():
باتشکر
شهریار :give_rose:
نقل قول:
خیلی عالیه ، تبریک میگم هم به شما و هم به برادر اکستریم عزیز :yes:
دوستان دما توی این فرکانس با این ولتاژ چه قدر هست ؟ به نظر چیپ خوبی میاد با ولتاژ بیشتر هم اگه وقت شد تست بزنید حتما :1. (21):
حرارت هسته ها در حالت full load در این فرکانس حدود 70 درجه بود . ولی می شد تو فرکانس 3750MHZ تو یک رنج کاملا Safe ازش 24/7 کار کشید .
سیستم TestBed بود . قصد اورکلاک خیلی سنگین هم نداشتم . وگرنه Vcore دیگه قابل شما رو نداره !
:merci:
سلام
اینم ازنتایج یک اورکلاکر آماتورررررر !:1. (38):
البته فنش استوکه !:yes: وگرنه میخواستم تا 4.5 برم بالا ولی خب فکر کنم همینشم زیادی اومدم !
راستی این NB Frequency چیه ؟ یکمی زیادی نرفته بالا ؟:1. (38):
اینم تست Stability
حالا دما رو بنگرید !:1. (38):
این دما الان طبیعی هست ؟ یعنی منظورم اینه که بیخودی بالا نیست ؟ البته این دما رو در حالت Full Load گرفتم ، ممکنه تو بازیها دماش کمتر از این باشه یعنی زیر 80 ؟
خلاصه هر پیشنهادی نظری توصیه ای چیزی دارین اعلام بفرمایین !:great:
نقل قول:
سلام
اینم ازنتایج یک اورکلاکر آماتورررررر !:1. (38):
البته فنش استوکه !:yes: وگرنه میخواستم تا 4.5 برم بالا ولی خب فکر کنم همینشم زیادی اومدم !
راستی این NB Frequency چیه ؟ یکمی زیادی نرفته بالا ؟:1. (38):
این دما الان طبیعی هست ؟ یعنی منظورم اینه که بیخودی بالا نیست ؟ البته این دما رو در حالت Full Load گرفتم ، ممکنه تو بازیها دماش کمتر از این باشه یعنی زیر 80 ؟
خلاصه هر پیشنهادی نظری توصیه ای چیزی دارین اعلام بفرمایین !:great:
سلام دوست عزیز...
به هیچ وجه اوور با فن استوک توصیه نمی شه...!!
90 درجه دمای خیلی بالایی هست!! حتی 80 درجه که اشاره کردید هم بالاست... دمای لود پردازنده از 65-70 درجه نباید عبور کنه...!!
بهر حال نتیجه خوبی به دست آوردید و به راحتی می تونید به 4ghz هم برسید!! ولی به هیچ وجه با فن استوک تحت لود سنگین قرار ندید...!!!
و سوالات خودتون در مورد اوورکلاک رو در تاپیک مربوطه قرار بدید...
موفق باشید...:11():
اینم از ما !
اینم ولیدشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]