پاسخ: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد شركت كنيد
بازم سلام به همه دوستان...
راستش دیشب هوای ارومیه بس ناجوان مردانه سرد بود...!! طبقه سوم آپارتمان هم دیگه بدتر...!!!!
ساعت 2 نصفه شب دست به کار شدم! همه در و پنجره هارو باز کردم و شروع کردم به تست گرفتن...!! :1. (27):
باورتون نمی شه دیگه داشتم یخ می زدم!! دستهام می لرزید...!!:1. (38): نکته جالب اینکه دمای Cpu به 16 درجه رسید...!!! :gasp:
تا صبح ساعت 6!! کلی تست گرفتم!! Hwbot رو زیرو رو کردم...!!! :1. (38):
سعی می کنم در اسرع وقت همه تستهارو در تاپیک مربوطه بذارم...
ولی خداییش اورکلاک هم عالمی داره واسه خودش...!!!:1. (21):
خلاصه اینکه در هردوتا تست wPrime شدم دوم جهان!! امتیاز تیم هم رسید به 196.3 :love:
(دوستان به دمای Cpu & MB در تصاویر دقت کنید...!!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم آخرین فرکانسی که با E6550 تونستم برسم...
حتی 560 رو هم ست کردم پردازنده مشکلی نداشت ولی این رم ها حتی تو اون دما!!! هم آدم بشو نیستن...!! :1. (12):
به امید موفقیت هرچه بیشتر تیم شهر سخت افزار... :1. (21):
با سپاس... :11():
نقل قول:
راستش دیشب هوای ارومیه بس ناجوان مردانه سرد بود...!! طبقه سوم آپارتمان هم دیگه بدتر...!!!!
ساعت 2 نصفه شب دست به کار شدم! همه در و پنجره هارو باز کردم و شروع کردم به تست گرفتن...!! :1. (27):
باورتون نمی شه دیگه داشتم یخ می زدم!! دستهام می لرزید...!!:1. (38): نکته جالب اینکه دمای Cpu به 16 درجه رسید...!!! :gasp:
تا صبح ساعت 6!! کلی تست گرفتم!! Hwbot رو زیرو رو کردم...!!! :1. (38):
سعی می کنم در اسرع وقت همه تستهارو در تاپیک مربوطه بذارم...
ولی خداییش اورکلاک هم عالمی داره واسه خودش...!!!:1. (21):
سلام خیلی عالیه دوست عزیز آفرین داری .
خدایش کارای خودم رو می کنی :دی.
اوور عالمی داره ولی :1. (21): یک چیز دیگست. :1. (38):
نقل قول:
خلاصه اینکه در هردوتا تست wPrime شدم
دوم جهان!! امتیاز تیم هم رسید به
196.3 :love:
(دوستان به دمای Cpu & MB در تصاویر دقت کنید...!!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم آخرین فرکانسی که با E6550 تونستم برسم...
حتی 560 رو هم ست کردم پردازنده مشکلی نداشت ولی این رم ها حتی تو اون
دما!!! هم آدم بشو نیستن...!! :1. (12):
خیلی عالیه رم هات رو اگه فکر کنم بکشه و VT بهشون بدی بالاتر هم بره . منتظر رکورد های جدیدت هستیم.
:1. (10)::11():
نقل قول:
سلام خیلی عالیه دوست عزیز آفرین داری .
خدایش کارای خودم رو می کنی :دی.
اوور عالمی داره ولی :1. (21): یک چیز دیگست. :1. (38):
خیلی عالیه رم هات رو اگه فکر کنم بکشه و VT بهشون بدی بالاتر هم بره . منتظر رکورد های جدیدت هستیم.
:1. (10)::11():
به به آقا ایمان عزیز... :give_rose:
ممنون ایمان جان شما لطف داری هنوز پیش شما شاگردی بیش نیستیم... :11():
خداییش اورکلاک یه چیز دیگه ست...:great:
اون شب من عملا تمام گزینه های بورد رو تست کردم... نمی دونی چه حس خوبی داره وقتی که سیستم بوت نمی شه و با یه تغییری که می دی بوت می شه و بالا میاد... :love:
راستش ایمان جان به خاطر اون شب سرمای بسی سخت!! خوردم که افقی کرده منو...!! فکر کنم دمای اتاق صفر درجه بود... :1. (27):
این رمها هم فقط تو اون دما از 1060 بالاتر می رن...:1. (28):
خودشم تنها رو تک کاناله...!! اگه دقت کرده باشی با ولتاژ 2.35 و 5.5.5.18 پایدار شدن... می تونستم 2.4 هم بدم ولی ندادم تا اینارو رد کنم یه سری بالیستیکس بگیرم... واقعا خیلی اذیتم کردن! من از لحاظ پردازنده و بورد مشکلی ندارم همیشه این رمها بودن که ناپایدار بودن...
منم یه عضو کوچیک تیم شهر سخت افزار هستم... :give_rose:
به امید موفقیت بیشتر تیم و ایشالا... حضور در مسابقات جهانی... :1. (21):
2 :تعداد فایل پیوست
اینم رکورد من.رمم اشغاله.مینم ضعیفه ولی بازم خوبه.
نقل قول:
اینم رکورد من.رمم اشغاله.مینم ضعیفه ولی بازم خوبه.
رکورد خیلی خوبیه :1. (10):
ولی به نظرم شما اگه مشکل دما نداشته باشید میتونید با همین سیستم بالاترم برید .
اگه دمای سیستمتون خیلی بالا نیست این تغییرات را اعمال کنید :
1.448 ولت = ولتاژ
300Mhz = Bus Speed
رم را هم 15-5-5-5 با ولتاژ 1.8 ولت میتونید به 800 مگاهرتزی که برای تغییرات بالا نیاز هست برسونید .
این تغییرات را اعمال کنید و نتیجه را بگید .
موفق باشید
شهریار :give_rose:
نقل قول:
رکورد خیلی خوبیه :1. (10):
ولی به نظرم شما اگه مشکل دما نداشته باشید میتونید با همین سیستم بالاترم برید .
اگه دمای سیستمتون خیلی بالا نیست این تغییرات را اعمال کنید :
1.448 ولت = ولتاژ
300Mhz = Bus Speed
رم را هم 15-5-5-5 با ولتاژ 1.8 ولت میتونید به 800 مگاهرتزی که برای تغییرات بالا نیاز هست برسونید .
این تغییرات را اعمال کنید و نتیجه را بگید .
موفق باشید
شهریار حان وقتی میگم رمم آشغاله برای همینه.این رم فقط در فرکانس 266 و 400 کار میکنه و وقتی 333 میذارم سیستم بالا نمیاد.البته تو cpuz هم همین دو فرکانس رو برای این رم میشناسه.در ضمن تو بایوس فقط میتونم ولتاژ رم رو تنظیم کنم.ایتمی برای تنظیم ولتاژ نداره.وگرنه این رمو تا 1010 تست کردم جواب میده.اما چون 333 نمیشناسه باید از 266 شروع کنم.منتظر راهنماییات هستم.
نقل قول:
شهریار حان وقتی میگم رمم آشغاله برای همینه.این رم فقط در فرکانس 266 و 400 کار میکنه و وقتی 333 میذارم سیستم بالا نمیاد.البته تو cpuz هم همین دو فرکانس رو برای این رم میشناسه.در ضمن تو بایوس فقط میتونم ولتاژ رم رو تنظیم کنم.ایتمی برای تنظیم ولتاژ نداره.وگرنه این رمو تا 1010 تست کردم جواب میده.اما چون 333 نمیشناسه باید از 266 شروع کنم.منتظر راهنماییات هستم.
شما مادربردتون چیه ؟
رم ها هم ربطی نداره این رم هایی که شما دارید با توجه به اطلاعاتی که از تب Memory برنامه CPU-Z گذاشتید نشون میده که میتونه در فرکانس 800 مگاهرتز با تایمینگی که خدمتتون عرض کردم ( 15-5-5-5 ) با ولتاژ 1.8 ولت کار کنه . توی اسکرین شاتی که شما گذاشتید تایمینگ 4-4-4-10 هست ! پس مشکلی نداره با باس 333 مگاهرتز رم شما که در فرکانس 800 مگاهرتز کار کنه .
اما پردازنده تنها چیزی که نیاز داره vCore هست که بتونید ولتاژ به پردازنده بدید . گمان نمیکنم مادربردتون همچین گزینه ای نداشته باشه اگه میشه مدل مادربردتون را بفرمایید تا راهنمایی کنیم .
موفق باشید
این هم یک تست Max FSB با E8500 :
MAX FSB : 620 Mhz
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
625 مگاهرتز هم رفتم ولی پایدار نبود سیستم . وقت بشه بازم تست میگیرم .... :give_rose:
1 :تعداد فایل پیوست
asus m3n78-eh
البته انگاری با این چیب شاهکار کردم!!!چون خیلی مرخصه.