-
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
-
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
به به نیما جان :give_rose: می بینم که شما هم AMD بازیتون گرفته ! شینی قضیه ( به زبون محلی)
:1~@$S (5)::1~@$S (5)::1~@$S (5)::1~@$S (5)::1~@$S (5)::1~@$S (5)::1~@$S (5)::1~@$S (5):
-
آره اون از وحید این از تو اینم من قضیه معلوم نیست چیه ؟
امان از ارزونی :دی :دی :دی
البته دوسته ناباب هم سهیمه :دی آقا نیمای گل همرو AMD باز میکنه .
-
-
1 :تعداد فایل پیوست
Intel Core i5 750 at 4812MHz @ Air
Intel Core i5 750 at 4812MHz @ Air - Tuniq Tower 120 Extreme
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Test Setup
Vcore Voltage : 1.59V
VTT Volatge : 1.3v
CPU PLL Volatge : 1.9V
PCH Voltage : 1.1v
VDimm Voltage : 1.65V
CPU Clock Skew : 300ps
CPU PWM Frequency: 677KHz
Active Processor Cores : 1
چیزی می مونه ؟
================================
خارج از گود !
- CPU به شدت زبان نفهم و ****** هستش !!
- Vcore همون 1.59 هست که نوشتم ! مشکل از CPU-Z هستش ! من تقصیری ندارم ! ضمنا مدارکش هم موجوده! :دی
- BCLK رو تا 220 کاملا Stable و تا 225 واسه Valid گرفتن دارم .
- موبو بسیار بسیار دوست داشتنی می باشد این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] . به زودی یه Full Review حرفه ای ازش تو شهرسخت افزار منتشر خواهد شد ! ( اگر جور بشه منتظر فراهم شدن اسیلوسکوپ هستیم )
- ایندفعه دقیقا 35 دقیقه روش کار کردم . بازم وقت شد تست می زنیم !
-
سلام سید جان.
خیلی خوبه 4.8 با ایر. . .
فقط یه سوال PLL رو چرا 1.9 دادی مگه فرقی هم می کنه؟
-
نقل قول:
سلام سید جان.
خیلی خوبه 4.8 با ایر. . .
فقط یه سوال PLL رو چرا 1.9 دادی مگه فرقی هم می کنه؟
توصیه میشه این مولفه برای رنج BCLK بالاتر از 200 حدودا 1.875V الی 1.9V تنظیم بشه . بیشتر جنبه تجربی داره تا علمی .
این مولفه در کل، مخصوصا در اورکلاک پردازنده های معماری Nehalem کم تاثیر هست.
-
نقل قول:
توصیه میشه این مولفه برای رنج BCLK بالاتر از 200 حدودا 1.875V الی 1.9V تنظیم بشه . بیشتر جنبه تجربی داره تا علمی .
این مولفه در کل، مخصوصا در اورکلاک پردازنده های معماری Nehalem کم تاثیر هست.
با سلام
مهدی جان ممنون از اینکه این تست ها رو زدی می دونم که وقت زیادی رو براش صرف کردی و خسته نباشید
اما یک نکته رو تست کن نتیجه رو به ما هم بگو cpu pll رو در صورتی که می تونی 1.6 ست کن و نتیجه رو بگو چون دقیقا در nehalem تاثیر خاصی جز افزایش دما نداره و سی پی یو در لود های سنگین وحشتناک حرارت ایجاد می کنه و به صورت سرسام اوری سیستم رو از پایداری در میاره
من خودم در تمامی تست هام بسته به نوع سی پی یو و دمایی که تست می زنم سی پی یو pll رو تنظیم می کنم می خواهم بدونم شما هم به همین نتیجه می رسید یا نه در صورتی که تست مورد نظر رو انجام دادید خوشحال می شم از نتیجه اون با خبر بشم و شاید به یک نکات جالب برسیم که به درد دوستان بخوره
با تشکر
-
سلام دوستان.
چند شب پیش یک سری تست با استفاده از دوتا چیپ PhenomII X2 550 Black Edition زدم که تا امروز یادم رفته بود روی سایت قرار بدم و با دیدن این تاپیک یادم افتاد! :1. (27):
ابتدا تلاش بر این شد که از مادربرد Asus Crosshair III Formula استفاده کنم که روی LN2 دچار مشکل شد و تست به کلی قطع شد و بعد از تعویض مادربرد به DFI UT 790FX-M2R تست ها شروع شد.ابتدا چیپ اول بعد از حدودا 1 ساعت کار به فرکانس 6.066 رسید که چیپ جالبی نبود.چیپ دوم هم بعد از تعویض به فرکانس 6.2GHZ رسید تقریبا با همون پروفایل چیپ قبل.
AMD PhenomII X2 550 Black Edition 3.1GHZ @ 6.2GHZ @ Liquid Nitrogen (-193)s
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1413714
نکته:
چیپ اول با استفاده از ACC و مادربرد Asus M4A79T-Deluxe به 4 هسته Unlock میشد ولی چیپ دوم که به فرکانس بهتری رسید توانایی Unlcok شدن حتی با 3 هسته رو هم دارا نبود! :wink:
موفق باشید.
-
با سلام
دوستان عزیزم یکم تفریح همیشه لذت بخشه اما خدا اون روز رو نیاره که تفریح ادم بشه اورکلاک که خرجش از جنس خوب هم بیشتره » :دی شوخی
خوب مدتی هست که تمامی دوستان سرگرم مسابقات انلاین و حضوری و ... هستند من خودم به شخصه وقت نکردم که در تاپیک های انجمن خبری قرار بدم
در ابتدا در مورد فرکانس ثبت شده 7.4 باید بگم که من حدود 30 تا چیپ به صورت هفته تست می کردم یعنی چیپ ها رو می گرفتم و بعد از تست کردن در صورت بد بودن دوباره با کمی کاهش قیمت می فروختم
سپس توسط یکی از دوستان از Ebay تعداد زیادی چیپ خریداری کردیم که بعد از تست 8 چیپ به صورت فوق العاده در اومد که بهترین اون ها چیپی هست که هم اکنون منتظره تا تست روش زده بشه متاسفانه من دنبال یک مادربورد هستم که در صورت اینکه دوستانی که قول داند سرچ کنند برای پیدا کردن مادربورد انشا ا.. رکورد 8 رو خواهیم دید
سی پی یو استفاده شده 352 هست در دمای 130 و ولتاژ 1.8 چیپ کلد باگ یا کلد بوت باگ نداره و من موفق شدم در دمای 164 و ولتاژ 1.88 فرکانس 7.7 رو ذخیره کنم اما متاسفانه فایل ها دچار مشکل شده اند و تنها فایلی که ولید شد همین فایل بود که اون هم بد نیست
در صورت پیدا کردن مادربورد جدید حتمی تست جدید گرفته خواهد شد
امروز هم بعد از تست کردن سی پی یو های جدید به سراغ AMD رفتم و از اورکلاک لذت بردم :دی برای اینکه ادم با خیال راحت بدون سوخت اورکلاک می کنه
سی پی یو تست شده 555 بود که نمی دونم میشه گفت سی پی یو بد یا خوبی بود برای من که تا حالا کمتر از 2 یا 3 بار AMD اورکلاک کردم خوب بود و باعث شد این پلتفورم رو کامل بشناسم
این مادربورد همون خدا بیامورزی هست که برای Gigabyte Dragon ازش استفاده شده و واقعا جونی برای اورکلاک نداشت
با تشکر
SSA MEMBER
-
سلام دوستان.
چند شب پیش یک سری تست روی پردازنده Athlon II X3 440 زدم که منجر به رکورد دوم این پردازنده در کلاس CPU-Z شد.همچنین بعد از این رکورد موفق شدم رکورد دوم PC Mark2005 این پردازنده رو هم بزنم (که در حالت Global رکورد نهم پردازنده های سه هسته محسوب میشه).
بنا به تست های زده شده موفق شدم به فرکانس 6.45GHZ با استفاده از تغییر Base Clock که حدودا 430MHZ میشه به این رکورد برسم(البته همچین فرکانسی از طریق مادربرد های DDR3 امکان پذیر نیست و به همین دلیل از یک مادربرد DDR2 استفاده کردیم)
دمای پردازنده هم حدودا -192 در حالت عادی و در هنگام لعود به -188 تغییر میکرد همچنین Pot استفاده شده هم F1EE بود.
Athlon II X3 440 @ 6.45GHZ
430* 15
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1453080
موفق باشید.:11():
-
پاسخ : CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
من amd 965 Be دارم تا 4000 تونستم پردازنده رو اورکلاک کنم ولی حتی یک مگا هرتز بعد از اون دیگه سیستم استیبل نیست ولتاژ بالا بردم نشد هایپر ترنسپورت پایین اوردم نشد نمیدونم چه کار کنم کمک کنید لطفا.
-
پاسخ: پاسخ : CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
نقل قول:
من amd 965 Be دارم تا 4000 تونستم پردازنده رو اورکلاک کنم ولی حتی یک مگا هرتز بعد از اون دیگه سیستم استیبل نیست ولتاژ بالا بردم نشد هایپر ترنسپورت پایین اوردم نشد نمیدونم چه کار کنم کمک کنید لطفا.
amd روی دما محدودیت داره و شما روی دمای معمولی نمیتونید پردازنده رو بیشتر از این آور کنید
برای اینکه بتونید به فرکانس بالاتر دست پیدا کنید باید دمای پردازنده رو ببرید زیر صفر
-
سلام به دوستان گلم . :give_rose:
با تشکر از همه دوستان - نیما :11():
-
پاسخ : پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
نقل قول:
سلام به دوستان گلم . :give_rose:
با تشکر از همه دوستان - نیما :11():
رکورد 1090 رو نمیزارید؟
-
بدون شرح...!!!:1. (27):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Asus Rampage Formula
توانایی این مادربورد فکر نکنم بیشتر از این باشه
از دوستانی که مادربورد هایی در اختیار دارند که پتانسیل دارند و برای فروش برد حاظر هستند به من اطلاع بدهند با تشکر
با تشکر از بچه های شهر سخت افزار
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
معین صامتی
-
معین جان من DFi رو با هیتر واست می فرستم. شاید فرجی شد.
-
معین جان اگر امکانش رو داری ، IHS رو جدا کن و کانتینر رو مستقیم روی هسته فیکس کن . فرکانس 8gHZ برای این چیپ دور از دسترس نیست .
-
AMD PhenomII X6 1090T BE @ 6.51GHZ on LN2
M.B:ASUS Crosshair
IV Formula
890FX
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1507627
AMD PhenomII X6 1055T @
4.41GHZ on
Air Cooling
M.B:ASUS M4A79T-Deluxe 790FX
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1515474
موفق باشید/آرمان :give_rose:
-
نقل قول:
معین جان اگر امکانش رو داری ، IHS رو جدا کن و کانتینر رو مستقیم روی هسته فیکس کن . فرکانس 8gHZ برای این چیپ دور از دسترس نیست .
مهدی جان قبل از این کار فکر کنم اول نیاز به یک مادربوردی هست که قدرت بیشتری داشته باشه. به نظر من Rampage Furmola مادربورد خوبی برای این تست نیست تنها نکته مثبتی که این مادربورد داره اینه که می تونه ولتاژ بالا ست کنه فرکانس 7900 هم دیدم اما متاسفانه نتونستم ولید بگیرم به خاطر همین می بایستی یک مادربورد خوب پیدا کنم و بعد روی اون مادربورد IHS سی پی رو - جدا کنم
نکته جالب پاس کردن Super Pi 1M در فرکانس 7316 بود
-
سلام دوستان.
امروز کمی سرم خلوت شد و شروع به تست زدن روی Air Cooling و پردازنده PhenomII X4 955 BE کردم به همراه مادربرد 890FXA-UD7 Rev2.1 که نسبت Rev قبل واقعا عالی تر شده و بهتر کار میکنه.
ابتدا با استفاده از سرمای هوا به فرکانس 4.7xGHZ رسیدم برای Validation و فرکانس 4.3GHZ برای تست های 3DMark که یک سری تست هم روی کارت Geforce 8400GS G98 زدم که بعدا ثبت میکنم.
و اما با استفاده از فرصت که داشتم یک سری تست آماده سازی هم برای مسابقات HWBOT DDR3 High-Clock Challenge که بر روی سیستم های AMD پردازنده Deneb/Thuban زده میشه زدم.(هدف این تست Max DDR3 Frq بود)
پردازنده مورد نظر از نوع Deneb بود فرکانس رم هم برای مسابقات حداقل برای Deneb حدود 1800MHZ هست بنده پس از مدتی تست موفق به رسیدن به فرکانس 1900MHZ به طور 100% پایدار شدم.
HTML Code:
http://img.shahrsakhtafzar.com/show.php/33502_SuperPi4.jpg.html
دمای پردازنده در این تست ها بین 10 تا 15 درجه سلیسیوس متغیر بود.
موفق باشید.
-
سلام دوستان عزیز شهرسخت افزار.
امروز یک مقدار وقتم آزاد شده بود یک مادربرد قدیمی AM2 هم دستم بود گفتم با استفاده از سردی هوا یک سری تست صرفا برای فان روی Air Cooling بزنم ببینیم چطوریاست :yes:
پردازنده مورد استفاده AMD 64 Athlon X2 4000 2.1GHZ از نوع Brisbane بود که نسبتا پردازنده جالب (از لحاظ Batch No) به نظر نمیرسید.مادربرد مورد استفاده هم Abit AN9-32X که از دارای چیپ Nforce 570 SLI هست بود که این مادربرد هیچ جا به طور رسمی ثبت نشده انگار؟! نه در سایت Abit و نه در Google چیزی در رابطه با این مادربرد نیست و قط یک مدل AN9-32x موجود هست که مربوط به Abit Fatality An9-32X 590 SLI هست!متاسفانه SetFsb روی این مادربرد کار نمیکرد مجبور شدم برای تغییر Base Clock پردازنده در میحط ویندوز از Nvidia nTune که مخصوص چیپست های NVIDIA هست استفاده کنم که یکمی سیستم رو Unstable میکرد.(برای پایداری بیشتر پردازنده تک هسته شده بود)
در نهایت هم موفق شدم رکورد پنجم این پردازنده در کلاس های Cpu-Z Validation و Wprime 32M بزنم.
AMD 64 Athlon X2 4000 2.1GHZ @ 3.51GHZ
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1578845
WPrime 32M :
24.922sec @ 3.22GHZ
Ram:DDR2
1074MHZ CL5-5-5-13 2T
حدودا 20 پوینت با این دوتا تست به تیم اضافه شد در روز ها آینده (شاید رو Ln2 ) بیشتر روش کار میکنم....
موفق باشید/آرمان
:Love-ssa~! (1):
-
-
-
خیلی خوب بود امیر جان...
منتظر رتبه اولت هستم!
-
نقل قول:
خیلی خوب بود امیر جان...
منتظر رتبه اولت هستم!
رکورد اول دور از تصور نیست ولی ...
نیاز به دمای زیر صفر هست چون دیگه وقتی به بالا ها میرسی فقط یک چیز رو میفهمی اونم این هست که کاملا بگیر نگیر دار میشه یعنی یکبار توی یک فرکانس ولید میگیری دفعه ی بعد نمیشه و کرش میکنه !
همینجا این رو بگم دوستانی که با 750 کار کردن همراه مادربرد گیگابایت یک مشاوره بدن ببینیم چی ها مهم هست
مورد دیگه هم در مورد پی نوشتم این بود که ولید بالاتر دارم ولی میخوام نفرات رو بازی بدم تا زمانش برسه ( هر موقع رکورد بعدی رو زدم ولید قبلی رو ثبت میکنم )
موفق باشید ، امیر
-
بعد از کلی کلنجار رفتن با پردازنده ی Q6600 بالاترین فرکانسی که روی Air میشد بزنی رو زدم
اورکلاک خیلی پیچیده ای بود ، شاید اگر زیر یخ خشک یا نیتروژن اورکلاک میشد قضیه فرق میکرد و حتی بالاتر از 4.5 هم میشد رفت ولی کمبود امکانات بود و ...
چیز دیگه ای که فهمیدم این بود اشکال از مین نبود چون حتی با دو مین دیگه هم تست شد ولی اونها حتی بالاتر از 4.1 هم نتونستن بروند در کل تجربه ی بدی نبود !
-
عالی بود امیر جان با 4 هسته واقعا سخته
-
پاسخ : CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
نقل قول:
بعد از کلی کلنجار رفتن با پردازنده ی Q6600 بالاترین فرکانسی که روی Air میشد بزنی رو زدم
اورکلاک خیلی پیچیده ای بود ، شاید اگر زیر یخ خشک یا نیتروژن اورکلاک میشد قضیه فرق میکرد و حتی بالاتر از 4.5 هم میشد رفت ولی کمبود امکانات بود و ...
چیز دیگه ای که فهمیدم این بود اشکال از مین نبود چون حتی با دو مین دیگه هم تست شد ولی اونها حتی بالاتر از 4.1 هم نتونستن بروند در کل تجربه ی بدی نبود !
عالیه . دوست عزیز اگه تنظیمات بایوس سکرت نیست ، میشه بذاری ؟
منم یه 6600 دارم میخوام یه دستی به سر وگوشش بکشم .
-
اگه برای بالا بردن پرفرمنس میخواید این فرکانس به دردتون نمیخوره چون استیبل نیست و نیاز به کولر قوی داره یه نگاه به ولتاژ پندازید متوجه میشید
-
یک پروفایل استیبل میتونم بدم بهتون ولی بهتره یک تاپیک بزنید و نوع مادربرد ، نوع رم و ... رو بزنید تا با در نظر گرفتن همه ی موارد بشه پروفایل گفت ، ولی در مورد این پروفایل محمد رضا جان ذکر کردن مسله رو !
-
-
-
-
سلام
دوستان من هم با کمک مظاهر جان امیر جان و معین جان سیستمو اور کردم البته میدونم زیاد نتونستم ولی برای شروع بد نیست.:wink:
HTML Code:
http://hwbot.org/community/submission/2141993_
HTML Code:
http://hwbot.org/community/submission/2142474_
HTML Code:
http://hwbot.org/community/submission/2146888_
-
روی ایر کولینگ اور کردن کار طاقت فرسایی هست
-
آفرین . ادامه بده . فکر میکنم تا هاست کلاک 320 بتونی بری .:1. (5):
-
نقل قول:
آفرین . ادامه بده . فکر میکنم تا هاست کلاک 320 بتونی بری
اگر منظورت من هستم جواب منفی هست علتش را هم دوستان می دونن
اینم پروفایل 7/24 فعلی هست بدون افزایش ولتاژ
-
نقل قول:
اگر منظورت من هستم جواب منفی هست علتش را هم دوستان می دونن
اینم پروفایل 7/24 فعلی هست بدون افزایش ولتاژ
منظور از هاست کلاک که نیما عزیز به اون اشاره کردند فرکانس نیست منظور Bus Speed هست به شما پیشنهاد می کنم برای اینکه بتونید بیشتر در مورد سیستم ای ام دی بدونید این مقاله رو در وب سایت اصلی مطالعه بفرمایید
در صورتی که سوالی در این ضمینه بود من و دوستانم اماده پاسخ گویی به شما خواهیم بود
-
اگر خنک کننده مناسبی داشته باشید به راحتی میتونید فرکانس های بالاتر رو ولید کنید .
مثل این تست آرمان عزیز : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]