D J V A H I D (10-12-09), Hamid2547 (09-12-09), Jagvar (10-12-09), masoomiyat (08-12-09), Moein (08-12-09), PUMAOC (08-12-09), Shahryar (08-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (10-12-09), Hamid2547 (09-12-09), Jagvar (10-12-09), masoomiyat (08-12-09), Moein (08-12-09), PUMAOC (08-12-09), Shahryar (08-12-09)
SSA Leopard
خوب اينم شاه كار ما هر كا كردم از اين بيشتر نرفت ئما هم چيز رو هم مهار كردم با استفاده از هوا سرد بالكن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فكر مي كنم به بمبست تاكتيكي خوردم از دوستان اجزان تقاضا دارم در تا پيك رفع اشكال amd به كمك بنده بيان
اينم واليد http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=873835
اينم عكس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم از اورکلاک E5200 @ 4450 MHZ با یک مادربورد ذغالی و فن استوک. البته محدودیت فرکانس رم و خنک کننده دارم میشه بالاتر هم رفت فقط یک کولینک و یه جفت رم 1066-CL4 خوب میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=874101
آخرین ویرایش توسط nasiban در تاریخ 10-12-09 انجام شده است
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
AMD>INTEL (10-12-09), Jagvar (10-12-09), masoomiyat (10-12-09), PUMAOC (10-12-09)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن توی این مدت کوتاه یه چیزی کشف کردم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم اینه که با اومدن زمستون به کشورمون اور کلاکر ها شروع کردن به اورکلاک ونشون دادن استعدادهاشون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جان من خوبه ایرانی ها امکانات وافی رو ندارن وگر نه جناب گینگ پین و هیپرو فایو و اندره یانگ باید جلو اورکلاکر های ایرانی لنگ بالا می نداختن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (والا به خدا) می خوایید مثال بزنم: اولیش که امیر علی با ایر اومده 920 رو تا نزدیک های رکرد جهانی(5.4) بالا برده. دومی هم که این عزیزان هستن که یکی اومده با مین g31 و سی پی یو 5200 رو تا 4.5 اور کرده(تازه با فن استوک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سومی هم که با مین GA-M56S-S3 سی پی یو 250 ای ام دی رو تا 3.4 بورده بالا اونم با تایمینگ 5-4-4-11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وژدانا من که هیچی، کینگ پین این چیزارو ببینه سکته می کنه میره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------------------
اساتید عزیز بنده خیلی خیلی چاکرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
دوست عزیز ما هر چی یاد گرفتیم مدیون بچه های این فروم هستیم . ان شاءالله دیدن اسم ایران در مقام اول رده بندی HWBOT . این دوره بد نبود و لی باید درآینده در تمام رده ها مقام های قابل توجهی کسب کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
حالا که تاپیک داره پیش میره این هم یک ولید
رکورد Core I7 ایران که توسط بچه های شهر سخت افزار زده شده
Xeon w3540 @5552
VALID
با تشکر SSA MEMBER
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 10-12-09 انجام شده است
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
Going To Change New HardWare Soon
HWBOT SSA Member
سلام. اینم مال من بدون مین و بدون کولر برای cpu !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شوخی کردم)!
main:p31-A7
cpu:5200 4427Mhz steping R0
batch:Q904A155
آشغال ترین بچ!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکرین شات:
ولید: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=876444
http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=931607
اسکرین شات ولید:
http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=931607برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 16-12-09 انجام شده است
بچه ها پیشنهاد میکنم از هوای زمستانی نهایت استفاده رو بکنید . من با قرار دادن کیس در ایوان این نتیجه رو گرفتم دمای مادربورد توی خونه در حالت پایدار 35 درجه بود ولی بیرون تا 4 درجه هم رسید . همچنین دمای پردازنده از 45 درجه به 24 درجه رسید چیزی حدود 20 درجه اختلاف که در اورکلاک خیلی کمک میکنه .
این دما ها در حالت ایده آل و بدون فشار روی سیستم پایدار بود .
Jagvar (12-12-09), masoomiyat (12-12-09), Shahryar (12-12-09), vb_m (12-12-09)
جناب نصیبان عزیز دمای سی پی یو بنده که صبح زود گذاشته بودم لب پنجره و پنجره رو باز کرده بودم به 5 درجه رسید!!!
خیلی جالب بود برام تازه انقدر سرد بود که لباس پوشیده بودم (شلوار و کاپشن و ...) بازم داشتم از سرما میلرزیدم با اینکه کنار شوفاژ بودم!!!
آخرین ویرایش توسط Mahdi8063 در تاریخ 12-12-09 انجام شده است
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks