سلامی دوباره...
اینم باس 520 ...!!!!!!!!
برای اولین بار به صفحه آبی رسیدم که مجبور شدم یه خورده دیگه به رمها ولتاژ بدم...!!
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=458937
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAX FSB ای که تا حالا تونستم با این برد ( LP DK P45 T2RS-Plus ) و E8500 بزنم :
MAX FSB
سعی میکنم طی روز های آینده تا این پردازنده دستم هست بازم تست Max FSB بگیرم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
CROSSHAIR (09-12-08), Majid OC (09-12-08), murizaki_2000 (09-12-08), Olesius (09-12-08), ViViD (09-12-08)
|
اوركلاك پردازنده CORE I7 920 به 4GHZ با مادربرد GIGABYTE EX58
منبع
http://www.hkepc.com/2076/page/3#view
بهادر جان CoreTemp چندین بار تا حالا دیدم دقیق کار نکرده و داشته کار دستم میداده ( به خصوص با E5200 ) . پیشنهاد میکنم نرم افزار RealTemp را ببینید بعد سنسور ها را هم کالیبره کنید این طوری خیلی بهتره . من با E5200 و 1.8 ولت CoreTemp هسته 1 و دو را به ترتریب 33 و 34 نشون میداد در حالی که در Everest و Realtemp به ترتیب 42 و 45 بود ... ( سایر عزیزان هم یک تست بین دمای اعلام شده توسط CoreTemp ، RealTemp و Everest بگیرند ) ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Majid OC (10-12-08)
با سلام
این آخرین میزان اور ناپایدار روی پردازنده بود دیگه FSB خودمو کشتم به در و دیوار زدم از این بالاتر نمیره!!! توی فرومهای خارجی دیدم که همه همین مشکل رو دارند با این پردازنده احتمالاً برای 4 هسته ای و 45 نانومتری تا 500 میزان FSB داریم ولی بیشتر نه ولی روی 2 هسته ایها براحتی تا 600 هم بالا رفتند
این هم اور رمهای CorsAir که خداییش راحت اور شدند
Going To Change New HardWare Soon
Mahdi_Moosavi (09-12-08), Majid OC (10-12-08), Shahryar (09-12-08), Stream (10-12-08)
دیروز رفتم یخ خشک گرفتم و با یک بلاک معمولی بدون بست و کمربند شروع کردم به اورکلاک E5200 با مادربرد و رم و جدید . متاسفانه هنوز بلاک خودم را دریا تهران نفرستاده اصفهان و این بلاکه انتقال حرارتش + نچسبیدنش روی CPU باعث شد که بهترین راندمانی که میشد با یخ خشک داشته باشم را نداشته باشم .
اگه یادتون باشه مدتی پیش من این CPU را با IFX-14 تست گرفتم و از FSB 343 Mhz نتونستم بالاتر برم ! ولی جالب اینجا بود که وقتی دما زیر صفر اومد خیلی راحت 350 را بوت کرد و بعدش تونستم تا 360 بوت کنم با ولتاژ 1.85 ولت ! دیروز بیشتر وقتم را گذاشتم روی E5200 حدودا ساعت 12 گرفتم یخ خشک ها را تا ساعت 8 داشتم . E2180 را هم میخواستم تست کنم ولی سیستم مشکل پیدا کرد و وسط کار 2 ساعت سیستم خراب بود . گزارش Cooling دیروز را توی انجمنش با عکس ها میگذارم اما بخش اورکلاکینگ قضیه به اینجا رسید که :
MAX Freq = 4693 Mhz
لینک HWBOT + Valid = رتبه دوازدهم در بخش CPU-Z
دما در این حالت 25 درجه بالای صفر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون اتصال Tower به CPU خیلی افتضاح بود متاسفانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این وجود هر کاری کردم به 380 مگاهرتز نرسیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تست ها :
این هم نتایج تست ها :
wPrime 32m = 16.68 = برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
wPrime 1024m = 9min 20sec = برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Super PI = 11.98sec = 12th
و در آخر کسب 7 پوینت برای تیم شهر سخت افزار و رسیدن مجموع پوینت ها به 167.1 پوینت و رتبه 116 تیم های دنیا
عکس ها و فیلم ها را هم به زودی آپلود میکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید موفقیت هر چه بیشتر تیم شهر سخت افزار
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Ardalan (03-05-10), CROSSHAIR (12-12-08), Labyrinth (12-12-08), Mahdi_Moosavi (12-12-08), Majid OC (13-12-08), Musketeer™ Pro (13-12-08), Olesius (13-12-08), PCminister (13-12-08), Stream (12-12-08), WORYA_SH (12-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان من بوردمو دست کم نمی گیرم...!! در کلاس P35 واقعا عالیه... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سری RoG به نظر من کاراییش بیشتره...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه یه E8400 بیفته دستم حتما با اونم تست می گیرم...!
اینم آخرین نتایج تست بیشترین باس... (البته با مین P35 و پردازنده 65 نانومتری!)
MAX BUS: 537
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=461751
البته رم ها واقعا اذیت کردن مجبور شدم از باس 520 به بالا ضریب Cpu رو کم کنم رو 6 بذارم... (به ولتاژ 2.35 واسه رمها رسیدم که دیگه بیشتر ندادم...!)
در این باس Cpu مشکل پایداری نداشت فقط رمها ناپایدار بودن که تست superPi پاس نشد...!!
در باس 540 هم سیستم بوت می شد ولی در هنگام ورود به ویستا صفحه آبی میومد...!
تایمینگ 6 هم فایده نداشت...
اگه ماژول رم بهتری داشتم فکر می کنم می تونستم بالاتر هم برم و حتی به کلاک 3800-3700 با E6550 برسم ...!!!
البته در باس 530 سیستم به طور 100% پایدار بود که تستم انجام شد...
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 14-12-08 انجام شده است
Dark Devil (13-12-08), Majid OC (15-12-08), Shahryar (13-12-08), vandelin (18-07-09)
یک سری از پست های آواخر این تاپیک به دلیل انحراف موضوع تاپیک به تاپیک سوالاتي از جنس اورکلاک منتقل شدند .
از بقیه دوستان هم خواهشمندم ، هرگونه سوال و بحث در مورد اورکلاک دارند از این به بعد در تاپیک های :
بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMD
و
بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
ادامه بدید .
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
اینم آخرین حرکت من برای Max FSB
FSB : 468.51
با امید FSB بالاتر
Mahdi_Moosavi (14-12-08), Majid OC (15-12-08), murizaki_2000 (14-12-08), Olesius (14-12-08), Overclocker (14-12-08), vandelin (18-07-09), ViViD (14-12-08)
با سلام
یک اورکلاک دیگه با هزار زحمت البته دیگه کم کم دارم قاطی میکنم این پردازنده بدتر از هر AMD اور میشه سخت تر
به راهنمایی تمام دوستان در تاپیک http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?p=117652 نیازمندم
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks