Shahryar (27-09-08)
با سلام
من تازه با این سایت آشنا شدم خیلی انجمن عالی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم اور پردازنده من با مادربرد Asus A8N5X با چیپ Nforce 4 و 2 گیگ رم DDR PC3200
این مقدار هم فقط تونستم شات CPUZ بگیرم هیچ کاره دیگه نمیتونستم انجام بدم چیپ خیلی داغ بود و مدتی هست که دارم کارهایی واترکولینگ دست ساز خودم رو با پایان میرسونم تا اگر خدا بخواهد بیشتر هم اور کنم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اساتید گرامی نظرتون برام خیلی مهمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (27-09-08)
با اجازه از اساتيد
مادربورد asus m2n-e آخرين ورژن بايوس
رم ocz gold 800 2g dual
پاور گرين 430
گرافيم leadtek 8400 gs
امروز بيكار بودم اين پرازندم گيرم افتاد گفتم يه حالي بهش بدم
فعلا با اين فركانس دارم باهاش كار ميكنم دما در حالت عادي رو 60 هست و اينكه فن استوك هست
ايشاالله بعد افطار يه حال اساسي بهش بدم ببينم به چند ميتونم برسونمش
تا الان كه 20% اور شده تا ببينيم چي ميشه
آخرین ویرایش توسط shahab_blaster در تاریخ 28-09-08 انجام شده است
خوب این هم نتایج روز اول تست من با کولینگ جدید و مادربرد صعب الاور ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
E2180 @ 3700 Mhz With ABIT IP35-E
لینک Valid
این هم تست Max FSB
410 Mhz With ABIT IP35-E :
لینک Valid
دوستان نظرشون را بگند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (01-10-08), Labyrinth (01-10-08), M A H R A D (01-10-08), Mahdi_Moosavi (01-10-08), Majid OC (01-10-08), PCminister (01-10-08), Stream (01-10-08)
حالا این کولینگ جدید چی هست؟؟ بد نبیده....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
IFX-14 ...........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
E2180@ 3.70 Ghz
.
.
....
......
E2160 @ 3916.24MHz
کد:http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=425707
CROSSHAIR (02-10-08), Labyrinth (01-10-08), Mahdi_Moosavi (01-10-08), Majid OC (01-10-08), Overclocker (02-10-08), PCminister (02-10-08), Shahryar (01-10-08), Stream (01-10-08)
عزیز ولتاژ در این حالت چند بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.75 ست کردم اما با یک سری تنظیمات و نوسان پاور رو 1.74 ایستاد البته میشد کمتر هم بدم... وقت نذاشتم روشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (02-10-08)
ببخشید انقدر سوال میپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولینگ چی بود و دما چند بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks