N@VID (09-11-08)
اگه مین خیلی قدیمی باشه این امکان وجود داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی الان اکثرا 667 ساپورت می کنن حتی p945 دیدم که با اور 800 ساپورت می کنه...!!
اگه 533 ساپورت بود مشکلی نیست همون طور که تا رم ها رو تا 720 اور کردی و مشکلی نداده در حالت عادی (نرمال) می تونی رم ها رو فقط اور کنی تا مشکلت حل شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (09-11-08)
N@VID (09-11-08)
سلام :
با تشکر .
کلا سايت گيگا 4 فايل آپ ديت براي مين من گذاشته که من سوميش رو نصب کردم يعني يکي مونده به جديدترين ...
يعني توفيقي داره ؟
حتما الان آپ ديتش مي کنم ...
سلام :
کليه کار هاي بالا رو انجام دادم .
هم تنظيمات بايوس رو انجام دادم و هم بايوس رو آپ ديت کردم ...
ولي خر ما از کرگي دم نداشته ! و مثل اينکه نمي خواد در آره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده دوست عزیز که نتونستیم کمکی کنیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها راهش این بود که دستی فرکانس رم رو جور کنی یا فقط رم رو اور کنی تا به اون فرکانس که می خوای برسی...
شاید بزرگان و کسانی که با این مشکلات آشنایی بیشتری دارن بتونن مشکلت رو حل کنن...
موفق باشی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی به لینک پایین یه سری بزن فقط هوس نکن به این رکورد برسی که ممکنه cpu رو از دست بدی...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=218928
N@VID (09-11-08)
دوستان من CPU ای دارم که مدلش E7300 هست و میخوام با مادربرد P5Q-E اورکلاکش کنم (کاربردی).
حالا بین 2 پروفایل موندم ! و اینکه این پروفایل ها برای این CPU ضرر دارند یا خیر؟
E7300@400x9.5 1.3812v
E7300@400x10 1.4750v
و سوالی هم که برام پیش اومده اینه که چرا از 3800 به 4000 باید تقریبا 0.1 ولت اضافه داد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و کلا نهایت اورکلاک واسه این CPU با توجه بر ولتاژ اعمالیش چقدره ؟ یا به عبارتی نهایت ولتاژ Safe واسه این CPU چنده ؟
|
سلام
یک سوال ابتدایی دارم
چطور میشه که در فرکانس بالا سیستم ناپایدار میشه یعنی محدودیت دما روی برد و پردازنده رو اگر رفع کنیم چه محدودیتهایی در اورکلاک در فرکانس بالا میمونه؟
مثلاً یک پردازنده داریم که کولینگ قوی داریم و مشکل دما هم نداریم حالا این پردازنده رو بطور مثال از یک حد بیشتر نمیتونیم فرکانس بدیم چرا؟ این به قابلیتهای مین بستگی داره یک توضیح کلی میخواهم
Going To Change New HardWare Soon
سلام :
اگر اشتباه نکنم بعد از کولينگ مناسب يا اصلا قبل از کولينگ بايد دنبال يک مين خوب بود !
بعد CPU هم تا يک جايي اور ميشه تا 00 که او نمي شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي پاور ضعيف هم تاثير داره ...
رم ها هم اگر اين کاره نباشند و شما اون ها رو از حالت ضريب CPU خارج نکنه و با افزايش
فرکانش پردازنده ، فرکانس رم هم بالا بره سيتم با مشکل مواجه مي شه !
ولتاژ هم حتما بايد دستي داده بشه وگرنه در حالت اتوماتيک نمي تونه توان و ولتاژ مناسب بده .
ViViD (25-11-08)
از اول جواب بدم بهتره...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته مین پادشاه سیستم به حساب میاد واسه اورکلاک اهمیتش از این جهته که اگه cpu خیلی خوب داشته باشی ولی مین ضعیف نمی تونی به جایی برسی...
هر cpu یک max clock داره که کارخانه سازنده تعیین می کنه... از نظر مهندسی تائید شده...
برای مثال واسه E6650 حداکثر فرکانس 3800 تایید شده... یعنی تا اینجا یه جوری تضمین شده هست ولی از این جا به بعد اگه سوخت گردن خودتون...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور خیلی مهمه واسه اور... اگه جریانی که به قطعه می رسه ریپ داشته باشه (یا نویز دقیق نمی دونم) بهر حال ثبات لازم رو نداشته باشه باعث صدمه دیدن قطعه می شه... پاور باید حرفه ای و با کارایی >75% (بیشتر از 75% ) انتخاب شه... EPS هم باشه بهتره... 580B از گرین رو می تونم مثال بزنم...
بیشتر رم ها با فرکانس 1066 انتخاب می شن تا زیاد اذیت نکنن واسه اور کردن cpu ولی تا زمانی که باس cpu از فرکانس رم تجاوز نکنه مشکلی پیش نمیاد... در غیر این صورت کمی ولتاژ می تونه کمک کنه به شرط اینکه رم شما توانایی کار در فرکانس بالا رو داشته باشه...
اگر مین نتونه ولتاژ لازم واسه cpu رو تامین کنه بله باید دستی تنظیم بشه... این مورد شامل ناپایداری و بوت نشدن سیستم (به شرط اینکه بدونیم همه چیز درسته جز ولتاژ cpu) می شه...
-----------
من خودم با p5k-e تا باس 480 ولتاژ اضافی اعمال نمی کنم E6550 2.33 @3.36 فقط رم ها یه خورده لازم دارن تا صفحه آبی پیش نیاد...
ViViD (25-11-08)
خوب حالا یک سوال دیگه
وقتی از نیتروژن استفاده میکنند بعد از عایق کاری و تمام جوانب احتیاطی سیستم رو به چه صورت روشن میکنند؟
نیتروژن رو داخل کانتینر میریزند بعد سیستم رو روشن میکنند درسته؟ حالا Cold Bug چیه دیگه؟
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks