من خیلی دوست دارم اینکارو بکنم اما حتی وقتی ولتاژ MCH و DDR را تا آخر ست میکنم بازهم با فرکانس 200 بالا نمیاد.شما فرکانس رم را 1200 بگذارید اگه برای پروفایل 24/7 میخوایند و ولتاژ رم را هم 2.25-2.3 بگذارید تایمینگ هم 15-5-5-5 . ولتاژ MCH را متناسب تغییر بدید .
در ضمن بابت تاخیر شرمنده من تا امروز دسترسی به سیستمم نداشتم چون:
آخرین عکسی که گذاشتم را دیدید, که فرکانس cpu حدود 3600 بود مادربرد من تا 1600 fsb را ساپورت میکنه من اونموقع حواسم به fsb نبود و فرکانس را به 3700 افزایش دادم, یعنی حدود 100 تا بالاتر از fsb مادر بردم و مادربردم صدمات زیر را دید:
model:GA X48 DQ6 rev 1
پینهای سوکت lga تغییر شکل دادند و به حالت ایستاده در آمدند .
اسلات های 1 و 2 رم آسسب دیدند ولی نه بطوریکه بشه از ظاهر اسلات تشخیص داد .
مادربر را به آواژنگ تحویل دادم و امروز گرفتمش و cpu را به Q9550 افزایش دادم و امروز over کردم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقتی فرکانس رم را روی auto گذاشتم و فرکانس cpu را به 3180 تغییر دادم و تایمینگ را محض احتیاط به 5 5 15 15 24
tcl-RAS# to CAS# read to delay- RAS# to CAS# write to delay-tRP-tRAS
و over voltage MCH =+500 , DDR voltage 1.55
تغییر دادم و رم auto روی 1200 رفت ولی سیستم روشن نشد و CMOS را reset کردم لطفا با توجه به عکسی که گذاشتم کمکم کنید
در ضمن حتی وقتی کلاک سی پی یو را به 3000 کاهش و مطابق به اون فرکانس رم را به 1133 افزایش دادم در تست های memtest به مشکل برخوردم.
سیستم عامل من 64 بیتیه و این نرم افزار روش کار نمیکنه.برای مانیتورینگ ولتاژ هم از EVEREST استفاده کنید
یعنی چی؟اگه برای پروفایل 24/7 میخوایند
Bookmarks