ripek (21-12-09)
لطفا 2-3 تا ديگه معرفي كنيد كه اگه core contact freezer گير نياوردم اونا رو بگيرم با تشكر لطفا سريع راهنمايي كنيد
ripek (21-12-09)
والا داداش به نظر من شما بگید. تو بازار پیدا میشه. تا پیشنهاد بدیم. اخه توی ایران ما شاالله روی هر چی دست میزاریم یا تموم شده یا نیستش یا . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به گمانم THERMALRIGHT حالا یا اکستریم با ترو بلک رو از اقای حسینی بتونید، تهیه کنید.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
با توجه به بازدهی خوب V8 طبق عکس زیر و سایتهای مشابه و گارانتی معتبر این محصول فکر میکنم در مجموع خریدش به صرفه باشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.legitreviews.com/article/833/5/
از ايشون آدرسي تلفني مغازه اي در دسترس هست ؟ولی به گمانم THERMALRIGHT حالا یا اکستریم با ترو بلک رو از اقای حسینی بتونید، تهیه کنید.
cooler master v8,z600خوبن!!!دوستم pc cooler hp1204-xداره,ازش کاملا راضیه!!!قیمتشم 66 تومنه!!!
من خودم CoolerMaster V8 روی Core I7 گذاشتم ازشم راضی هستم . فقط دو مسئله هستش .
1 - آیا با کیس و مادر برد شما سازگار هستش یا نه چون یک فن جاگیر هستش.
2 - اینکه با این قیمت شما مطمئنا میتوانید کولر بهتری هم تهیه کنید
به هر حال نظر عمومی در اکثر ریویو ها بر این است که Thermalright Ultra 120 از CoolerMaster V8 بهتر عمل میکند به خصوص اگر بر روی آن 2 فن بگذارید
دوستان من خيلي ممنون از اينكه در تاپيك شركت كردين
بنده ي يه core contact freezer خريدم كه خيلي راضيم تازه با يك خمير سيليكون 1000 تومني بدون اور با دور فن پايين دما 22 درجه هست و با اور 500mhz(با اعمال 0.5ولتاژ بيشتر) دما 26-27 درجه هست با دوره فن پايين البته در حالت بي كاري
از دوستان مي خوام پيش نهاد هاي خودشون رو واسه مد كردن ( مثل گذاشتن فن ديگه ، lap كردن و........) اين كولينگ جهت بازده بيشتر ارائه كنن .
پيشا پيش از همتون بخاطر همكاري متشكرم
تست هم خواستن بگيد در خدمت هستم
ripek (24-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks