پاسخ: مشکل درخنک کردن 1090T
نقل قول:
سلام دوست عزیز .
کولری که جناب Over-Cracker معرفی کردند کولر عالی ایی هستش ولی اگه شما قصد اورکلاک ندارید و فقط می خواهید که دمایه پردازندتون کمتر بشه به نظر من اصلآ لازم نیست که 140 هزار تومن برایه کولر خرج کنید و یه کولر معمولی مثل Buffalo به راحتی پاسخگو هستش .
این یه لیست از قیمت کولر ها هستش و از داخل لیست یه Deep Cool Icedeg 400 به راحتی پاسخگویه نیاز شما هستش و قیمتش هم 55 هزار تومنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جکر جان 3 تا نکته
1- کولر ماچو حدود 96 تومن قیمت داره نه 140
2- بوفالو به زور از پس یک پردازنده 4 هسته اتلونی بر میاد و اصلا برای پردازنده دوستمون مناسب نیست ( هیت پایپ و هیت سینک زاغارتی داره :wink: )
3- قیمتهای لینکی که دادین آپدیت نیست و با قیمت واقعی بازار تفاوت نسبتا زیادی داره
نقل قول:
دوستان اگه بتونم دور فن رو زیاد کنم باز هم نیاز به تعویض سینک هست؟
کولر من 3 سیمه هستش یه جورایی تبدیلش کنم به 4 سیمه pwm
شما به هیچ طریقی نمیتونید فن ولتاژی ( 3 سیم ) را به فن pwm تبدیل کنید و اگر هم بتوانید سرعت شما به جای افزایش کاهش خواهد یافت
به دلیل دیزاین خاص هیت سینک شما هم گمان نمیکنم فن دیگری به صورت اصولی بتوانید جایگزین کنید ( مگر اینکه یک فن دور بالا بزرگ بر روی کل هیتسینک یک جورائی سمبل کنید که شاید زیاد جالب نباشد )
اگه کولر بهتری هم سراغ دارید معرفی می کنید چون 1090T واقعا پردازنده ی گرمیه تو حالت لود راحت به 57 میرسه و max temp اون 62 درجه هستش!
این کولرم به نظرم جالب اومد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام داداش این کولر چیز خیلی توپیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Noctua بی صدا قیمتش حدود 140 6 سال گارانتی تعویض