برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
پردازنده فنوم چهار هسته گرمای زیادی تولید میکنه و دور فن اون تا حدود 6000 دور میرسه که صدای زیادی تولید میکنه
دمای 63 برای این پردازنده دمای بالائی نیست ولی صدا رو کاریش نمیتونید بکنید به جز همونی که خودتون فرمودید ( خرید فن )
البته احتمالا کولین کوایت سیستم شما روشن نیست و به همین دلیل فرکانس همیشه روی 3200 هستش
شما توی ستاپ این آپشن رو روشن کنید زمان بیکاری صدای فن کم میشه
البته در زمانی که نیاز نباشه من ۲ تا از هستهها رو خاموش میکنم که این کار باعث میشه دما به صورت چشمگیری پائین بیاد
مادربرد خوب و حرفهای برای آورکلاک دارید و با نوع پردازندهای که دارید ( بلک ادیشن ) برای آورکلاک پردازنده کار سختی پیش رو ندارید ، فقط کافیه مالتی پل پردازنده رو بالا ببرید تا سرعت پردازنده بالا بره
البته به این نکته توجه داشته باشید که پردازندههای amd به دما حساس هستند و با خنک کنندههای ایر نمیتونید از حدود 4 گیگاهرتز فراتر برید
برای بالاتر رفتن نیاز به خنک کننده اکسترمی مانند نیتروژن مایع یا خنک کننده یخچالی دارید
به هر روی دوستان قول دادند تا هفته آینده یه ریویو بر روی تعداد زیادی از خنک کنندههای موجود در بازار قرار بدن که پیشنهاد میکنم که تا هفته آینده صبر کنید
ولی اگر عجله دارید PCCOOLER HP-1216X رو به قیمت 53 تومن پیشنهاد میکنم
http://persianfee.net/shop/index.php?productID=241
Bookmarks