دوستان عزیز برای انتخاب کولر پردازنده به شدت به بن بست خوردم و سر دو راهی هستم.اول بگم که سیستم انتخابی پردازنده اش 5820k هستش .اورکلاک هم در حد کم انجام می دم.اما گیم و میکس و مونتاژ زیاد انجام می دم.
بین کولر پردازنده بادی نوکتوا u14s و کولر پردازنده آبی کولر مستر نپتون 280l به شدت گیر کردم.مشکل نپتون اینه که ظاهرا نویز خیلی زیادی هم پمپش و هم فنهاش داره.از طرفی در چند بنچمارک که نگاه کردم قدرت خنک کنندگی u14s خیلی کمتر از نپتون نبود.اما در بعضی بنچمارکها نپتون تا 9 درجه پردازنده رو بیشتر خنک می کرد.
یعنی بنچمارکها هم به تردید من اضافه کردن.براتون تصویر 3 تا از این بنچمارکها با آدرساشونو می زارم تا خودتون ببینید.
لطفا کمک کنید.به شدت مردد هستم و قدرت تصمیم گیری ندارم.عده ای میگن واتر کولرها کیفیت مایع کولانتشون بعد از 3 سال به شدت کم میشه.اما نپتون تنها کولر پردازنده آبی هستش که مایع کولانتش قابل تعویض هست و عده ای میگن برای همین این مشکل رو نداره.لطفا کمک کنید.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Cooler Master Nepton 280L Liquid CPU Cooler Review Nepton 280L 884102025150, Cooler Master, CPU Cooler, JetFlo, Nepton 280L, Review, RL-N28L-20PK-R1, Tom Jaskulka

OC3D :: Review :: Cooler Master Nepton 280L Review :: Performance and Testing

Noctua NH-U14S Review | techPowerUp

همونطور که می بینید در سایت techpowerup قدرت خنک کنندگی u14s حتی از کرسیر h100 و h110 هم بیشتر است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

همین بنچمارکها منو گیج کرده.ضمن اینکه دور گارانتی و قیمت رو فاکتور بگیرید.