لینک جدید سایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
لینک جدید سایت
توی سایتش که فقط کولینگ CPU هست .. فعلا آیدیشو گرفتم باهاش صحبت کنم
عکس زیر مین منه .. میخواستم بدونم این هدسینک هایی که با شماره معلوم کردم توی عکس نیاز به کولینگ خاصی ندارن ؟ .. چیپ شمالی تقریبا داغه .. چیپ جنوبی هم کاملا داغه ... اون هدسینک شماره 1 هم نمیدونم چیه ولی اونیه 40 % گرمه .. روبروی این هدسینکا که نمیتونم فن رو بصورت رها بزارم . پس چکار میشه کرد ؟ در ضمن عکس هدسینک CPU رو هم گذاشتم که معلوم بشه هدسینک CPU چقدر جا رو گرفته ( در ضمن این هدسینک و فنی که برای CPU گذاشتم چطوره ؟ دمای CPU بین 47-49 هست ) :
z600 فکر کنم مناسب باشه چون فنش طرف چیپست قرار میگیره . میتونی از 2 فن استفاده ******** و کاملا خنک میشه کیس
اين پره هاي متقاطع و به هم پيچيده، سطع مقطع با هواي خارج را براي کارايي هرچه بهتر سيستم خنک کننده را افزايش مي دهد
طراحی منحصر به فرد X وار آن، فشار معکوس(عقب گرد) هوا را کاهش و حرکت بیشتر هوا با سرعت بالاتر به داخل هیت سینک را تسهیل می دهد.
پایه های مسی آینه اندود شده (با روکش آینه ای) و 6 عدد لوله گرمایی، تضمین کننده اتصال 100% با پردازشگر است که رسانایی گرما را به حداکثر رسانده و می تواند بلافاصله گرما را از به لوله های گرمایی انتقال دهد.
فاصله بهینه پره ها اجازه عبور سریع هوا از لا به لای آنها را می دهد.
نصب سريع و راحت
اینجا هم مشخصاتش رو نوشته
بهادر جان این z600 برا CPU هست یا چیپ جنوبی ؟ اگر برای چیپ چنوبی هست گرمال چیپ شمالی رو چطور کم کنم ؟ و قیمت این z600 چنده ؟
سلام
یه tx2 بگیر فکر کنم ۹۰٪ مشکلاتت با شماره 1-2 حل بشه :wink:
حدود ۳۰ تومن قیمتشه و اون قسمت پشتی قشنگ هوا رو میفرسه اونجا که میخواهید :1. (38):
tx2 چیه ؟ برای شماره 3 چیکار کنم ؟ :1. (38): ..نقل قول:
یه cpu فن باحال از کولر مسترهنقل قول:
برای شماره ۳ جلوی کیست ( پشت هاردتون ) احتمال قوی یه جا دارید که میتونید به فن ۱۲ سانتی نصب کنید
اونو نصب کنید بادش به شماره ۳ میرسه که برای خنک کردنش کافیه :1. (26): ( علاوه بر اینکه هارد رو هم خنک میکنه )
این tx2 که برای CPU هست نیماجان .. سینک داره .. برای چیپ شمالی سینکشو کجا وصل کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ..
اگر z600 رو 2 فنش رو نصب کنی مشکل چیپست هم حل میشه