ViViD (24-07-14)
با سلام و عرض احترام خدمت شما دوستان و کابران شهر سخت افزار !
لطفا در صورت امکان ، تفاوت بین Water Cooler و Air Cooler را توضیح دهید و انواع آن ها را توضیح دهید ؛ برند های معتبر و عالی را نیز لطفا ذکر کنید.
کارایی این 2 برای چه کاری هست ؟ و لطفا چند تا تصویر از هر کدام قرار دهید.
ViViD (24-07-14)
|
در کل LIQUID COOLING اگر با برند خوب خریداری بشه و کیس قابلیت نصب اون رو داشته باشه انتخاب مناسب تری هست . عموما صدای کمتری موقع کار ایجاد میکنند .
من مدل Liqtech 240 از انرمکس با گارانتی عقیق رو بهت توصیه میکنم .
watercooling : Liqtech 240
*MoJtAbA* (23-07-14), mansour14606 (23-02-16), ViViD (24-07-14)
لطفا تفاوت بین Water Cooler و Air Cooler را توضیح دهید.
ViViD (24-07-14)
تفاوت از اسمش مشخصه . واترکولینگ بوسیله مایعی به نام coolant سیستم خنک میشه . یعنی بوسیله پمپ مایع در حال گردش بین بلاکی که روی پردازنده هست و رادیوتور برای خنک شدن حرکت میکنه .
ولی در ایرکولینک گرما توسط هیت پایپ ها از روی پردازنده دور میشه و با کمک فن هیت پایپ ها خنک میشن .
*MoJtAbA* (24-07-14), mansour14606 (23-02-16), milad99x (25-07-14), ViViD (24-07-14)
کیس بنده مدل Deepcool Tesseract SW هست و مادربردم Ga-H81-D3 هست ، با توجه به همینا یه چیز خوب معرفی کنید که موجود هم باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندتون چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط warcaft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-07-14)
|
G1820 جناببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب عزیز من نیازی به خرید واتر کولینگ نیست . فن استوک پردازنده کافیه . به نظرم هزینه اضافی نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط warcaft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks