نقل قول:
دوست عزیز بهتر هست این هزینه رو برای ارتقا سی پی یو صرف کنید تا اینکه بخواهید یک فن برای اون تهیه کنید!!
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز بهتر هست این هزینه رو برای ارتقا سی پی یو صرف کنید تا اینکه بخواهید یک فن برای اون تهیه کنید!!
با ناکوتا گمان نمیکنم دمای در هنگام لود کمتر از 58 درجه شود این پردازنده ذاتا پردازنده داغی است :wink:نقل قول:
آخه باید مادربورد را عوض کنم در ضمن cpu آخرین مدل am2+ هستش شما میگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
الان مشکل شما چیست ؟نقل قول:
سیستم ریست میکند ؟ دمای پردازنده بالاست ؟ صدای پردازنده زیاد است ؟ همه گزینه ها :lol:
درود.
کولر Thermalright macho تو رنج بودجه شما بهترین گزینه میتونه باشه. صدای فوق العاده کمی هم داره.
restart نمیکنه فقط دما وصداش ناراحتم می کنه
سلام قیمتش تا 100 تومانه ؟ گارانتیش چطوره ممنون از راهنماییتون
اگر صدا ناراحت کننده است شما یک دلیل برای تعویض فن داریدنقل قول:
شخصا تا این لحظه صدها هزار تومان هزینه فنها و تکنولوژیهای مختلف برای از بین بردن صدای فن انجام دادم :wink:
در بازار تهران به قیمت حدود 96 هزار تومان با گارانتی شرکت گرین بفروش میرسدنقل قول:
ممنون از راهنماییتون خیلی خوبه که از تجربیاتتون استفاده میکنم حالا خودتون از فنی که انداختید راضی هستید!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرامی شما چرا از پاسخ با نقل قول استفاده نمیکنیدنقل قول:
بنده باید به تاپیکهای زیادی سر بزنم وقتی شما نقل قول نزدید بنده مجبور هستم از اول تاپیک را مرورو کنم ببینم با بنده هستید یا شخص دیگر
اگر منظور شما با بنده بود من این لحظه حدود 10 فن و واتر کولینگ مختلف برای کارهای مختلف دارم هر کدام برای کاری خوب هستند
ولی گل سر سبد فنهام pccooler 1216 است که دور فن و خنک کنندگی مناسبی دارد ولی در بازار موجود نیست
از میان واتر کولینگهام هم کورسیر h100 بدک نیست