دوستان کسی میدونه من این Noctua را کجا میتونم تهیه کنم ؟ ( اگه یک آدرس بدید خیلی خوب میشه)
در ضمن آیا فنهای 4 پین PWM توی بازار گیر میاید .
Printable View
دوستان کسی میدونه من این Noctua را کجا میتونم تهیه کنم ؟ ( اگه یک آدرس بدید خیلی خوب میشه)
در ضمن آیا فنهای 4 پین PWM توی بازار گیر میاید .
سلام شما می تونید این سی پی یو کولر ها رو از شرکت عقیق رایانه تک تهیه کنیدنقل قول:
شماره تماس : 021-77608515
با سلام و تشکر از تمام دوستان برای راهنمایی های که به من کردند. من رفتم و کولر جدید را گرفتم .اما یک تجربه پیدا کردم که هیچ وقت در روزهای آخر سال برای خرید نرم . تقریبا تمام مغازه ها اون چیزی را که من میخواستم تمام کرده بودند و جنس نو را به بعد از عید موکول کرده بودن.
در مورد و اونهایی هم که جنس توی ویترینشان بود تعطیل بودند (البته این ممکن است مشکل من باشد چون حدود ساعت 5-6 بعد از ظهر برای خرید رفتم ) .
یک گله کوچک هم از دو سه تا فروشنده محترم پبش آمد که مثلا Cooler هایی مثل h50 ویا Hyper Z600 و ... در ویتریم آنها موجود بود ولی میگفتند Cooler برای Core I7 ندارند (آخه احتکار اینجوریشم داشتیم :1. (8): نمیدونید که فن CPU از غذای روز مسلمانان واجبتر هستش:lol:).
یک فروشنده هم بود که خیلی ناراحتم کرد کسی بود که قسم میخورد فن Hyper N620 بهترین فن دنیا هستش والبته نمیدونست من قیمت اون فن را میدونم برای همین 15 تومان بالاتر از قیمت بازار بهم میخواست بفروشدش به هر حال اینم رفت توی لیست فروشنده هایی که من دیگه هیچوقت ازش خرید نمیکنم درست مثل همونی که موقع خرید پردازنده ام قسم میخورد که پردازنده Step C0 از D0 خیلی بهتر یا یک نفر که میگفت ولتاژ رم هر چی بالا تر باشه اون رم بهتر هستش.
به هر حال من یک PCcooler Oceaner 5 گرفتم تا بعد از عید وجنسهای جدید که بیان ببینیم چی میشه ولی جالب این فن از V8 که داشتم دمای core را حدود 6-7 درجه در OCCT پایینتر میاره و این مقدار در مورد دمای سطح پردازنده حتی بیشتر هستش. بطوریکه دما از 67 درجه روی هسته ها بالاتر نرفت و دمای سطح پردازنده حتی به 50 هم نرسید . تازه به نظرم دمای اتاقم الان چند درجه از زمانی که با V8 تست کردم بیشتر هستش. توی هر دو مورد هم از خمیر TX3 استفاده کردم.
ولی این کولر یک مشکل کوچک داره و اونم صدای فن او در حالت Load هستش که یک کم
روی اعصاب راه میره .
به هر حال من فعلم این کولر را برای یک ماه نگه میکنم و بعد از اون تصمیم میگیرم که آیا از همین استفاده کنم یا برم یکی دیگه بگیرم یا اینکه فقط فن اینرا عوض کنم .
راستی من تا حالا از این نوع cooler ها نداشتم که بشه دوتا فن رویشان گذاست میخواستم بدونم یک فن خودش که تا 2500 دور میره روش باشه بهتر هست یا اینکه دو تا فن مثلا 1600 یا 1200 دور روی اون بگذارم دمای بهتری به من میده ؟
بعد آیا اگه دو تا فن دور متوسط بگذارم جریان هوا را به هم نمیزنه و صدای خیلی زیادی تولید کنه ؟
در مورد صدای فن، فکر میکنم بتونی سرعت فن رو از توی بایوس کم کنی و ثابت نگهش داری تا موقع لود هم سرعتش زیاد نشه.
خوب فن 2500 دور مسلما نسبت به 2 تا فن 1200 دور بهتر خنک میکنه، اما اگه بازم صدای 2500 دور غیر قابل تحمل هست میتونی 2 تا فن دور پایین بی صداتر بزاری مثل این فنهای 1200 دور کولر مستر که برای کیس استفاده میشه.نقل قول:
راستی من تا حالا از این نوع cooler ها نداشتم که بشه دوتا فن رویشان گذاست میخواستم بدونم یک فن خودش که تا 2500 دور میره روش باشه بهتر هست یا اینکه دو تا فن مثلا 1600 یا 1200 دور روی اون بگذارم دمای بهتری به من میده ؟
بعد آیا اگه دو تا فن دور متوسط بگذارم جریان هوا را به هم نمیزنه و صدای خیلی زیادی تولید کنه ؟