سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چي شد ؟ چي شد ؟ بي احترامي به کولر مستر در جلوي يک حامي ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( شوخي کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خيلي جالبه که توي هيچ تستي مقايسه زد 600 يا وي 8 کولر مستر با اين ترمال ! نيست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همش مقايسه 212 با ترمال ! فقط کم مونده با نيتروژن مقايسه بشه اين 212 بدبخت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترين نکته اي که ميشه به ترمال آفرين گفت ، استفاده مس در ساخت اير فن هاست ...
و از نظر طراحي چيز مالي نيست که انقدر بخواهيم بهش بها بديم ! ( شر نکنيد من نظر شخصيم رو گفتم )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اين هيت سينک هاي چيپ گرافيک به نظر خيلي جالب اومد و من هم دلم نيومد معرفيش نکنم !
http://www.zerotherm.net/eng/product/ZH100.asp
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks