یه سوال نمیدونم چرا با ایرنتنت ایرانسل میزنم صفحاتشو باز نمیشه همین techpowerup . درکل سایتهای خارجی رو باز نمکنه ولی فارسی زبا رو باز مکینه دلیلش چیه ؟نقل قول:
Printable View
یه سوال نمیدونم چرا با ایرنتنت ایرانسل میزنم صفحاتشو باز نمیشه همین techpowerup . درکل سایتهای خارجی رو باز نمکنه ولی فارسی زبا رو باز مکینه دلیلش چیه ؟نقل قول:
این مستقیمنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دانلود نکرد وقتی با هات اسپد زدم دانلود کرد و لی سرعتش افتحضاه . الان شهر سخت افزار ور باز مکینه ولی سایتtechpoweru خیر . :1. (27):نقل قول:
دوست من شما از ..... شکن استفاده میکنید بهتر یکبار cache و history مرورگرتن رو پاک کنید اگه نشد و باز مشکل داشتید یکبار تو control panel تنظیمات اینترنتتون رو از نو ریست کنید به احتمال زیاد درست میشه اگه نشد باز یگید تا راهنماییتون کنم .نقل قول:
گرامی باز نشد !!!نقل قول:
- - - Updated - - -
مال سافت گذرم یکیه حخجمش با این . بنرت مشکل پیش میاد ؟نقل قول:
از سافت گذر هم نصب کنید ایرادی نداره مشکلی پیش نمیاد درمورد سوال اولتون شما اینترنت رو قطع کنید وارد control panel بشید بعد بر روی Internet Options کلیک کنید و بعد از گزینه های سربرگ روی گزینه CONNECTIONS کلیک کنید اونجا کلمه ی ایرانسل نوشته اون رو پاک کنید بعد از سربرگها روی Advanced کلیک کنید و برروی گزینه ی reset internet explore کلیک کنید و تیک delete personal settings رو بزنید و در آخر روی reset کلیک کنید بعد یکبار کامپیوتر رو خاموش کنید و بعد دوباره روشن کنید و به اینترنت وصل بشید ببینید درست شده یا نه.نقل قول:
سافت گذر رو بگیرید .
متاسفانه ارور اول که آپدیت میخاست برطرف شد ولی باز این ارو ر اومد .
http://img2.shahrsakhtafzar.com/images/93878658269217709113.jpg
دوست من کرک رو ریختید آنتی ویروس رو خاموش کردین تو پستهای قبلی بهتون گفتم روی ویندوز 7 مشکل زیادتر هست اگه شما باز میخواید این بازی رو بازی کنید یا باید منتظر آپدیتها باشید تا رو ویندوز 7 مشکلتون حل شه یا به سفارش خود سازنده بهتر ویندوز 8.1 یا 10 رو نصب کنید ولی بازم میگم این بازی هنوز مشکلاتی داره رو نسخه ی کرک.نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست من کرک رو ریختید آنتی ویروس رو خاموش کردین تو پستهای قبلی بهتون گفتم روی ویندوز 7 مشکل زیادتر هست اگه شما باز میخواید این بازی رو بازی کنید یا باید منتظر آپدیتها باشید تا رو ویندوز 7 مشکلتون حل شه یا به سفارش خود سازنده بهتر ویندوز 8.1 یا 10 رو نصب کنید ولی بازم میگم این بازی هنوز مشکلاتی داره رو نسخه ی کرک.نقل قول:
کرک بازی رو از اینجا دانلود کنید . تست بزنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]