نصب برای چی آنلاین بازی کردن ؟ دانلود بازی ؟؟ اجرای بازی؟:1. (35):
Printable View
نصب برای چی آنلاین بازی کردن ؟ دانلود بازی ؟؟ اجرای بازی؟:1. (35):
بله ، منظور چه کارایی برای بازی آنلاین باید انجام بدیم . چه پچ هایی باید نصب بشه ( اگر نیاز هست ) و از چه سرورهایی باید استفاده کنیم ؟( سرورهای ایرانی) اگر برای دانلود بازی هم لینکی داشته باشین که عالیه . چه ورژنی از گیم ( در صورتی که دو یا چند ورژن متفاوت داشته باشه)نقل قول:
خب الان براتون لینک دانلود بازی رو می ذارم و بعد آموزش آنلاین بازی کردن !
اولین باری هستش که می خواید بازی کنید؟:give_rose::give_rose:
این دانلود خود بازی وارکرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]موزش نصب رو باز کنید و مراحل نصب رو انجام بدید ! و آخر آموزش لینک دانلود پچ 1.26 هستش :party:
درباره آنلاین بازی کردن هم باید بگم که اگه اولین بارتونه بهتر از هوش مصنوعی easy استفاده کنید که این هم مپ هوش مصنوعی هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این هم آخرین مپ برای بازی لن و آنلاین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی ممنون از بابت لینک ها ؛
بله ، برای بار اول هست که می خوام بازی کنم
راستی کدوم اینا رو دی ال کنم ؟
Warcraft III Reign of Chaos CD
یا
The Frozen Throne Expantion CD
باید تمامی فایل هارو دانلود کنید و بعد سر هم کنید آموزش رو دانلود کنید بخونید کامل توضیح داده:party:
اگه می خواید بازی رو به صورت حرفه ای بازی کنید منو اد کنید dezondv یاهو
من این ورژن رو از قبل داشتم که برای بازی آفلاین استفاده کرده بودم . الان از این ورژن میتونم برای آنلاین هم استفاده کنم و اون لینکی که شما برای دانلود گذاشته بودین رو اسفاده نکنم یاکه نه ؟(3980)(1.0.0)2004
این بازی wow هستش نه وارکرفت :wink:
:cool:اوکی
توی PV گرفتم قضیه رو
Wait for dl
سلام هروی ویژه ی من axe یه می خواستم بدونم برای کشتن pudge که ادم رو با زنجیرش میکشه بعد می خوره و هیچ فرصتی به ادم نمیده که تکون بخوره چیه ؟؟؟؟ مرسی