سلام خوشحالم اینجا مدیری به این با حالی داره:1. (38):نقل قول:
راستی منم میلادم:1. (8):
Printable View
سلام خوشحالم اینجا مدیری به این با حالی داره:1. (38):نقل قول:
راستی منم میلادم:1. (8):
سلام
آقا reborn هم که همه بازیهاشو باخت
نقل قول:
مسابقاتشون كي بود ؟
از چه تيمي باختن ؟
ريپلي هاشون رو دارين؟
اگر دارين بزارين
تو اين پوزيشني كه من گفته بودم protector و enigma هيروهاي اصلي ما هستند كه تو بازي وقتي حريف داره از يك لاين حمله ميكنه هر دو هيرو به وسيله protector غيب ميشن و از پشت سرشون ظاهر ميشن و اول protector 6 ميزنه بعدش ENIGMA يه لول 3 ميزنه بعد با 6 جمعشون ميكنه كه اگر PROTECTOR رفرش داشته باشه ديگه فكر نكنم هيرويي بتونه از دستشون در بره .نقل قول:
حالا اگر ليچ و ERTSHAKER و ... باشن ببين چي ميشه .
واقعا كه غوغا ميشه تو اون قسمت بازي
ما تا حالا با هر تيمي كه با اين مچ بازي كرديم بازي رو به راحتي برديم .
البته اگر يكي از يارهامون لول بد بزنه تيم به فاك ميره . بايد همه حرفه اي بازي كنن .
اگر توضيحات بيشتر در موردش خواستين بگين.
سلام بر همه
یه چیز جالب بید قدیما توی اون یکی فروم که من گذاشته بیدم (وار کرافت برای موبایل )
گفتم بذارم بچه های اینجا هم یه حالی ببرن
دانلود کنید و حال ببرین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دمت گرم!! من اصلا دوست دارم هر چی ریپلی از ژئومنسر تو نت موجوده ببینم!! خیلی حال میده!! وقتی دیدم حتما نظر (به قول ALIEN ) تفنگ بادی رو اعلام میکنم!نقل قول:
قا اینم ریپلی ژؤمنستر که قولشو دادم دسم درد نکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو این ریپلی از اسلو ژومنستر و دراگون نایت استفاده شده که دیدنیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بچه های گل نظزتونو در مورد ریپلی بدین
شرمنده! قضیه مال یه سال پیشه تقریبا... اگه بچه ها یادشون بود میگم همینجا.. باید ازشون بپرسمنقل قول:
Musketeer جان میگما اون پوزیشنو میشه بگی و این استیلز میرفتن رو
چکار کنیم دیگه... بالاخره باید نوبیتمون رو اعلام کنیم... شما با هر آی دی بیادی دوست داریم... آی دی چیه! خودتو عشق است!!!!!!!نقل قول:
Musketeer جان شما هم که ماشالله تغییر کردین و ™ Pro هم شدین
اینجور که معلومه فقط من همونجوری موندم
داداش کوچییکم اسمش علیه... با اکانت musketeer میآد.نقل قول:
سلام به همگي
اقا ما هم تو گيم نت يك پوزيشن داريم كه اگر هيروهامون رو حذف نكنن فكر نكنم كسي بتونه براحتي ما رو شكست بده
لاين وسط = protector
لاين بالا = enigma و ertshaker
لاين پايين = lich و silancer
ميشه بجاي ليچ و سايلنسر هيروهاي مگنيتور و لورد اف المپيا (zeus) رو هم انتخاب كرد .
لطف كنيد اين پوزيشن رو آناليز كنيد .
اگر هم كسي تو گيم نت آنلاين هستند بگه تا يه قرار بزاريم 5 به 5 بازي كنيم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نگفتي اسم داداش كوچيكت تو جي جي چي هست كه يه دست باهاش بازي كنيم .؟
راستي اگر اسم هيرو ها ر واشتباه نوشتم ببخشيد .ديگه سوادم بيشتر از اين نيست.
راجع به پوزیشنت هم تا یکی دو ساعت دیگه نظر میدم!! من تصمیم گرفتم اگه خواستم یه پوزیشنی بگم از این به بعد روش خوب فکر کنم... اگه هم بشه با بچه ها مشورت کنم... بالاخره خودمون درصد اشتباهمون بالاس
سلام آقا ما خیلی مخلصیمنقل قول:
سلام به همگی:hello:
من هم رسیدم ولی یکی دو روز دیرتر :out:
خوشحال شدم بچه های دیگه اینجا بودن
گفتنی ها رو همه گفتن
بهتره دیگه کم کم بحث رو جدیش کنیم:party:
ما چاکریم:give_rose:
خوش اومدی! فاروم خودته!! (از کیسه ی خلیفه!)
خلاصه صفا آوردی
شنیدم به MYM خورده بوده!! درسته این قضیه؟نقل قول:
سلام
آقا reborn هم که همه بازیهاشو باخت
راستی... دویل جان... راجع به اون پوزیشن سخت پوسته که گفتی دیشب!! با یکی از بچه ها یه صحبتی کردم... نظرت رو این بود:
تویین هد دراگون... جاگرنت... تاید هانتر ... CL ... دوم برینگر...
یک دست هم بازی کردیم با بچه ها... البته خودمون این مچی که شما گفتی بودن و تیم دوم گیم نتمون مچی که این رفیقم تز داد... بردیم البته... ولی برعکسش رو هم بردیم!! فکر کنم پوزیشنی باشه که جواب میده... خیلی پوزیشن خوبی گفتی انصافا... بچه ها کلی حال کردن!! قرار شده بریم گیم نتای دیگه این پوزیشن رو با اونا هم تست کنیم! یعنی با تیمهای قوی تر از خودمون بازی کنیم تا اگه پوزیشن رفیقم جواب میده معلوم بشه
به هر حال... این بود داستان دوتای امروز!! (خداییش خیلی طولانی شد پستم شرمنده!!)
در آخر... کوچیک همه ی بچه ها هستیم!! :11():
آقا یه چیز باحال... برید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]یدونه از اینا که بالا سر من هست بگیرید!! خیلی فاز میده... اینقدر تو کفش موندم تا سرپرست انجمن، استاد بزرگ، جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به من معرفیش کردن!دمش گرم!
راستی خودمونیم! چه حالی میده URL
سلام به همه
ببینم نظرتون درباره پوزیشن زیر چیه؟
ونج فول اسکلتون کینگ دراکون نایت ویچداکتر اسون
این مچ رو ما تو جیجی زیاد امتحان کردیم بد جوری جواب میده تو گیم نتن خیلیا رو بردیم چون این مچ استان هست و باید 5 نفری راه بیوفتی تو مپ یارو دیگه از استان در نمیاد که بخاد کاری کنه just gang
:give_rose:
ما که نوبیم ولی ممنون میشیم از نظراتتون
ایول به همنام خودمنقل قول:
آقا این تیم که گفتی تیم مشهوری هست؟نقل قول:
قربون داش محمدنقل قول:
چاکر همه ی بر و بچه ها ی دوتا باز و استاد دوتا و این صحبتا!
بچه ها ادامه بدید تاپیک بازدهش تو این 2 روز انداره ی کل عمر این تاپیک شده!!
به خاطر سرعت شرمنده آدرس های اصلی این فروم فیل شدن واسه همین مجبوریم یا با فیل شکن یا از دامین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بیاین....
آقا راجع به این دو تا پوزیشن اخیر که دوستان معرفی کردن:
اول جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :
جلوی سایلنسر و لیچ، ونجیفول و توئین هد دراگوننقل قول:
اين وسط = protector
لاين بالا = enigma و ertshaker
لاين پايين = lich و silancer
جلوی ارس شیکر و انیگما، CL و ویچ داکتر
جلوی پروتکتور، دوم یا مگنیتور
یه چیزی راجع به هیروهاتون بگم، بشتر هیروهاتون جزو حذفیات به حساب میآن!! سایلنسر و پروتکتر بیشتر مواقع حذفن... ارس شیکر خیلی مواقع حذفه... منظورم اینکه که بیشتر مواقع نمیتونید این پوزیشن رو کامل داشته باشید.
از اول بازی سایلنسر باید گنک بشه... به هیچ وجه نباید پا بگیره!!
ولی بگم که در مجموع خیلی پوزیشن خوبی هست :1. (40):
اما سهراب جان... من کوچیک شما هستم نظر من راجع به پوزیشن شما مثبته! خیلی پوزیشن خوبی هست... مخصوصا بچه ها از شدت علاقه ی من به اسکلت کینگ خبر دارن... جلوی این مچ فقط و فقط اویتار جواب میده!! در مجموع خیلی پوزیشن جالبیه! ولی باید دقت کرد که اگه چند تا هیروی بشور داشته باشن (مثل برود مادر و بون فلچر) راحت میریزن تو! و دفاع کردن با هیروهای استانر سخته. با اینکه پوزیشن جلوی یه هیرو خیلی مشتیه! (یارو از استان در نمیآد!!) ولی وقتی 5 تا هیرو جلوتون باشن، خیلی سخت میشه کارتون و هماهنگی خیلی بالایی میخواد. در مجموع اگه بازی به آخرها برسه و شما هیروهاتون پا بگیرن بازی رو راحت میبرید... به نظرم... ولی اگه اول بازی بخوان بریزن تو... بازی براتون سخت میشه...