پاسخ: دانلود مپ های جالب و Funny برای Warcraft 3 : FT
نقل قول:
دلم نیومد این مپ رو نذارم خیلی خیلی قشنگه در این مپ شما علاوه بر Quest اصلی تعداد زیادی Quest اختیاری هم دارید و بازی رو واقعا قشنگ میکنه شما قهرمانی هستید که وارم میدان میشوید و با جمع آوری پول و سرباز و با کمک متحدانتان دشمت قدرتمندتان را که Undead هم هست را شکست میدهید این بازی واقعا اسمش برازنده اش است زیرا واقعا شما ماجراجویی را به چشم میبینید....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (27):فکر می کنم لینکش خرابه:1. (28):
البته كه دانلود ميشه دوست عزيز من خودم از اين لينك دنلود كردم بايد بگم خيليم با حاله شما يه بار ديگه چك كن
بچه ها راستي من تو گيم نت يه مپ ديدم كه يه مشت سرباز از داخل يه تونل ميومد بيرون و ما هم بايد با استفاده از بجك هاي تيراندازي اون ها رو مي كشتيم خيلي باحال بود اگه كسي ميدونه چيه اسمشو يا لينك دانلودشو بگه تا من و بچه ها دانلود كنيم و حسابي لذت ببريم
نمی شه آخه فقط می نویسه not found
خب اگه اين طوره حتما تازه خراب شده از صاحب اون لينك مي خوام درستش كنه
نقل قول:
سلام دوستان این تایپکو زدم که یه سری مپ برای هم بزاریم حالشو ببریم....
لطفا مپ های جال رو قرار بدید (Campaign و Funny و RPG)
در ضمن همه ی Map ها single Player باشند!
اول خودم میزارم:
Gladiators
یه Map 12 نفره که در اون شما یه Hero رو به عنوان گلادیاتور بر میدارید و بازی می کنید و هر کسی که به 1500 رسید برنده است و قهرمان میشود.
امکانات:
دوئل با 3 بازیکن دیگر
مبارزه های مختلف
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این رو باید چه جوری از سایت دانلود کنیم:1. (27)::1. (28):
من پچ رو دانلود کردم وقتی می خوام بازش کنم error میده:1. (28)::1. (12)::1. (12):
البته اینو بگم که فکر می کنم خرابه الآن دارم دوباره دانلود می کنم شاید درست بشه.درضمن همون پچی رو می گم که توی آموزش گذاشته بودید
البته اینو بگم که فکر می کنم خرابه الآن دارم دوباره دانلود می کنم شاید درست بشه.درضمن همون پچی رو می گم که توی آموزش گذاشته بودید.