چی شده؟ تو افریقا جنگه؟ من اصلحه درست حسابی ندارم اسکیلم هم که فکر نمیکنم چنگی به دل بزنه ولی اگه خواستید بگید منم اعزام شم:lol: منم ادت کردمنقل قول:
Printable View
چی شده؟ تو افریقا جنگه؟ من اصلحه درست حسابی ندارم اسکیلم هم که فکر نمیکنم چنگی به دل بزنه ولی اگه خواستید بگید منم اعزام شم:lol: منم ادت کردمنقل قول:
این عزیزمون رداسپات هم به قضیه پیوست!!
واقعا بچه های اینجا خیلی با مرامن! دم همتون گرم... بقیه هم لطفا سریع بپیوندن به جریان!! فقط تا فردا ساعت یازده و نیم صبح وقت داریم
مرسی باز هم
اقا ما که به مدادت مدتی مدید است که در قضیه قرار داریم و کسی به ما کار عطا نمیفرماید! :1. (38):
غذا نداریم زن و بچه تو خونه گرسنن پول نداریم بدبختیم بچه رو گازه هر روزم میریم پادگان اینم شد زندگی تو آفریقا؟
:cry::cry::cry::cry: اینم عکس خانواده ی من بود.
من هنوز یاد ندارم بازی کنمنقل قول:
داش میلاد، من که گفتم یموقع چیزی خواستی به خودم بگو!! نبینم حال نزار سیتیزنت رو!!!!!!!!!!!نقل قول:
اقا ما که به مدادت مدتی مدید است که در قضیه قرار داریم و کسی به ما کار عطا نمیفرماید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
غذا نداریم زن و بچه تو خونه گرسنن پول نداریم بدبختیم بچه رو گازه هر روزم میریم پادگان اینم شد زندگی تو آفریقا؟
:cry::cry::cry::cry: اینم عکس خانواده ی من بود.
ولی گذشته از شوخی، به امید خدا داریم یه کارخونه میخریم اونجا که این مشکل رو هم حل کنیم و هم سود کنیم(!) ولی من به شخصه، هیچ مشکلی با این قضیه ندارم. چون ایشالا وقتی آفریقا رو گرفتیم، افتخاری که نصیب ایران میشه و البته، سود اقتصادی که به ایران میرسه، همه ی این سختیها رو از یادمون میبره...
دوست عزیز، اصلا اشکال نداره. شما اون فایل رو بخونید و بازی کنید. تمرین نظامی و شغل مهمترین چیزای شما هستن در حال حاظر... فقط یادتون باشه که مهمترین هدف بازی، بالا بردن ایرانه. این نکته رو هرگز فراموش نکنید. این سفر که قسمت نشد در خدمتتون باشیم... به امید خدا اگه سفرای بعدی در کار بود، حتما مزاحمتون میشم...نقل قول:
من هنوز یاد ندارم بازی کنم
با تشکر از همه ی بچه ها
سلام دوستان
محمد جان خوبی
آقا من فعلا درخواست کار دادم خیلی طول میکشه یه کار پیدا کنم؟
موقع رجیستر کردن من تو لیست شهرها تهران رو ندیدم زدم اصفهان به امید اینکه بعدا چنجش میکنم تهران حالا که میخوام چنج کنم میبینم بلیط میخوادو من هم که پول ندارم باید ببینم کی یه کار پیدامیکنم
فعلا که گیجم یه مدت طول میکشه راه بیفتم
شرمنده دیر تو جمع شما اومدم
راستی برای اد کردن باید از انوایت فرندس اقدام کنیم
ای دی من dashmilad هستش
آخه شدو واسه زندگی ریلکس نیست
شدو جان خوش اومدی...
ببین تهران رو میخوای چیکار؟ همون اصفهان بمون بهتره. من هم خودم شیراز بودم تا وقتی ایران بودم. برگردم هم تهران نمیآم... خیلی هواش نافرمه!!
برای اد کردن، باید بری به پروفایل طرف و زیر آواتادش یه گزینه هست به اسم Add as friend
اینوایت فرند برای دعوت کردن افراد به ایریپابلیک و چوقیدن 5 گلد هست!!
کار که ریخته!! ملت دنبال کارگر میگردن!! به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]یه پیغام بده و بگو musketeer من رو فرستاده!! یه CV هم قبلش بده .
آقا تشکر ما به شما زیاد زحمت دادیم
پیغام دادام فقط بگو cv چیه؟
سلام دوستان
آقا سلامتی من 0 شده غذا هم خریدم بهتر نشد چیکار کنم حالا دیگه پول هم ندارم