پاسخ: Call of Duty 4 Multiplayer
Call Of Duty 4 Patch 1.6 :
!
Salam man donbale save akharin levele call of duty 4 multi player hastam koja bayad giresh biaram manon age msihe baram link bezarid dl konam mer30:cool:
بیا برو با Garena بازی کن از شر کی کد خلاص شو!!!
با سلام و عرض خسته نباشید.ورژن من 1 هست اون کرکی رو هم که صفحه اول بود دانلود و همه ی کارای که گفتین کردم.ام وقتی میخام به آی پی ها وصل بشم time out میده وصل نمیشه.اون سریالا که صفحه اول دادین درسته؟کرک پچ سالم هست؟چه کار کنم|
سلام شما پتچ 1.6 و 1.7 روبه ترتیب نصب کردین ؟
کرک ملتی پلایر هم دانلود کردین و بازی رو کرک کردین ؟
پچ ها رو نصب نکردم اما کرک رو کپی کردم الان پچ ها رو نصب کنم و کرک رو کپی کنم درست میشه؟
لینکشونم اگه بدین ممنون میشم.راستی نمیشه به آی پی هایی که تو خود بازی هست کانکت شد؟اگر نه چه آی پی هایی رو باید پیدا کرد و کانکت شد؟nfs رو هم میشه آنلاین بازی کرد؟با تشکر از شما
ببین شما باید پچ ها رو به ترتیب نصب کنین بعد کرک . (نباشه نمیشه )
بعد باید برنامه Garena رو نصب کنین و اکانت بسازین .
از طریق این برنامه میتونین با هزاران حتی میلایون ها بازیکن بازی کنین.
نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید.ورژن من 1 هست اون کرکی رو هم که صفحه اول بود دانلود و همه ی کارای که گفتین کردم.ام وقتی میخام به آی پی ها وصل بشم time out میده وصل نمیشه.اون سریالا که صفحه اول دادین درسته؟کرک پچ سالم هست؟چه کار کنم|
سلام دوست عزیز:11():
هونطور که دوستان گفتند شما باید پچ 1.6 و 1.7 رو دانلود کنید + سریال جدید برای Multiplayer
بعد از اینکه دانلود کردید و نصب کردید شما به یه برنامه دیگه نیاز دارید که PB(PunkBuster) نام دارد
برنامه PB رو دانلود کنید و بعد از اجرا COD4 رو انتخاب کنید و PBرو آپدیت کنید (آسونه تو خودش همه چی نوشته )
بعد از آپدیت سریال رو داخل بازی وارد کنید ( تنظیمات قسمت Multiplayer یادم نیست درست فکر کنم نوشته code بگردید پیدا میکنید)
اگه دیدید بازم اخطار میده دوباره سریالو عوض کنید
برای بازی کردن چند راه دارید :
1-از طریق garena
2-از طریق xfire
3-از طریق IP بدون نرم افزار (که توصیه نمیشه )
من خودم از xfire استفاده میکردم البته بعضی اوقات garena هم میرفتم ولی xfire رو ترجیه میدم
برای دانلود پچ + سریال و توضیحات xfire به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بروید
البته فکر نکنم اینجا PB رو داشته باشه برای دانلود از طریق Google سرچ کنید
اما چیزای اضافی دانلود نکنید فقط همون چیزهایی که توضیح داده شده کافیه :cool:
نقل قول:
سلام دوست عزیز:11():
هونطور که دوستان گفتند شما باید پچ 1.6 و 1.7 رو دانلود کنید + سریال جدید برای Multiplayer
بعد از اینکه دانلود کردید و نصب کردید شما به یه برنامه دیگه نیاز دارید که PB(PunkBuster) نام دارد
برنامه PB رو دانلود کنید و بعد از اجرا COD4 رو انتخاب کنید و PBرو آپدیت کنید (آسونه تو خودش همه چی نوشته )
بعد از آپدیت سریال رو داخل بازی وارد کنید ( تنظیمات قسمت Multiplayer یادم نیست درست فکر کنم نوشته code بگردید پیدا میکنید)
اگه دیدید بازم اخطار میده دوباره سریالو عوض کنید
برای بازی کردن چند راه دارید :
1-از طریق garena
2-از طریق
xfire
3-از طریق IP بدون نرم افزار (که توصیه نمیشه )
من خودم از xfire استفاده میکردم البته بعضی اوقات garena هم میرفتم ولی xfire رو ترجیه میدم
برای دانلود پچ + سریال و توضیحات xfire به
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بروید
البته فکر نکنم اینجا PB رو داشته باشه برای دانلود از طریق Google سرچ کنید
اما چیزای اضافی دانلود نکنید فقط همون چیزهایی که توضیح داده شده کافیه :cool:
مرسی از توضیحات دوست عزیز:cool:
دو تا سوال میمونه سریال نامبر جدیدشو از کجا بیارم؟NFS رو هم میشه آنلاین بازی کرد و چجوری؟