مهدی هستی یه بار با هم بازی کنیم؟ لعنتی به این برق نمیشه اطمینان کرد یهو دیدی پرید بیرون!
Printable View
مهدی هستی یه بار با هم بازی کنیم؟ لعنتی به این برق نمیشه اطمینان کرد یهو دیدی پرید بیرون!
بله عزیزم بنده آماده ام اگر امشب مشغول نباشم میتونم :cool:نقل قول:
در ضمن دوستانی که مشکل برق رفتن دارن اصلا قید مسابقه رو بزنن به این علت که دوستانی که آخر بازی میخوان مات بشن دیسکانکت میکنن تا به اصطلاح مات نشن در صورتیکه با دیسکانکت کردن هم از ریتینگ و امتیاز شما کسر خواهد شد .
با تشکر
مهدی :1. (23):
من دیسکانکت نمیشم! مطمئن باش.
ولی به این نداگستر اعتماد نیست اگه وسطای بازی خودش دیسکانکت شد چی میشه؟ داشتم با یه خارجی بازی میکردم داشتم میبردمش یهو دیسکانکت شد:1. (36):
شما وقتی دیسکانکت شدی بعد از اینکه کانکت شدی یه پیغام به شما داده میشه مبنی بر اینکه شما در فلان میز بازی میکردید آیا مایلید که ادامه بدید یا خیر ؟ اگر ادامه بدید که وارد بقیه بازی میشید و اگر هم ادامه ندید از شما امتیاز کسر خواهد شد .:yes:نقل قول:
ایول خوبه پس
کی میای بازی؟ من همیشه آنلاینم
خوب دوباره شروع میکنیم ...
سلام.
ای جونننننننننن شطرنج آنلاین
اگه زیاد سرعت بالایی نمیخواد و از شارژ اینترنتت کم نمیشه منم بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راهنماییم کنم چیکار میشه کرد .
بینم کی میتونه به من ببازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هرکی نبازه خودش میدونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جووووون هم بازی :1. (38): امین جان پست اول را فرید جان توضیح دادند که چی کار کنید . هر وقت خواستید بیایند بگید من امروز آمادگیش را دارم . روال کار هم 2 از 3 بازی هست :1. (26):نقل قول:
این چند روزه بازار بازی ها فکر کنم داغ بشه چون یک بازیم با مهدی مکس عزیز دارم :1. (38):
قربانت
شهریار :give_rose:
کسی نمیاد شطرنج ؟
آقا من آماده ی بازی هستم دنبال حریف میگردم کسی هست؟