2sib (19-05-08)
कभी हार
به ! یک بازی خیلی خوب با داش حسین که واقعا لذت بردم ، ممنون بابت بازی حسین جان : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
2sib (19-05-08)
من دیگه دارم خسته میشم بابا از دیروز پری روز من با هر مرورگری میخوام وارد بشم ارور میده و میگه کش شما قدمیه و از این حرف ها اپرا فایرفاکس و... رو هم تست کردم ولی به نتیجه نرسیدم لطفا منو راهنمایی کنید
پیشاپیش کمال تشکر رو دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
Cache ات را پاک کردی ؟ والا همین مشکل با حسین جان بود که با IE اومد مشکل حل شد ! اما پیشنهاد هایی که به ذهنم میرسه ولی نمیدونم دقیق مال چیه این ارور .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- پاک کردن Cache هست
2- ساخت یک پروفایل جدید در فایرفاکس !
قربانت شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کش رو پاک کردم از بیخ و بن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای پروفایل جدید دستورش رو یادم نمیاد ( بهتر بگم بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کمک کنید ثواب داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
امیر جان برای اینکار برو به Run تایپ کن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
firefox -p دقت کن فایرفاکس بسته باشه ، بقیه اش گویاست .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Feoris (20-05-08)
هستم با
adamse_asali6060
من وحیدو بردم
چه برد شیرینی ! با 3 تا وزیر!
اینم عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مشتی دمت گرم.ضعیف گیر آوردی دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!! ولی خیلی جالب بود حال داد ... واسه اولین بار بود که آن لاین با کسی بازی کردم . تو همه راهها رو مسدود کردی از همون اول !!! خب حقت هم بود که ببری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!! خب به منم حق بدید چون بار اولم بود و یه آماتور بودم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (12-06-08)
|
|
برو با خارجیا ضعیف بازی کن:دی
عضو VIP شهر سختافزار
تاپیک آپ شد ...
دوستان این بازی فکری رو از دست ندید
Labyrinth (13-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks