Musketeer™ Pro (09-08-08), RedSpoT (09-08-08), shadow of fear (09-08-08)
red spot جان اون پسته کاری که من ازتو تو جنرال دیدم مطمعنن تو دوتا هم پیشترفت میکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RedSpoT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمان و مکان مهم نیست مهم اینه که کی وکجا چیکار بکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه زمان بگو بچه ها ان میشنتو اون زمانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (09-08-08), RedSpoT (09-08-08), shadow of fear (09-08-08)
راستی اقا راجع به 6 شدو من فقط میدونم که این لول به لول دوی اون ربط داره و اگه لول دوی شدو رو نگیریم 6 اون اصلا دمیج نمیزنه
آخرین ویرایش توسط shadow of fear در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
Musketeer™ Pro (09-08-08)
سلالم بچه های گل.رادت اریم.بچه ها یه سوال؟دوتا رادیانس کار میکنه؟؟/
یعنی اگه من یه رادیانس داشته باشم و دوستم هم یکی واسه دشمن یه رادیانس دمیج میزنه یا دوتی؟/رو یه هیرو چی؟؟؟
در مورد اسپکتر و سول کیپر و رادیانس روی ایلوزن هاشم یه توضیحی بدینوممنون.فعلآ
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
آقا شما تعیین کنید وقتشو ولی اگه شب باشه بهتره 11 به بعد چون اینجا معمولا تا ساعت 10ونیم 11 برق قطعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیزم رادیانس فقط واسه یه نفر کار میکنه یعنی فقط ثانیه ای 30 تا دمیج میخوره دشمنتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه اسپکتر شدیدا توصیه میشه واسه سول هم کار میکنه ولی من توصیه میکنم اسکادی بتل فلای بری یا مانتا باتل فلای یکمی بی اعصاب میشه اون موقع
من 11 ان میشم امشببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cao-caox
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (09-08-08), shadow of fear (09-08-08)
میشه یکمی توضیح بدید تو مپ مگه گوسفندم هست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ناراحت نشو محض خنده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (09-08-08), RedSpoT (09-08-08)
|
مرسی اصلاحش کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شدو جان، خیلی خوش برگشتی!! به قول این خارجکی ها Welcome Back برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من فقط بگم که خیلی خوشحالم که تاپیک دوباره داره فعال میشه
دمتون گرم... من بیام جی جی ببینم چه خبره!! الآن 11:20 هست. امیدوارم باشید
shadow of fear (09-08-08)
سلام ما اومدیم دیدیم کسی نیست رفتیم یه دست بازی کردیم اینم ریپلی ممنون میشم جواب بدین و نظر تون رو
http://www.4shared.com/file/58408853...e_cao_cao.html
RedSpoT (10-08-08)
6 شدو ربطی به لول 2ش نداره. اون لول فقط اگه 30 تا کریپس بکشی 60 تا دمیج اضافه بهت میده.کد:shadow of fear
Musketeer™ Proجان اگه منظورت از 6 قوی کن bloodstone هست که اون ربطی به 6 نداره.
من پچ وارکرافتم 1.20 هست برای همین نمی تونم ریپلیتو ببینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks