پاسخ: درخواست راهنمایی برای ساخت باطری گوشی چینی
نقل قول:
درود
بهادر جان دیشب دوتا باطری گوشی رو خونه باز کردم هر دو از یه باطری و یه برد ساخته شده
الانم تو شرکت باطری خرب رو باز کردم اینم ی دونه برد داره به همراه یه باطری برد و قاب باطری رو سالم در اوردم فقط باید یه دونه باطری همون شکلی پیدا کنم جا به جا کنم
تنها مشکل الان ضخامت باطری هست که که باطری به این نازکی پیدا کنم
رفتم خوونه از همه مراحل عکس میگیرم تا مرجع بشه چون واقعا هیچ جای نت پیدا نکردم:Love-ssa~! (1):
درود بر شما
من از کارهائی که میکنید سر رشته ای ندارم ولی یک نکته را میدانم که مواد داخل باطری مواد خطرناکی برای سلامتی است و اگر روکش باطری سدمه ببیند یا اگر بیش از اندازه شارژ شود باطری شروع به آتش گرفتن و حتی انفجار میکنه
من بودم از خیر این کار میگذشتم و میرفتم یه موبایل جدید میگرفتم
بنظرم اصلا با باطری شوخی نباید کرد
پاسخ: درخواست راهنمایی برای ساخت باطری گوشی چینی
نقل قول:
درود بر شما
من از کارهائی که میکنید سر رشته ای ندارم ولی یک نکته را میدانم که مواد داخل باطری مواد خطرناکی برای سلامتی است و اگر روکش باطری سدمه ببیند یا اگر بیش از اندازه شارژ شود باطری شروع به آتش گرفتن و حتی انفجار میکنه
من بودم از خیر این کار میگذشتم و میرفتم یه موبایل جدید میگرفتم
بنظرم اصلا با باطری شوخی نباید کرد
درود نیما جان
اقا من کلا به خود باطری و محتویاتش کاری ندارم
زیر اون روکش کاغذی باطری یه برد هستش و یه دونه باطری پلمپ
اون باطری پلمپ فاسد میشه و یا خراب میشه که برای شرکتهای معروف شما میری یه باطری میخری ولی برای این سیستم باطری ها نمیشه همچین کاری رو کرد
اون روکش کاغذی رو که برداری میبینی یه قاب هست و یه برد داخلشه و یه دونه باطری که اون باری رو عوض میکنی ( دقیقا مثل باطری حراب لپ تاپ که سلولها رو عوض میکنی ) و همون برد رو استفاده میکنی
من الان تا قسمت باز کردن جداکردن برد پیش رفتم فقط میخواد که باطری رو مشابهش رو تهیه کنم که یکی از دوستان رفت جمهوری ببینه میشه پیدا کرد یا نه
تا شب جوا کامل رو میدم