معمولا سنسوری دارن که موقع ضربه هد برداشته میشه از رو هارد و تا حدودی مقاومن.
Printable View
معمولا سنسوری دارن که موقع ضربه هد برداشته میشه از رو هارد و تا حدودی مقاومن.
یه بار که از دستم افتاد زمین خبرت میکنم :1. (38):نقل قول:
شركت SONY كه سالها است در زمينه طراحي و توليد انواع دوربينهاي فيلمبرداري فعاليت ميكند، جديدترين محصول خود را به بازار معرفي كرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
HDRSR12 جديدترين دوربين فيلمبرداري اين شركت است كه به تازگي به بازار عرضه شده است. اين دوربين مبتنيبر هارديسك بوده و با اين حال با حافظه فلش نيز سازگاري دارد. ظرفيت حافظه اين هاردديسك 120گيگابايت است كه با كارتهاي حافظه SD نيز ارتقا پيدا ميكند.
اين دوربين مجهز به تكنولوژي HD است و به همين دليل امكان فيلمبرداري با وضوح تصوير 1080×1920 را به كاربرانش ميدهد. همچنين وضوح تصوير اين دوربين فيلمبرداري در حالت عكاسي 10مگاپيكسل است كه اين وضوح تصوير براي يك دوربين فيلمبرداري بسيار عالي است.
قدرت زوماپتيكال اين دوربين 12برابر و قدرت زوم ديجيتال آن به 150برابر ميرسد.
مدل HDR-SR12 مجهز به يك نمايشگر LCD 2/3اينچي است كه وضوح آن نيز برابر 921هزار پيكسل است.
اين دوربين مجهز به يك ورودي USB، يك ورودي S-Video، يك ورودي HDmi براي اتصال به دستگاههاي مبتنيبر تكنولوژي HD و يك ورودي و خروجي ميكروفون است.
مجهز بودن به تكنولوژي تشخيص چهره از ديگر ويژگيهاي اين دوربين فيلمبرداري است.
در حال حاضر دوربين فيلمبرداري جديد شركت SONY تنها در بازارهاي كره عرضه شده و قرار است به زودي نيز در بازارهاي دنيا عرضه شود.
سلام
آقا ایول اطلاعات خوبی به ما دادید.:1. (38):
می خواستم بدونم ابعاد فیلم برداری Dcr-sr300 چقدره؟
ممنون
سلام
داداش خيلي جالب و خوب و کامل بود. ولي عزيز من ، من 400 تومان بيشتر ندارم و دنبال يک دوربين خوب و تقريباً با مشخصاتي شبيه اين دوربين هايي که شما معرفي کرديد ميباشم.
ممنون
سلام
با این قیمتها گمون نکنم سونی بتونید بخرید
شاید برندهای دیگه مثل Jvc گیر بیان
سپاس
من مدتی هستش که سونی اس آر 42 خریدم و وقتی هندیکم رو به تلوزیون متصل می کنم خیلی کیفیت ویدئ. خوبه ولی وقتی ویدئو ها رو رو سی دی می ریزم کیفیت خیلی افت می کنه چیکار کنم که کیفیت تصاویر اینقدر پایین نیاد و دوم اینکه فرمت تصویری ایران پاله یا ان تی اف اس؟
ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه
دوست عزیز ضمن خوشامدگویی به شما :11():نقل قول:
خدمت شما عرض کنم که کیفیت تصویر به دلیل تبدیل فایل تصویری به VCD دچار افت میشه و دلیلش هم استانداردی هست که وی سی دی داره (سایز تصویر + سرعت تصاویر + کیفیت صدا) اگر بخواهید که کیفیت تصاویر شما حفظ بشه باید اون فایلها رو به DVD یا Divx تبدیل کنید که البته برای نشون دادن این دو فرمت باید یک DVD Player داشته باشید که قابلیت پخش Divx رو هم داشته باشه
سیستم تصویری ایران هم PAL هست .
موفق باشید :1. (23):
با تشکر فراوان از شما
ضمن عرض سلام
می خواستم یه نرم افزار خوب برای تبدیل فایلهای ویدئویی هندیکم معرفی کنید. و اگه میشه دانلودش کرد لینکشو بزارید.