پاسخ: در خواست راهنمایی برای خدید دوربین برای فیلمبرداری و عکاسی با 400 هزار تومان
نقل قول:
قابل توجه تمام دوستان Canon IXUS 960IS در حال حاظر با قیمت 390 هزار تومانی و 12 مگا پیکسل و فیلمبرداری 1024*768 بهترین گزینه برای خرید هستش.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشخصات محصول
مشخصات : شرکت کانن یک دوربین جدید Flagh ship دیجیتالی به نام SD950IS رابا بدنه تیتانیومی به بازار عرضه کرده است .
این دوربین دارای ویژگی های از قبیل CCD با رزلوشن 12 مگاپیکسل ، زوم اپتیکال 3.7 برابر ، لرزشگیر تصویر و ایزوی اتوماتیک تا 1600 . دوربین SD950IS همراه با تجهیزاتی از قبیل پردازشگر تصویر DIGIC III، قدرت تشخیص چهره AF/AE/FE و بهبود کاهش قرمزی چشم می تواند عکس هایی با کیفیت عالی را ساپورت کند .
این دوربین گزینه فیلم برداری شامل ضبط XGA ، حالت نمایش طولانی و نیز زمان مرور فیلمبرداری را دارا می باشد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وریا جان این مدل هم زوم اپتیکالش کم هست (4X) و هم قیمتش خیلی بالا هست
پاسخ: در خواست راهنمایی برای خدید دوربین برای فیلمبرداری و عکاسی با 400 هزار تومان
نقل قول:
دوربین الان با این قیمت بهترینش FZ18 panasonic هستش و همون مدلی که داش سعید خودمون معرفی کرد.
زیاد دنبال سونی و کانن نرید که S5 به نسبت S3 تفاوت انچنانی نکرده.
شما از چه جهتی می گید که s3 and s5 با هم تفاوت اونچنانی ندارد؟
اصلآ با این دوربینها کار کردید؟
نقل قول:
وریا جان این مدل هم زوم اپتیکالش کم هست (4X) و هم قیمتش خیلی بالا هست
مهدی جان قیمتش از تمام اون مدلهای معرفی شده کمتره 390 هزار تومان بعدش عکس و فیلمبرداریش مثل g9 هستش تنها نقصش همینه که خودت گفتی .
با این حال من نظر شخصی خودم را نسبت به مشخصات ارایه شده و قیمت گفتم .