پاسخ: با ارسال نمابري به فيفا ، مسعود مرادي از داوري كنارهگيري كرد
پاسخ: با ارسال نمابري به فيفا ، مسعود مرادي از داوري كنارهگيري كرد
نقل قول:
چهارم مسعود مرادی احتمال حذف شدنش را از لیست حس کرده بود و می خواست با این حرکت هم جلوی فیفا و ملت ضایع نشه و حس همدردی مردم را برای خود بخرد
با این مورد موافقم
چون چند ماه پیش مسعود مرادی در تست بدنی داوران فیفا شرکت کرده بود و مردود شده بود!
مرادی در این تست که معروف به الیت هست نمره قبولی کسب نکرد!!
نقل قول:
وي دربارهي عملكرد كميتهي داوران نيز گفت: مسعود عنايت از مدرسين كنفدراسيون فوتبال آسياست و در آخرين كلاس مدرسين در اسپانيا حضور داشته است. اما، گويا صحبتهاي او يا جلال مرادي و حسين عسگري از داوران بينالمللي كشورمان به دليل آنكه تنها از من حمايت كرده و هم نظر با من بودهاند، ارزشي ندارد. بلكه رسانهها تنها به مخالفان من توجه ميكنند. چگونه است كه يك كارشناس به داوري كه در رقابتهاي المپيك حضور داشته، در ليگ قهرمانان آسيا داوري ميكند و كانديداي حضور در جام جهاني است، ميگويد ژن داوري ندارد. اين خندهدارترين حرفي بود كه من در اين مدت شنيدم.
من فکر نمیکنم دانش آقای عنایت از آقای فنایی بیشتر باشه
وقتی آقای فنایی ( با سایقه قضاوت در فینال جام جهانی ) میگه هند بوده و کارشناسان خبره دیگه مثل غیاثی ، نصیرزاده ، دکتر سیار و ... هم تائید میکنن دیگه چه جوابی میخواد بده؟
اگه اشتباهش رو می پذیرفت و عذرخواهی میکرد هیچ وقت این قضیه پیش نمیومد
ولی در کل شما فکر میکنید یک داور به همین راحتی و به خاطر انتقادها ، قید حضور در جام جهانی رو میزنه ؟!
در کل هر عیب که هست از آقای مرادی است!
سپاس