پاسخ: انتخاب محبوب ترین بازیکن فوتبال جهان ( با حضور نیکبخت به عنوان نماینده ایران )
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !!!!!! :1. (38):
فقط نیکبخت ..... فقط پرسپولیس !!!
پاسخ: انتخاب محبوب ترین بازیکن فوتبال جهان ( با حضور نیکبخت به عنوان نماینده ایران )
نقل قول:
هر چند این بشر رو لایق نمیدونم ولی فقط و فقط به خاطر ایران بهش رای دادم ... نه از دل و نه از جان :1. (26):
سلام :
من هم به همين دليل بهش راي دادم ! چون از نظر اخلاق نمرش صفر هست ... با اين که من يک
پرسپوليسه قديمي هستم ... معتقدم کريم باقري مناسبتر هست .
نیکبخت باید برو جلو همشون بوق بزنه :great:
آخه کدوم عقل عاقل!!! به نیکبخت رای می ده.
من به الکساندر دلپیرو رای دادم (به خاطر گلش مقابل رئال)
نقل قول:
رای بدید ، نه به خاطر پرسپولیس ، به خاطر ایران
الان اینو دیدم. مهراد راست میگه ولی اگه حداقل اکبرپور یا علی کریمی رو می ذاشتن یه حرفی بود :1. (26):
نقل قول:
الان اینو دیدم. مهراد راست میگه ولی اگه حداقل اکبرپور یا علی کریمی رو می ذاشتن یه حرفی بود :1. (26):
اینو خوب اومدی اکبر پور :1. (4)::1. (4):
چه کسی اکبرپورکه یه پاش تو زمین فوتبال هست یه پاش تو کمیته ی انضباطی. من استاد اسدی رو از اکبرپور بیشتر قبول دارم.
حالا حرف شما هم تا حدی درست هست که نیکبخت علکی نامزد شده به نظر من علی کریمی باید میشد.
من که به جیگر خودم Fernando Torres رای دادم...:1. (1):
درسته ایرانی هستم...پرسپولیسی هم هستم ولی با تمام وجود از این نیکبخت بدم میاد و اصلا شایسته رای نمی دونمش!:whistle:
نقل قول:
نكته جالب توجه اين است كه هر كاربر ميتواند با مراجعه به اين سايت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چندينبار بازيكن محبوب خود را انتخاب كند
اگه علی دایی بود اردبیلی ها سرور فیفا رو می پکوندند!:1. (38):
نظرات دوستان واسم جالب بود
فکر میکردم کشورمون رو بیشتر از اینا دوست داریم
دلیلی برای ادامه تاپیک نمی بینم ...
ولی دوستان می تونند رای بدن همچنان!
سپاس
اگه بخوایم دوست داشتن کشور رو به نیکبخت رای دادن ربط بدیم که من اصلا کشورمو اینطوری دوست ندارم !
ار کسی بود که لایق ایران بود حتما بهش رای میدادم ، اما حالا که نیست و ما هم به دل پیرو رای دادیم !