sAsAn.K (14-06-08)
Administrator
sAsAn.K (14-06-08)
SSA Super V.I.P
خدا کیلی با این طرز تفکراتون همون بهتر که پگاهتون بره آسیا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Administrator
این پست واسه من بود؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن : من دوست دارم استقلال قهرمان بشه!
sAsAn.K (14-06-08)
SSA Super V.I.P
نه مهراد عزیز ، اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا زیاد جدی نگیریدا ، شوخی کردم بابا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
M A H R A D (14-06-08)
|
|
SSA Super V.I.P
بنازم به این اسپانیا !
دقیقه 90 گل رو زده Villa .
Administrator
بله
در آخرین دقایق اسپانیا 1-2 روسیه رو شکست داد
آقای گل تا به این لحظه داوید ویا با 4 گل زده
Administrator
تا به اینجا صعود تیمهای پرتغال ، کرواسی ، هلند و اسپانیا به دور بعدی مسجل شده
همه این تیمها 6 امتیازی هستند
SSA Super V.I.P
روسیه رو که 4 - 1 زد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوئد رو 2 - 1 زد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (16-06-08)
Administrator
بله! عجب سوتی بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودمم الان خندم گرفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
========
چک 2 - 3 ترکیه
فوق العاده بود! هیچ کس فکرشو نمیکرد که ترکیه بعد از اونکه 0-2 عقب بیفته بتونه بازی ببره
در عرض حدوداً 15 دقیقه 3 گل زدند و بازی رو به نفع خودشون تموم کردند که البته از نقش پیتر چک در این برد نمیشه گذشت!!
واقعا دو تا اشتباه بچگانه داشت ... در آخرین لحظات بازی هم دروازه بان ترکیه حرکت بچگانه و غیرورزشی کرد و یان کولر رو هل داد و از زمین اخراج شد
در بازی دیگر هم سوئیس با نتیجه 0-2 پرتغال رو شکست داد! ( البته پرتغال با 8 تغییر در زمین حضور پیدا کرده بود )
به نظر من گل نیهات قهوه چی ( گل سوم به چک در دقیقه 92 ) میتونه جزء کاندیداهای بهترین گل جام بشه
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 17-06-08 انجام شده است
مهراد جان سوییس نه جمهوری چک :دی
سوییس رو که 2-1 بردن!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
M A H R A D (17-06-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks