برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید


به گزارش شبکه ایران،دبیر اجرایی دومین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی تاکید کرد:"خلیج فارس" نامی ماندگار است، حتی به قیمت لغو بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی.
"میرزا آقا بیک" با اشاره به درخواست برخی از کشورهای عربی مبنی بر حذف نام فارس از واژه "خلیج فارس" در مدال‌ها، پوسترها و بروشورهای دومین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، گفت: جمهوری اسلامی ایران از مواضع به حق خود کوتاه نمی آید و با هر موضوعی که با تمامیت ارضی کشور مرتبط باشد، به شدت برخورد می‌کند.
وی افزود: هدف از برگزاری این رقابت‌ها ایجاد همبستگی و همدلی در کشورهای اسلامی است، اما اگر بعضی افراد بخواهند این هدف را تحت‌شعاع مسائل دیگر قرار بدهند، از مواضع اصولی خود کوتاه نمی‌آییم.
دبیر اجرایی دومین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با تاکید بر اینکه موضوع درخواست شده، شخصی نیست، افزود: برگزاری این مسابقات برای ایران آنقدر ارزش ندارد که زیر بار این درخواست غیرمنطقی برویم و به هیچ وجه از مواضع برحق خویش در رابطه با "خلیج‌فارس" عقب نشینی نمی‌کنیم و فدراسیون همبستگی کشورهای اسلامی نیز این مساله را پذیرفته است.
وی در عین حال اظهار داشت که در اجلاس جده نیز این مسئله از سوی برخی افراد مطرح شد که هیات ایرانی به هیچ وجه آن را نپذیرفت و طرح دوباره این موضوع چیز جدیدی نیست.