پاسخ: گلشیفته فراهانی ایران را ترک کرد

من فکر نمی کنم به کسی توهین کرده باشم اگر این اشتباه را کرده ام به من کمک کنید ؟
دیدگاه من در تاپیک های قبلی ام  بیشتر روی جنبه سیاسی ایران تاکید می کرد نه جنبه اجتماعی
نظر شما را در مورد حاشیه سازی قبول دارم ولی تا کی خودمان را کنار بکشیم می خواهیم دیگران مقصر بدانیم 
من نمونه هایی دیدم که طرف حاضر بود شب چیزی نخورد ولی بجاش برود یکی از این فیلم ها بخرد و را تماشا بکند متاسفانه وقتی تکنولوژی را داریم ولی فرهنگ آن را نداریم اینگونه مشکل ساز می شود

پاسخ: گلشیفته فراهانی ایران را ترک کرد

دوست من نوید خان . عمل و کردار هر شخص به خودش مربوط میشه . حداقل زندگی شخصی یک انسان . این عمل و کردر بر اساس تفکر و شناختی که کسب کرده است . سرک کشیدن به زندگی افراد سر شناس تو همه جا هست .عکسان و فیلمبرداران دنبال سوژه هستند . 
افراد منور الفکر یعنی روشنفکر ؟ روشنفکری به اشتباه معنی میشه تو ایران . از کجا میگید روزنامه اعتماد و اعتماد ملی نشریه زرد هستند . چون هر ادعائی باید بر اساس مدرکی باشه !
شخصیت یک شخص اگر کامل و بی نقص باشه . با چند تا حرف هیچ توهینی براش مشکل ساز نیست . 
در کل سخت نگیرید یکی دیگه زحمت کشیده  . هر آدمی که موفق میشود تو شغلش یکسری دشمن پیدا میکند .
این یک اصول هست تو ایران . یعنی زمان در اوج بودن افراد مشهور  زیادی طول نمیکشد .
چون حاشیه ها جلوی موفقیتش رو میگیرن . 
خلاصه این فیلم ها و اینطور عکسها تو همه کشورها وجود دارد . 
کلا ارزش بحث رو نداره .