پاسخ: کشف محل زندگی قوم عاد!!!
نقل قول:
عکس گواه بر حقیقت میده.
عجب هرکولایی بودنا::..
دروود
ببینید،من منکر حقیقت نمیشم،اما بر پایه چه استدلالی دوستان می فرمایند که حتمن اینان قوم عاد بوده اند و یا قوم ثمود؟؟؟تا آنجا که بنده می دانم کلا نسل اسنسان امروز از انسانهای گذشته کوچکتر است(از نگر قد!و هیکل)
البته قصد توهین به هیچ کسی رو هم ندارم تنها نظر خودم رو گفتم...:give_rose:
اینی که شما میگید از نظر علمی هستش در حالی که چیزای رو که علم به اثبات رسونده با بعضی چیزها در دین و اسلام دوگانگی داره !!! مانند خلقت انسان :ادم و حوا که از بهشت بیرون شدن؟ یا تکامل؟؟؟؟:1. (23):
نقل قول:
اینی که شما میگید از نظر علمی هستش در حالی که چیزای رو که علم به اثبات رسونده با بعضی چیزها در دین و اسلام دوگانگی داره !!! مانند خلقت انسان :ادم و حوا که از بهشت بیرون شدن؟ یا تکامل؟؟؟؟:1. (23):
این سوال رو من از یکی از معلما پرسیدم (زیست بود فکر کنم :1. (38): ) گفتش که ادم و حوا اولین انسان های تکامل یافته بودن یعنی انسان های اولیه اومدن و بعد تکامل یافتن وقتی کامل شدن اولین نسلشون ادم و حوا بوده .
خداوند گفته که انسان را از گل افریده و اکنون هم ثابت شده که اولین نشانه های زندگی از اب و گل یا لجنزار ها بوده
از این بحثا بگذریم ، حالا اینا ثمود و عاد هر چی دیگه ! عجب هیکل هایی دارن :1. (27)::1. (38):
ببینم این غول لوبیای سحر امیز نیست یا اصلا داداش اینا فتوشاپ کاری نی؟؟؟؟ اگه دوتاشون باهم کشتی بگیرن چی میشه: زلزله:1. (38):
تازه یه چیز دیکه میتونستن از ماموت بجای الاغ استفاده کنن:yes:
نقل قول:
خداوند گفته که انسان را از گل افریده و اکنون هم ثابت شده که اولین نشانه های زندگی از اب و گل یا لجنزار ها بوده
هرچند خیلی به موضوع تاپیک مربوط نیست،اما خوشحال می شوم دلایل علمی و منطقی شما را برای این گفته بدانم...:give_rose:
نقل قول:
هرچند خیلی به موضوع تاپیک مربوط نیست،اما خوشحال می شوم دلایل علمی و منطقی شما را برای این گفته بدانم...:give_rose:
من که گفتم از معلم زیست پرسیدم !
ولی فکر کنم یک جای دیگه هم خوندم !
اینو میخواستم اخر پست قبلیم بنویسم ولی اونموقع پشیمون شدم ! حالا مینویسم :
من واسه حرفام هیچ دلیل قانع کننده ای برای شما ندارم :wink:
به نظر من همیشه افسانه ها از روی حقیقت هستن...
مثلا بشقاب پرنده ها که همه میگفتن الکیه و زاده ی مغز انسان هست وجودشون ثابت شد.
اژدها مثلا یه نوع دایناسور بوده که پیاز داغش رو زیاد کردن شده این.
رستم هم که کلی افسانه ازش توی شاهنامه هست واقعا وجود داشته ولی نه به این شکل افسانه ای.
و کلی افسانه ی دیگه که ریشه در حقیقت داره و به نظر من همه ی افسانه ها از حقیقت سرچشمه میگیرن چون کسی که افسانه رو نقل میکنه و یا اولین بار اونو میگه حتما یه چیزی دیده که یه همچین افسانه ای ساخته...
اینجام حکایت غول لوبیای سحر آمیز و از این چیزاست...
وقتی افسانه ی آدم های غول پیکر وجو داره حتما خودشون هم وجود داشتن که یه افسانه ای به وجود اومده...
من نظرم اینه...
رفع ابهام داخل پرانتز(4 عنصر پایه ای حیات(H2.N2.CH4.NH3)که از این 4 تا مواد حیات شکل گرفت )):yes:این مساله ثابت هم شده توسط مدل ها(مدل سوپ بنیادین توسط میلر) البته این رو علم ثابت کرده
اگه ابهام دیگه ای هست در خدمتم:1. (26):
نقل قول:
به نظر من همیشه افسانه ها از روی حقیقت هستن...
مثلا بشقاب پرنده ها که همه میگفتن الکیه و زاده ی مغز انسان هست وجودشون ثابت شد.
اژدها مثلا یه نوع دایناسور بوده که پیاز داغش رو زیاد کردن شده این.
رستم هم که کلی افسانه ازش توی شاهنامه هست واقعا وجود داشته ولی نه به این شکل افسانه ای.
و کلی افسانه ی دیگه که ریشه در حقیقت داره و به نظر من همه ی افسانه ها از حقیقت سرچشمه میگیرن چون کسی که افسانه رو نقل میکنه و یا اولین بار اونو میگه حتما یه چیزی دیده که یه همچین افسانه ای ساخته...
اینجام حکایت غول لوبیای سحر آمیز و از این چیزاست...
وقتی افسانه ی آدم های غول پیکر وجو داره حتما خودشون هم وجود داشتن که یه افسانه ای به وجود اومده...
من نظرم اینه...
دروود
اما من فکر نمی کنم می توانیم از افسانه ها حقیقتی را پیدا کنیم،دست کم همیشه اینطور نیست!!
اما اگر بخواهیم به این بحث ها بپردازیم،از موضوع اصلی تاپیک خارج می شویم و ممکن هم هست که پی نتورک محل مناسبی برای این بحثها نباشد!(چون این افسانه از روی قران سراییده شده!):give_rose: