مصرف ميوه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش ميدهد
تهران،ايرنا ۸۶/۰۱/۰۲
خارجي. علمي. پزشكي. سرطان روده بزرگ.
پژوهشگران آمريكايي در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند خطر بروز سرطان روده بزرگ در افرادي كه مقادير فراواني ميوه استفاده كرده و گوشت درصد كمي از رژيم غذايي آنها را تشكيل ميدهد، كمتر است.
به گزارش روز پنجشنبه پايگاه اينترنتي رويترز،اين تحقيق نتايج تحقيقات پيشين مبني بر اينكه گوشت خطر ابتلا به سرطان به ويژه سرطان روده بزرگ را افزايش ميدهد تاييد ميكند.
پژوهشگران دانشگاه كاروليناي شمالي عادات غذايي ۷۲۵بيماري كه اخيرا كلونوسكوپي كرده و سيگار ميكشيدند را بررسي كردند.
از اين تعداد، ۲۰۳نفر دريافتند به آدنوم( تومور پوششي مركب از نسج غددي) و پوليپهايي كه اغلب به تومور تبديل شده و در جريان كولونوسپي برداشته شده است، مبتلا بودند.
پژوهشگران قصد دارند دريابند آيا مصرف فراوان سبزيجات ميتواند عوارض بد ناشي از مصرف گوشت را از بين ببرد.
نتايج اين تحقيقات در شماره ماه مارس مجله تغذيه به چاپ رسيده است.







Bookmarks