آتش سوزي در خانه سالمندان و آسايشگاه رواني امريكا
جام جم آنلاين: در آتش سوزي در يك خانه سالمندان و آسايشگاه بيماران رواني در امريكا 10 نفر كشته و 24 نفر ديگر مجروح شدند.
به گزارش بي بي سي ، خانه سالمندان آندرسون ، در جنوب شهر جوپلين ، 33 بيمار و دو كارمند داشت.
علت آتش سوزي در ساعات نخست روز دوشنبه معلوم نيست. مت بلونت ، فرماندار ميسوري ، گفت احتمال عمدي بودن حريق منتفي نيست.
روزنامه نيويورك تايمز از قول يك مقام اداره آتش نشاني ميسوري نوشت بيشتر مجروحان از بيمارستان مرخص شده اند.
به نوشته اين روزنامه جز ديوار ساختمان چيزي از آن باقي نمانده است اگر چه آتش در ساعات اوليه مهار شد.
تحويل جنازه پدر از طريق پست سفارشي
جام جم آنلاين: يك زن رومانيايي پس از آنكه گورستان محل دفن پدرش به فروش رفت ، از طريق اداره پست بقاياي جنازه پدر مرده اش را تحويل گرفت.
به نوشته پايگاه اينترنتي آنانوا آئورليا سنسوآ از اهالي سورين مي گويد يك كشيش از همشهريان پدرش در منطقه دارواري ، با او تماس گرفته وگفته است گورستاني كه جنازه پدر او در آن دفن است فروخته شده و بقاياي جنازه پدرش خارج شده است.
او مي افزايد " وقتي كشيش به من گفت شما بايد براي تحويل جنازه پدرتان به اينجا بيايي والا آن را از طريق پست برايتان مي فرستم گمان كردم كه با من شوخي كرده است".
سنسوا به روزنامه ها گفت " از آنجا كه چندي قبل از آن در يك قرعه كشي بخت آزمايي شركت كرده بودم وقتي يك مرسوله بزرگ از طريق اداره پست برايم آمد و از من امضا خواست خوشحال شدم و فكر كردم در مسابقه بخت ازمايي برنده شده ام. "
اما سنسوا با بازكردن درب بسته بزرگ به شدت شوكه مي شود چون آنچه از طريق اداره پست براي او ارسال شده بود يك كيسه جسد حاوي بقاياي جنازه پدرش بود.
سنسوآ مي گويد : باديدن استخوان ها و اسكلت بدن پدرم بهت زده شدم.
با اينكه 16 سال از دفن او مي گذرد مقداري از كت و شلواري كه در هنگام تدفين برايش تهيه كرده بوديم سالم مانده بود."
آنچه سبب شده بود تا جنازه پدر سنسوآ از قبر خارج و از طريق اداره پست برايش ارسال شود درخواست خوداو مبني بر فروش قبر پدرش به كشيش بوده است.
او مي گويد درست است كه من موافقت كردم قبر پدرم به كس ديگري فروخته شود اما گمان نمي كردم آنها اسكلت پدرم رادر آورده و برايم پست كنند. آنها بايد محل ديگري را براي دفن استخوانها در نظر مي گرفتند.
او از كشيشي كه اسكلت پدرش را براي او فرستاده شكايت كرده و پليس نيز بررسي اين موضوع را در دستور كار خود قرار داده است.
خوک ها پسر 3 ساله را زنده زنده خوردند
جام جم آنلاین: گله خوک ها در حومه دهلی نو پسر 3 ساله ای را زنده زنده خوردند.
به گزارش بی بی سی ، آجای هنگامی که والدین و سایر اعضای خانواده اش مشغول خوردن ناهار بودند ، از خانه بیرون رفت.
وقتی مادر متوجه غیبت آجای شد ، از منزل خارج شد و لباس های جویده شده فرزندش را زیر دست وپای خوک های خانه همسایه پیدا کرد.
او به طرف خوک ها سنگ انداخت اما آنها به او حمله کردند. فریادهای او سبب شد دیگران به کمکش بیایند.
اقوام آجای در روستای سامای پور بادلی در شمال غربی دهلی گفتند: احتمالا چون بچه یک نان در دست داشته حیوانات را تحریک کرده است!
یک مقام پلیس گفت: صاحب خوک ها به اتهام کوتاهی در نگهداری آنها دستگیر شده است.
وی گفت: هنگام وقوع این حادثه 3 بچه جلوی خانه آنها مشغول بازی بودند.
توفان دوريان با 12 كشته به ويتنام رسيد
جام جم آنلاين : توفان دوريان از فيليپين به ويتنام رسيد و در اين كشور نيز قايق هاي ماهيگيري را غرق خانه ها و خطوط انتقال برق را ويران كرد و تاكنون حداقل 12 كشته به جا گذاشته است.
بر اثر اين توفان حداقل 450 نفر در فيليپين كشته و 600 نفر ديگر نيز ناپديد شدند.
به گزارش بي بي سي مسوولان ويتنامي گفتند توفان در استان «باريا و ونگ تايو» حداقل 10 نفر را به كشتن داد و در حال حاضر در حال عبور از دلتاي مكونگ است كه به عنوان منطقه اي كم ارتفاع در معرض خطر شديد سيل قرار دارد.
تابوت سرگردان در خيابان هاي تهران
تابوت سرگردان در خيابان هاي تهران
مردي که مدعي است با نبش قبر برادرش در مرز ايران و ترکيه ، قصد انتقال جسد به خارج از کشور را داشته است ، هنگامي که با تابوت حامل جنازه در خيابان هاي تهران سرگردان بود، از سوي ماموران دستگير شد.
در ساعات اوليه بامداد روز گذشته ماموران گشت کلانتري 104 عباس آباد با مشاهده يک خودروي پيکان که تابوتي را روي سقف خود حمل مي کرد ، به موضوع مشکوک شده و با توقف خودرو، هنگامي که در تابوت را باز کردند ، با جسد مردي روبه رو شدند که چند ماه از زمان مرگ وي مي گذشت.
با تحقيق از راننده ، او عنوان کرد ، تابوت متعلق به مرد مسافري است که خودروي او را به صورت دربستي کرايه کرده است.
دستگيري
با دستگيري مرد مسافر و راننده ، موضوع به بازپرس شاملو در دادسراي جنايي گزارش شد و با تحقيق از مردي که با کرايه خودروي سواري ، اقدام به حمل جنازه مي کرد، وي عنوان کرد ، از اتباع کشور افغانستان است و جسد متعلق به برادر وي با هويت شاه وزير است که 3 ماه پيش ، به دست سارقان مسلح در کوههاي چالدران در حالي که قصد عزيمت به کشور ترکيه را داشته ، به قتل رسيده است.
او در ادامه گفت : پس از اطلاع از مرگ برادرم ، به اين منطقه رفتم و متوجه شدم برادرم از سوي ماموران در اين منطقه ، به خاک سپرده شده است.
اين فرد افغان اضافه کرد: پس از شناسايي قبر برادرم ، اقدام به نبش قبر کردم تا جسد او را به کشورم برسانم و در ادامه با تهيه تابوت ، جسد را با استفاده از اتوبوس هاي مسافربري به تهران منتقل کردم و قصد داشتم با انتقال جسد به مرزهاي شرقي ، برادرم را به افغانستان برسانم تا وي را دفن کنم.
دستور قضايي
به دنبال اين اظهارات ، پرونده اي براي حامل تابوت سرگردان تشکيل شد و مردي که مدعي است جسد متعلق به برادر اوست ، صبح ديروز در شعبه اول بازپرسي دادسراي جنايي مقابل بازپرس شاملو قرار گرفت.
مرد افغان در ادامه اظهاراتش اشاره کرد: برادرش به صورت غيرقانوني به ايران سفر کرده و در ادامه سفر خود ، قصد عبور به کشور ترکيه را داشته است که قاچاقچيان مسلح به تصور اين که وي مقادير قابل توجهي پول با خود حمل مي کند ، به وي حمله ور شده و او را با شليک گلوله به قتل رسانده اند. با ثبت اظهارات متهم ، بازپرس ويژه قتل تهران ، دستور انتقال جسد کشف شده در تابوت سرگردان را به پزشکي قانوني صادر کرد و با ارجاع پرونده به پليس آگاهي ، تحقيق در خصوص اظهارات مرد متهم آغاز شده است.
بازپرس جنايي با اشاره به اين خبر به خبرنگار ما گفت : نبش قبر نيازمند دستور شرعي از سوي مراجع است و اين فرد با اظهاراتي که بيان کرده است ، در حال حاضر در بازداشت به سر مي برد تا از مسوولان قضايي و انتظامي چالدران درباره اظهارات او ، تحقيق شود.
جام جم آنلاین...
برق طلا ، چشم همسايه طمعکار را کور کرد
مردي که به انگيزه سرقت طلا و پول ، زن يکي از هم محله اي هايش را با ضربه چاقو مجروح و از صحنه حادثه فرار کرده بود ، دستگير شد.
سرهنگ اقبال زاده ، رئيس اداره آگاهي شهريار روز گذشته با اعلام خبر دستگيري سارق جنايتکار به خبرنگار ما گفت : ساعت 11:30 ظهر روز 12 آذرماه يکي از اهالي محله ويلاي شمالي ملارد با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و ماموران را در جريان مجروح شدن يکي از همسايگانشان قرار داد. به دنبال اين تماس ، ماموران کلانتري 150 ملارد به همراه قاضي عزيزي ، رئيس حوزه قضايي ملارد و کارآگاهان جنايي پليس آگاهي شهريار به محل حادثه اعزام و با بدن نيمه جان زن 23 ساله اي به نام حورا گمرکي روبه رو شدند.
سوءقصد در منزل
سرهنگ اقبال زاده ادامه داد: به دنبال اين حادثه ، زن مجروح براي درمان به بيمارستان انتقال يافت و شوهر وي به عنوان مظنون در سوءقصد خانوادگي بازداشت و به مرکز پليس منتقل شد.
مرد جوان در اظهاراتش به پليس گفت : من در يک گاوداري در حوالي منزلم کار مي کنم. هنگام ظهر وقتي براي صرف نهار به منزل رفتم ، متوجه شدم در ورودي نيمه باز است. چندين بار زنم را صدا زدم ولي جوابي نداد. خيلي ترسيده بودم ، بنابراين آرام وارد اتاق نشيمن شدم. ناگهان زنم را ديدم که خون آلود در گوشه اي افتاده و وسايل منزل به هم ريخته است. داد و فرياد راه انداختم و همسايه ها را خبر کردم.
با اظهارات اين مرد ، کارآگاهان جنايي به سرپرستي سرهنگ يعقوبي و ستوان کريميان بار ديگر به بازرسي از محل حادثه پرداختند و پي بردند که از منزل اين زوج مقداري طلا و جواهرات و 2 فقره چک 100 هزار توماني به سرقت رفته است.
ردپاي يک آشنا
رئيس پليس آگاهي شهريار افزود: اين فرضيه پليسي که زن جوان قرباني يک سرقت شده است ، قوت گرفت و جستجو براي يافتن فرد ضارب آغاز شد. به دنبال اين ماجرا ، کارآگاهان جنايي به بيمارستان مراجعه کردند و دريافتند که زن مجروح با تلاش پزشکان بيمارستان از مرگ حتمي نجات يافته و در بخش مراقبت هاي ويژه بستري است.
در تحقيق از زن مجروح ، وي که قادر به صحبت کردن با کارآگاهان جنايي نبود ، فقط نام مردي به نام حسين را به زبان آورد. اين مقام پليس ادامه داد: ماموران با توجه به نامي که زن مجروح عنوان کرده بود ، به بررسي همسايه ها و محل کار شوهر وي پرداختند تا اين که معلوم شد در ميان همسايه ها فقط يک نفر نامش حسين است و وي همکار شوهر حورا زن مجروح است.
با کشف اين سرنخ ، مخفيگاه وي ساعت 23 شب حادثه شناسايي و او دستگير شد. سرهنگ اقبال زاده افزود: با انتقال متهم به مرکز پليس ، وي ابتدا منکر هرگونه جرمي شد اما بعد از تناقض گويي ، مجروح کردن زن همسايه را فاش کرد.
انگيزه سرقت
حسين ، متهم در اظهاراتش به پليس گفت : من و مرد صاحبخانه با هم همکار بوديم. چند ماه اخير دچار مشکلات مالي شديدي شده بودم و چند هفته ديگر هم قرار بود دومين فرزندم به دنيا بيايد بنابراين به هر کاري دست زدم ، نتوانستم وام بگيريم تا اين که به فکر سرقت افتادم.
متهم افزود: از مدتها پيش مي دانستم که زن جوان و شوهرش مقداري طلا و جواهرات در منزل دارند و همکارم تازه حقوقش را گرفته و در منزل نگهداري مي کند از اين روز تصميم گرفتم از آنجا سرقت کنم. از محل کارم به سمت منزل آنها حرکت کردم ، در حياط نيمه باز بود ، به آرامي وارد شدم داخل اتاق نشيمن رفتم ، حورا را ديدم که در اتاق خوابيده است. پارچه اي که در گوشه اي از اتاق افتاده بود ، برداشتم و دور گردنش انداختم و در حال کشيدن آن بودم که از خواب پريده و با من درگير شد ، او را مورد ضرب و شتم قرار دادم که به گوشه اي افتاد. از فرصت استفاده کردم و با برداشت کارد آشپزخانه ضربه اي به گردنش زدم که خون جاري شد و او در گوشه اي افتاد. خيلي ترسيده بودم ، بلافاصله شروع به جستجوي پول و جواهرات کردم و آن را که داخل ساک دستي زن جوان بود برداشتم و فرار کردم.
بنا بر اين گزارش ، متهم روز گذشته با قرار قانوني از سوي قاضي سليماني ، رئيس شعبه 103 دادگاه جزايي ملارد روانه بازداشتگاه پليس شد تا تحقيقات تکميلي از وي صورت گيرد.
جام جم آنلاین...
گلوله باران کارمندان مؤسسه شيعی در بغداد
انفجار پی در پی سه خودروی بمبگذاری شده در کنار يک جايگاه بنزين در جنوب غرب بغداد دست کم پانزده کشته و بيست و پنج زخمی برجای گذاشت.
به گزارش بی بی سي، انفجار در ميان خودروهايی رخ داد که برای خريداری سوخت از جايگاه بنزين در محله بياع شهر بغداد که محله ای عمدتاً شيعه نشين است کشيده بودند.
همزمان در يکی از بزرگراههای شمال بغداد، اتوبوس حامل کارکنان مؤسسه موسوم به هيئت دولتی (الهيئة الحكومية) که اداره مساجد شيعيان را زيرنظر دارد، هدف حمله مردان مسلح قرار گرفت و دست کم پانزده تن از سرنشينان اتوبوس کشته شدند.
آن گونه که گزارش شده، مردان مسلح پيش از اينکه اتوبوس را به رگبار گلوله ببندند، يک دستگاه خودرو را منفجر کردند.
حمله به شيعيان در پايتخت در حالی صورت می گيرد که عبدالعزيز حکيم، رئيس عمده ترين تشکل سياسی شيعه عراقی در آمريکا به سر می برد و با جورج بوش رئيس جمهور آمريکا ديدار کرده است.
اين حملات پس از آن رخ می دهد که انفجار تقريباً همزمان سه خودروی حامل بمب در بازار ميوه و تره بار محله شيعه نشين صدريه بغداد بيش از پنجاه کشته بر جای گذاشت.
برهم (بهرام) صالح معاون نخست وزير عراق نيز طی گفتگوی اختصاصی با بی بی سی از آمريکا خواسته است تا برای حل بحران در عراق به ايران و سوريه نزديک شود.
به گفته صالح، هم دولت ايالات متحده و هم دولت عراق تا حدی در بحرانی شدن اوضاع مقصرند و عراق بيش از حد به آمريکا وابسته شده و همسايگانش را از ياد برده است.
البته شاید این خبر سیاسی هم باشد که اگر هست شرمنده که در این تاپیک پست کردم .
منبع : خبرگزاری بازتاب
با تشکر سعید